Er Porsche 718 Boxster T en god bil?

Er Porsche 718 Boxster T en god bil?

Porsche 718 Boxster T er en 2-seters konvertibel sportsbil laget for de som ønsker å nyte vinden i håret, samtidig som de opplever hva en ekte Porsche sportsbil kan gjøre. Boxster T skiller seg fra den vanlige Boxster takket være noen få oppgraderinger som er ment å gjøre bilen mer smidig og mer førerfokusert.

Noen sier at Boxster T bare er en vanlig Boxster, og at det ikke er noen grunner til å oppgradere. Andre anser 718 Boxster T for å være den beste 4-sylindrede Boxster der ute fordi den er merkbart mer fokusert og morsom å kjøre. Så, er Porsche 718 Boxster T en god bil? Ja, 718 Boxster T er virkelig en veldig god bil.

Boxster T kommer med en mindre 4-sylindret motor som gjør samme mengde kraft som i den vanlige Boxster, men designet er litt mer tiltalende og bilen kjører bedre. T-modellen er lavere ned til bakken og får Porsches aktive fjæringsstyringssystem fra fabrikken, noe som gjør bilen mye mer spennende å kjøre.

Påliteligheten er like god som i den vanlige Boxster, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. Verdi er også anstendig fordi du får mer for pengene dine og T beholder verdien litt bedre enn den vanlige Boxster. Praktisk er anstendig for bilens størrelse, noe som betyr at du får to lagringsplasser, men interiøret er begrenset.

Porsche 718 Boxster T – Drivverket

Porsche 718 Boxster T får en 2,0 L turboladet motor som lager 299hp og 280 lb-ft dreiemoment. Dette er nok for Boxster T å nå 60mph fra en stillstand på rundt 5.1 sekunder. Topphastigheten er begrenset til 171 mph, noe som er et ganske heftig tall for en bil med en 2.0L 4-sylindret motor. Denne motoren er kanskje ikke den mest spennende Porsche-motoren der ute, men den gjør absolutt susen.

  Beste sykkelstativ for Porsche 911

De fleste Porsche-entusiaster vil alltid ta en flat 6-sylindret motor over en 4-sylindret fordi en flat-6 er det Porsches er laget av, men 2.0L 4-sylinderen her er i stand til å tilby nok kraft samtidig som den er sofistikert, responsiv og relativt effektiv, derav 30MPG kombinert.

Alle Porsche 718 Boxster-modeller leveres med et bakhjulsdriftssystem, men du kan lm o ose mellom en Porsche kortkast manuell eller en 7-trinns PDK dual-clutch girkasse avhengig av hva du foretrekker. Denne drivlinjen er god, men den er absolutt ikke så spennende som en flat 6-sylindret.

Porsche 718 Boxster T – Design og chassis

Når det gjelder design, ser 718 Boxster T litt annerledes ut enn en vanlig Boxster-modell, og bare Porsche-entusiaster er i stand til å dell forskjellen. Bedre hjul, mer utstyr som standard, og noen få merker her og der betyr at du ikke ser på en vanlig 718 Boxster. Interiøret begynner å se gammelt ut litt, men er fullpakket med de fineste materialene du kan finne.

718 Boxster T er lavere til bakken enn den vanlige Boxster, og den kommer med Porsches aktive fjæringsstyringssystem fra fabrikken som gjør bilkjøringen mye mer fokusert. Det er stivt, men ikke altfor straffende mens chassisbalansen er på poeng. T får også bredere hjul på baksiden som hjelper til med å sette ned strømmen.

  Vanlige problemer med Porsche 718 Cayman T

Porsche 718 Boxster T – Pålitelighet og vanlige problemer

718 Boxster T er en anstendig pålitelig bil, men det koster litt mer penger å vedlikeholde enn andre biler i dette segmentet. Dette kommer ikke som noen overraskelse da Boxster tross alt er en Porsche.  De vanligste problemene som plager Boxster T er knyttet til overføringen, klimaanlegget, utstyret, drivstoffsystemet og kollisjonsputene.

Alt i alt er Boxster T en pålitelig bil, men sørg for å opprettholde den, ellers vil det forårsake alle slags problemer.

Porsche 718 Boxster T – Verdi og praktisk

Den vanlige 718 Boxster koster rundt $ 64,000 MENS Boxster T koster rundt $ 6,000 mer. For den prisen får du ekstra ting fra fabrikken og noen få berøringer som er eksklusive for T-modellen. Den gode nyheten er at Boxster T, selv om den er dyr, beholder verdien veldig bra, noe som ofte er tilfelle med Porsche-modeller.

Praktisk er så bra som det kan være for en bil av denne størrelsen, noe som betyr at du får to separate lagringsplasser foran til bak. Interiøret sitteplasser er begrenset for høyere sjåfører, men gjennomsnittlig størrelse drivere kan bli komfortable ganske enkelt.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche 718 Boxster T en ytelsesbil?

Porsche 718 Boxster T er en ytelsesbil, men den er ikke så fokusert som Cayman 718 T. Boxster T kommer med en sammenleggbar myk topp, noe som betyr at den ikke er så stiv som Cayman er. Derfor er Cayman enda mer smidig og litt lettere som hjelper under cornering.

Hvis du er seriøs med ytelse, er det mer fornuftig å gå for Cayman T, men hvis du vil ha en cruiser som kan holde sin egen på en racerbane, er 718 Boxster T mer enn nok.

  Har Porsche mange problemer?

Er det fornuftig å oppgradere fra Porsche Boxster til Boxster T?

Det avhenger av hva du verdsetter mer, å ha en Porsche Boxster, eller å ha en Porsche Boxster som er litt mer oppringt for førermedvirkning. Realiteten er at disse ikke er så mye forskjellige, og den beste måten å se på dette på er å spørre deg selv om du tror at de ekstra tingene du får med T gir mening.

I hovedsak er T-modellen bare en vanlig Boxster med ekstra utstyr lagt til, og hvis du tror at de ekstra funksjonene er noe du uansett vil gå for, er det fornuftig å oppgradere.

Hvor fort går Porsche 718 Boxster T?

Vi har allerede sagt at Boxster T gjør 0-60 mph på 5.1 sekunder, men noen uavhengige journalister klarte å gjøre 60mph på mindre enn 5 sekunder. Than top hastighet på 171mph er absolutt rask mens en kvart kilometer tid på 13 sekunder er også ganske rask.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter