Mercedes Sprinter år å unngå

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter varebil er ikke en bil de fleste Mercedes Benz-entusiaster drømmer om, men Sprinter er fortsatt en av de beste Mercedes-kommersielle modellene penger kan kjøpe. Sprinter var rundt en god stund, noe som betyr at Mercedes tilbød mange forskjellige modellår av Sprinter, hvorav noen er bedre enn andre.

Disse kan brukes på en rekke forskjellige måter, avhengig av hva du vil ha fra varebilen din. Du kan bruke den som en kommersiell transportør, en familiebuss, en campingbil eller hva som helst annet som passer degr. Men før du gjør noe av det, må du være klar over hvilke modellår du bør unngå helt fra get-go.

Grunnen til at noen modellår med Sprinter bør unngås er at de rett og slett ikke er på nivå med  resten av bransjen. 2016 Mercedes Sprinter ser ut til å være den mange anser for å være det verste Sprinter-modellåret gjennom tidene, og 2015-modellen er rett bak.

Than 1999 Mercedes Sprinter kan være  en avtale av århundret i øyeblikket, men denne varebilen er så gammel at det er veldig vanskelig å finne en med ikke altfor mnoen miles på klokken. Videre opplever disse vanligvis problemer som rett og slett ikke er noe på nyere modeller.

2016 Mercedes Benz Sprinter

Ifølge en rekke kundetilfredshetsundersøkelser ser det ut til at Mercedes Benz Sprinter modellår 2016 er den med lavest totalscore.  Flere problemer ble rapportert for 2016 Sprinter enn med noe annet modellår, og det er ganske åpenbart i det øyeblikket du blar gjennom noen av de mest anerkjente resultatene fra kundetilfredshetsundersøkelsen  på nettet.

  Mercedes AMG GLE43 Kupé / GLE63 S Coupe - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

De mest klagede problemene med 2016-modellen er relatert til en haug med interiørfeil, noe som betydde at mange tilbehør rett og slett ikke fungerte. Bremsene ble også sterkt kritisert fordi de føltes unaturlige og ikke var de beste til å stoppe varebilen.  Motorene var  for gamle til å være effektive, og for gamle til å være sofistikerte.

Setene er visstnok utrolig ubehagelige, og det er sikkert et problem med en bil som vanligvis gjør hundrevis av miles på en gang. Det er rett og slett for mange som klager på 2016 Sprinter-modellen, og det er derfor vi kalte den den verste Mercedes Benz Sprinter modellår ennå.

2015 Mercedes-Benz Sprinter

På andreplass, rett bak 2016 Sprinter står 2015-modellen  som også ser ut til å være nesten like problematisk som 2016-modellen. Derfor er 2015 Sprinter den 2.  mest påklagede Sprinter-modellen gjennom tidene. Problemene med 2015-modellen ligner de som er oppført for 2016-modellen, men er ikke helt de samme.

De mest bemerkelsesverdige problemene er knyttet til kroppen, malingen og en haug med interiørproblemer som med 2016-modellen.  Vinduene er også problematiske da de har en tendens til å sette seg fast og strømvindufunksjonen mislykkes elendig.  Utette tak er også en ting med 2015 Sprinter som er ganske uheldig.

Realiteten er at ingen av disse problemene er milde og enkle å fikse, noe som betyr at 2015 Sprinter virkelig er et modellår du bør unngå.  Det kommer rett og slett med for mange irriterende og virkelig alvorlige problemer som kan ødelegge din eieropplevelse.

  Mercedes Benz A - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

1999 Mercedes Benz Sprinter

1999 Mercedes Benz Sprinter er den aller første Sprinter varebilen som kom til USA. For å være 100% ærlig, var 1999 Sprinter faktisk anstendig da den først kom ut, men vi kan trygt si at årene som fulgte virkelig gjorde et nummer på 1999 Sprinter. For det første er bilen litt for gammel til å brukes på daglig basis.

For det andre mangler den funksjoner de fleste nå anser som avgjørende for en varebil. 1999 Sprinter er heller ikke det mest pålitelige Sprinter-modellåret ennå. Dette problemet er enda verre av det faktum atre er ikke lavere kjørelengde 1999 Sprinter modeller. Noen mennesker vil kjøpe disse for å spare penger, men du kan virkelig ikke bruke 1999 Sprinter for de samme tingene du kan bruke en 2015 eller en 2016-modell.

1999 Sprinter har også problemer med karosseripanelkvalitet, lakkkvalitet, mulig korrosjon, utvendige lynproblemer, et interiør av lav kvalitet som klarer å sprekke, og problemer med styresystemet. Selv i sin beste tilstand er 1999 Sprinter nå for gammel til å brukes til noe mer enn bare sporadiske spaserturer til Ikea.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe en Mercedes Benz Sprinter?

Hvis du har behov for en bil  med plass til mange mennesker, eller du vil ha en bil som kan frakte mye last, er Sprinter varebil et godt valg. Avhengig av konfigurasjonen, kan du få disse skreddersydd for persontransport eller lasttransport. Sprinter er en virkelig modulær varebil som betyr at den kan brukes til nesten hva som helst.

  Er Audi S4 en god bil?

Det er ikke så mange varebiler der ute som er like kjent som Sprinter. Ford Transit er kanskje det mest populære valget, men Sprinter er et generelt produkt av høyere kvalitet. Hvis du tilbringer mye tid bak rattet, er Sprinter veien å gå.

Hvilken Mercedes Benz Sprinter-modell er best?

Det beste du kan gjøre er å kjøpe en diesel Sprinter varebil , da disse er perfekte for det de vanligvis gjør. Du vil ha en varebil med nok dreiemoment for å få deg i bevegelse uansett hvor tung lasten er. Du bør også velge en automatisk versjon, da det gjør Sprinter mye enklere å leve med.

2012 Sprinter ser ut til å være veldig pålitelig, og det samme er 2010- og 2004-2006-modellene.   

Brukte Dodge å lage Sprinter?

Ja, de aller første Sprinter-modellene ble   produsert av Dodge og Mercedes-merkede Sprinter-modeller var i produksjon si nce 2010.  Hvis du tar en titt på en  2006 Dodge Sprinter, kan du umiddelbart se at det er bare en rebadged Mercedes Sprinter som disse ble solgt som Mercedes Sprinter varebiler i Europa helt fra begynnelsen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter