Er undervogn behandling verdt det på en BMW

Undervogn behandlingav en bil er fornuftig hvis bilen din har liten eller ingen rustbeskyttelse i det hele tatt. Videre er det fornuftig å underbelegge en bil hvis bilen din er litt eldre og verdifull, da noen eldre biler er mer sannsynlig å bli plaget av korrosjon.

For det andre er undervogn behandling av en bil fornuftig hvis du bor i et klima med mye fuktighet,salt  og uberørte veier. Når det gjelder BMWs, er det lurt å underlage en BMW hvis fabrikkens rustbeskyttelsesgaranti er utløpt eller har blitt annullert.

BMW strekker seg langt for å sikre at rustbeskyttelsen er så god som den kan være, og på grunn av denne BMW tilbyr en 12 år lang rustbeskyttelsesgaranti for biler bygget etter 2004. Foruten dette er BMW ikke forskjellig fra  noen annen bil der ute, og korrectly påføring av undervogn behandling på enhver bil er en god ide.

Det er noen forskjellige måter man kan beskytte en bil mot rust, og å bli kjent med hver av dem er avgjørende. Dryppoljespray virker som første gang-til alternativ, men tjæreunderlag og elektroniske modulløsninger er også ganske vanlige.

Undervogn behandlingpå ny BMW

Hvis du kjøpte deg et merke-new BMW, først av, gratulerer! For det andre,nei, det er ikke behov for ytterligere undervogn behandling på en helt ny BMW. Som nevnt tidligere tilbyr BMW en dedikert 12 år lang rustbeskyttelsesgaranti for hver bil som har forlatt fabrikken etter 2004.

BMW rust beviser  bilene sine mye. Prosessen begynner med å dyppe hele chassiset og karosseripanelene i et spesielt kjemisk bad som består av mangan, fosfat sink  og nikkel. Dette renser også panelene mye, og etter det bmw elektrisk lader hele bilen som i teorien skal gjøre det umulig for rust å skje.

  Skal jeg rustsikre BMW-en min?

Etter at den såkalte e-kappen er helt tørr, bruker et sett med sofistikerte roboter en haug med tetningsmasseoppløsninger i alle kroker og sprekker. BMW bruker også et tykt beskyttende lag på undersidenav bilen, samt for å sikre at det ikke er noen sjanser for at rustflekker vises.

Hvis du vurderer alt dette, er det ikke behov for rustisolering av en ny BMW, spesielt hvis det også kan annullere fabrikkgarantien i prosessen.

Undervogn behandling av en brukt BMW

Undervogn behandling av en brukt BMW, en som ikke lenger er beskyttet av den 12 år lange garantien, kan virke som en mer rimelig idé. Spesielt hvis du lever i et klima med ugunstige værforhold, mye salt, uberørte veier,  eller du planlegger å beholde bilen i mange år fremover.

Bilen må rengjøres grundig før underlaget påføres. En underlagsjobb koster vanligvis mindre enn $160, men hvis du bruker en premium  underlagsløsning, og arbeidet utføres av trente fagfolk, kan det til og med koste litt mer.

Det er viktig at undervogn behandling påføres av en profesjonell på en ren overflate fordi det å ikke gjøre det kan forverre situasjonen enda verre. Dette betyr at hvis underlaget ikke påføres riktig, kan det sprekke for tidlig, og samle fuktighet mellom kappen og de sårbare delene av kroppen.

Du bør også vurdere drypp/dryppfri oljespray og dedikerte elektroniske moduler. Drypp og dryppløse sprayer er ganske like, men dryppversjonen er bedre fordi den ikke krever boring eller demontering. En elektronisk modul er en liten enhet som sender en konstant strøm gjennom hele bilen og teoretisk skal stoppe bilen fra å reagere med oksygen og fuktighet.

  Skal jeg rustsikre den nye bilen min?

Ting du må huske på når du bestemmer deg for å undervogn behandle BMW-en din

Først av alt, ikke undervogn behandling din BMW hvis den er dekket av garanti, for det andre, ikke gjør det hvis du ikke planlegger å beholde bilen i lang tid, eller med andre ord, gjør det hvis du planlegger å beholde bilen i lang tid. Hvis du bor i et land som opplever mye fuktighet gjennom hele året, så fortsett og bruk en form for rustbeskyttelse.

Videre, hvis landet ditt opplever mye is om vinteren, og landet ditt også bruker salt som isavskrekkende, må du sørge for å vaske bilen regelmessig som saltakkumulering er kjent for å forårsake rustflekker. Rengjøring av bilen innvendig og ut gjør det også  mye vanskeligere for rust å dukke opp.

Hvis du også velger malingsbeskyttelsesfilm eller et dedikert keramisk belegg, er det også mindre sannsynlig at rust skjer. Hvis du gjør alle disse tingene og ikke planlegger å beholde bilen i veldig lang tid, er det ikke behov for ytterligere rustbeskyttelse, men hvis du vil ha fred i sinnet, fortsett og gjør det.

Delen Vanlige spørsmål

 

Når kan jeg vaske bilen min etter at undervogn behandling er påført?

Det anbefales på det sterkeste at du venter minst 48 timer før du begynner å vaske den ferskerustsikrebilen. Selv etter 48 timer,  bør du ikke bruke noen avfettingsmidler på bilens understell, og prøv å ikke plaske det belagte området med varmt vann for mye.

  Bør jeg rustsikre min Porsche

Du bør også unngå å bruke en dedikert trykkvasker på undersiden av bilen ienfw dager også. Noen belegg tar mer tid enn andre å herde, så sørg for å lese etiketten før du prøver å vaske bilen.

Hvor ofte skal jeg undervogn behandle bilen min?

Den perfekte tiden for underlagsapplikasjon er våren, og du bør gjenta prosessen hvert år. Noen underlagsløsninger kan til og med vare litt lenger, noen av dem kan bare tilby noen få måneders    beskyttelse.

Sørg for å samle all relevant informasjon om belegget du bruker før du bestemmer deg for når du skalgjøredet. En åpnet premium boks med underbelegg har en holdbarhet på opptil et år, og noen rimelige varer bare en måned eller to.

Skal jeg vaske bilen før rustsikker?

Ja, det burde du. Det anbefales at du vasker hele understellet med en trykkvasker grundig. Du bør også bruke en haug medavfettingsmiddel  for å fjerne så mye smuss som mulig.

Hvis du ikke gjør det, kan smusset sitte fast mellom belegget og panelet, noe som til og med kan føre til uønsket sprekkdannelse av belegget. Dette er spesielt viktig hvis du har saltrester på undersiden av bilen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter