Er Volkswagen E-Golf en god bil?

Er Volkswagen E-Golf en god bil?

2012-2020 Mk7 og Mk7.5 Volkswagen E-Golf modeller representerer en blanding av VW Golf praktisk med en helt elektrisk plattform.  I dag har VW sin ID. utvalg av elbiler som betyr at E-Golf er mer eller mindre overflødig som ID.3 / ID.4-modellene er mer eller mindre i tråd med hva E-Golf var for noen år siden.

Dette betyr at VW Mk8 Golf ikke er tilgjengelig som en helelektrisk modell, men heller bare som en hybrid.  VW avviklet den elektriske Golf sannsynligvis for godt, men er Volkswagen E-Golf en god bil? E-Golf er virkelig en veldig god bil, men den kan ikke matche slike som VW ID.3 og VW ID.4. Dette betyr at E-Golf er en stor brukt VW elbil, men ikke noe mer enn det.

VW E-Golf kommer med to forskjellige batteristørrelsesalternativer, og begge er relativt små sammenlignet med hva ID.-bilene tilbyr. Utformingen av E-Golf er overveiende klassisk VW Golf-design, men noen spesifikke detaljer skiller den fra resten av oppstillingen.

Chassiset og fjæringsjusteringen til E-Golf er fokusert på komfort og brukervennlighet , mens det praktiske er litt verre sammenlignet med Golf. Verdimessig er E-Golf anstendig, men en vanlig VW Golf er det bedre alternativet hvis du ikke er hardt rammet på EV-plattformen.

VW E-Golf – Drivverket

Mk7 E-Golf leveres med et mindre 26,5 kWh batteri som gjør det mulig for E-Golf å gjøre rundt 100-120 miles på en enkelt lading. Dette batteriet er paret til en 116hp motor som er mer eller mindre i tråd med hva inngangsnivå diesel- og bensinmotorer tilbyr.  Mk7 kan lades på ca. 8 timer gjennom et vegguttak, eller 30 minutter gjennom en 40 kW hurtiglader.

  Vanlige problemer med Volkswagen Atlas

Mk7.5 E-Golf kommer med et litt større 35,8 kWh batteri som gir det rundt 120-150 miles rekkevidde på en enkelt lading.  Mk7.5 tilbyr også 136hp som bringer den nærmere mellomnivå bensin- og dieselmotormodeller. Vanlig lading tar 5-6 timer, mens en hurtiglader (40kW) kan fylle opp batteriet på omtrent 40 minutter.

Begge disse er utelukkende forhjulsdrevne biler , noe som betyr at E-Golf kjører på samme måte som de vanlige Golf-modellene. Riktignok er E-Golf ikke så kapabel som vanlige gass- og dieselmodeller er det den kommer til å variere, men når det gjelder utslipp, er E-Golf den beste Golfen som noen gang har eksistert.

VW E-Golf – Design og chassis

Når det gjelder direkte design, er E-Golf nesten identisk med den vanlige Golf. De eneste forskjellene er små designinnslag som tåkelysene, hjuldesignet og merkene. I interiøret får E-Golf et litt revidert dashbord med spesielle elektriske målere, og bilens programvare er også redesignet for å huse all nødvendig informasjon.

Når det gjelder kjøreopplevelsen, er E-Golf nesten 500 pund tyngre enn den vanlige dieselgolf, og det er merkbart mens du kjører. E-Golf er ikke så kvikk på føttene, spesielt den eldre modellen som også anses underbemannet av mange. Hvis du vil ha en mer dynamisk Golf med elektrisk fremdrift, bør du sjekke ut plug-in hybrid Golf GTE.

VW E-Golf – Pålitelighet og vanlige problemer

E-Golf ser ut til å være en anstendig pålitelig bil av to grunner. Den første er at Mk7- og Mk7.5 Golf-modellene er ganske pålitelige til å begynne med. Den andre grunnen er at E-Golf er en EV som betyr at den ikke kommer med en drivstofftank, en overføring, et eksosanlegg, en drivstoffpumpe og mange andre defekte komponenter.

  Er Volkswagen ID.4 en god bil?

De vanligste E-Golf-problemene er programvarerelaterte, men noen er også elektriske, for eksempel infotainmentsystemet eller elektrisk drevne vinduer. Automatisk bremsing ser ut til å være et av de mest problematiske problemene, mens problemer med ladeportlåser og tap av strøm også er verdt å nevne.

VW E-Golf – Verdi og praktisk

VW E-Golf er ikke lenger i produksjon, noe som betyr at du bare kan kjøpe en som bruktbil. Det er verdt å nevne at E-Golf har en liten premie over en vanlig gass / diesel-modell, og at markedets etterspørsel etter E-Golf ikke er så betydelig.

Praktiskmessig kommer E-Golf med litt mindre lasteplass på grunn av batteriene, og VW anbefaler deg ikke å taue noe med E-Golf. Ellers er de identiske.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe VW E-Golf?

Volkswagen E-Golf er en god bil, men den har ingenting imot VW ID. utvalg fordi ID. biler er nyere, bedre utstyrt, mer ønskelig og presterer mye bedre på alle områder. De er fullpakket med kraftigere batterier som gir dem mer rekkevidde og kan lades raskere og enklere.

Som sådan, hvis du liker VW Golf-plattformen og du ikke er villig til å bruke ID. penger, er E-Golf et godt springbrett mot å kjøpe mer seriøse elbiler nedover linjen. E-Golf ble ikke designet på en dedikert EV-plattform, noe som betyr at den ikke er så sofistikert som noen elbiler er, men det betyr ikke at du ikke bør vurdere en.

  Vanlige problemer med Volkswagen ID.4

Hvorfor avviklet VW E-Golf?

Volkswagen sluttet å lage E-Golf fordi det ikke er behov for det. Før VW initialiserte ID.-serien, var E-Golf den beste VW-elbilen fordi den er en Golf og fordi den var den eneste EV i slektstreet.

I dag tilbyr VW noen få ID.-modeller, og mange av dem er ennå ikke utgitt, det gir ingen mening å investere i to biler som deler samme formål. Derfor måtte E-Golf gå, og VW fokuserte sin innsats på å hybridisere Golf i stedet for å elektrifiseredethelt.

Hvilken VW E-Golf er best?

Volkswagen Mk7.5 er den bedre E-Golf-modellen i alle aspekter. Mk7.5 er sannsynligvis den beste VW Golf gjennom alle tider uansett, da den til og med slår den splitter nye Mk8 Golf i forskjellige aspekter. Mk7.5 tilbyr de høyeste nivåene av byggekvalitet inne og ute, og den beholder sin verdi best.

Uansett hvordan du ser på det, tar Mk7.5 det, men Mk7 er også en ganske god bil, men ikke så bra.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter