VW 2.0 TSI-motor Problemer

VW problemer

Volkswagen EA888-familien av motorer er det de fleste refererer til som den beste nåværende VW pendlerbensinmotoren du kan kjøpe. 2.0L TSI er sannsynligvis den beste av dem alle fordi den tilbyr mye kraft, men er også anstendig effektiv og ganske sofistikert. Du kan få denne motoren i noe som en Audi A4 som er stille, føyelig og kraftig.

På den annen side kan du også få det i varme hatchbacks som Golf GTI Performance. I denne artikkelen skal vi liste opp alle de vanlige VW 2.0 TSI-motorproblemene og fortelle deg hva du må se etter hvis du er i markedet for en av disse som brukes. De er populære og ganske pålitelige, men de er sikkert ikke perfekte.

Disse problemene inkluderer utette / tilstoppede drivstoffinjektorer, vannpumpeproblemer, tennspoleproblemer,  problemer med timingkjeden og problemer med PVC-systemet. Noen av disse kan løses proaktivt, og det er derfor du bør lese denne artikkelen til slutt, mens andre are iboende for mange VW EA888-motorer, inkludert 1.8 TSI, 2.0 TSI og dens mindre brødre.

Hvis du er i markedet for en bil med denne respektive motoren, må du sørge for å gjøre en inspeksjon før kjøp for å være fullt klar over hvordan motoren taklet  disse problemene. Hvis en av disse har blitt vedlikeholdt riktig, er det sikkert å vare veldig lenge.

Lekkende/tilstoppede drivstoffinjektorer

Et av de vanligste problemene med 2.0L TSI-enheten er et der drivstoffinjektorene enten kan begynne å lekke eller bli alvorlig tilstoppet.  2.0L TSI  er en direkteinnsprøytningsmotor,  noe som betyr at den har en god del fordeler med ulemper,  inkludert de to som er nevnt ovenfor. Siden disse opererer med ekstremt høyt trykk, kommer de til slutt til å mislykkes.

  Vanlige problemer med Renault Talisman

Når de gjør det, kommer bilen din til å feile, gå på tomgang dårlig, ha dårlig akselerasjon, lekke drivstoff og be om forskjellige feilkoder som de fra P0300-familien.  Karbonoppbygging kan også finne sted med disse motorene, og derfor må du bytte ut disse injektorene og potensielt til og med Walnut sprenge motorens indre for å rense av alle karbonavleiringer.

Problemer med vannpumpe

Vannpumpen har til oppgave å skyve kjølevæsken gjennom motoren for å holde tempene i sjakk. Problemet med 2.0 TSI er at huset til vannpumpen er laget av plast som er utsatt for slitasje, spesielt ettersom den ligger i nærheten av varme motorkomponenter.  Høyt trykk, varme og plast er ikke en god kombinasjon av åpenbare grunner.

Derfor, når dette skjer, vil bilen din sannsynligvis vise høye motortemperaturer. Når dette skjer, er det best å ikke kjøre bilen og inspisere vannpumpen så snart possible.  Dette problemet er ofte forbundet med P2181 feilkode.

Tenningsspole problemer

Tennspolene er designet for å hente elektrisk energi fra batteriet og sende det til tennpluggen som deretter starter forbrenningsprosessen.  Hvis en av disse tre er feil, vil  bilen din sannsynligvis die omtrent, kommer til å feile, eller vil ikke kunne starte i det hele tatt.  Når dette skjer, må tennspolene og tennpluggene inspiseres sammen.

Mesteparten av tiden skyldes det defekte tennspoler. Det er best å bytte ut alle fire tennspolene samtidig, men mange VW-spesialister sier at det er best å bytte ut alle tennpluggene når du bytter ut alle tennspolene.

  Hyundai 1.6 Turbo Motor Problemer

Problemer med timingkjeden

Problemer med timingkjeden pleide å være det mest alvorlige problemet med eldre VAG-motorer. Heldigvis er de nyere bedre, men er fortsatt ikke fri for disse problemene helt. Problemet her er at kjedestrammeren kan bli sprø over tid eller gjøre det mulig for kjeden å miste spenning. Dette kan skade motorens indre ganske dårlig.

Det vanligste symptomet på dette problemet er motorrasling eller metallbarbering i oljen.  Hvis du kommer over disse, må du sørge for å inspisere strammeren og kjedet umiddelbart. Hvis du ikke klarer å løse dette tidlig, vil motoren din sannsynligvis dø.

PVC System Problemer

For å avslutte listen må vi også nevne problemer med PVC-systemet. Det positive veivhusventilasjonssystemet har til oppgave å resirkulere motorgasser for å skape mer kraft og redusere bilens karbonavtrykk.  PVC-systemet kan imidlertid bli tilstoppet og sende disse gassene tilbake til motoren, noe som er et problem.

Vanlige symptomer inkluderer grov tomgang, feilkoder  for feil, plystrelyder fra inntak og oljelekkasjer.  Sørg for å erstatte PVC når du støter på noen / alle disse.

FAQ-seksjon

Er VW 2.0 TSI en god motor?

Den 2.0 TSI er uten tvil en av de beste 4-cylinder bensinmotorer VW noensinne laget. Jada, det er mye kontrovers rundt denne motoren som mange anser det for å være ganske upålitelig end litt for landbruket. Men hvis motoren vedlikeholdes riktig, og hvis du ikke misbruker den, kommer den til å vare lenge.

  Vanlige problemer med Kia Niro

Er VW TSI bedre enn VW TDI?

VW TSI-motorfamilien   representerer bensindrevne VW-motorer mens VW TDI representerer VW-dieselmotorer.  I gjennomsnitt er VW TSI-motorer  mer sofistikerte, tilbyr mer horsepow er,er litt tørstere og forurenser mindre.

TDI-motorer har høyere dreiemoment, har en tendens til å være mer verdifulle på steder som Europa, og høres litt traktorlignende ut, noe som ikke foretrekkes av de som ønsker luksusbiler.

Hva er den kraftigste VW 2.0 TSI-motoren?

Den kraftigste 2.0 TSI-motoren finnes i Audi A4  og Golf R hvor jeg ikke tilbyr maksimalt 315 hk og 310 lb-ft dreiemoment. Disse tallene er ekstremt fruktige for en 2,0L 4-sylindret motor. Enheten i Golf R gjør det mulig å nå 60mph fra stillstand i en latterlig 3.7 sekunder som er samme tid  du får med 5.2L twin-turbocharged 715hp Aston Martin DBS Superleggera.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter