Hvilken VW Golf er den beste

Er Volkswagen Golf en god bil?

Siden 1974 har VW Golf vært en av de mest populære, og beste allsidige biler penger kan kjøpe. Grunnen til at Golf er så vellykket som den er, er det faktum at den kombinerer noen få verdener i en enkelt pakke uten å koste mye penger. Golfen er stor nok, den tilbyr materialer av høy kvalitet, teknologi, komfort og anstendige driftskostnader uten å koste mye penger.

Derfor kommer det ikke som noen overraskelse at Volkswagen klarte å selge mer enn 35 millioner enheter siden starten av VW Golf. For et år siden introduserte VW den splitter nye 8.  Men hvilken VW Golf er best?

Den beste VW Golf-modellen av dem alle er VW Golf Mk7.5 fordi det er en mer komplett pakke sammenlignet med den nyeste Golf og fordi den er mye bedre enn den vanlige Mk7 Golf. Den nest beste VW Golf-modellen er den splitter nye Mk8-modellen fordi den brakte VW Golf inn til en ny era.

Den tredje beste VW Golf-modellen er den vanlige Mk7 Golf fordi den er bedre enn Mk6, men ikke på langt nær så god som Mk7.5 og Mk8.  Uansett er Mk6 og Mk5 også veldig gode alternativer, spesielt hvis du går for post-facelift-modeller.

2017-2020 VW Golf Mk7.5

7.5 Golf ble introdusert i 2017 som en grundig revidert versjon av den vanlige 7.  7.5 introduserte en rekke oppgraderinger over den vanlige Mk7 som gjorde Mk7.5 mye mer konkurransedyktig. 7.5 Golf kommer med kraftigere motorer, en revidert overføring og høyere drivstoffeffektivitet.

  Er Volkswagen E-Golf en god bil?

Designmessig fikk 7-5 Golf en rekke oppgraderinger som LED-frontlykter og baklykter, en mer strømlinjeformet front- og bakdesign og bedre hjul.  7-5 er den aller første Golf som tilbys med en heldigital målerklynge, mens den midterste infotainmentskjermen og noen få ekstra detaljer i interiøret er ligaer over den vanlige Golf 7.

Pålitelighetsmessig er 7.5 Golf bedre enn Golf 7 og Golf 8 fordi 7.5 løste mange problemer som plaget Golf 7. Golf 8 er fortsatt i sine tidlige dager, noe som betyr at problemer er enkle å komme forbi, men de vil sannsynligvis bli utbedret med den endelige Golf 8.5.

2020-nå VW Golf Mk8

2020 introduserte den splitter nye VW Golf 8 som regnes som en kontroversiell bil av mange. Volkswagen gikk ikke over bord med utvendig design som noen roser mens andre kritiserer. Uansett er det trygt å si at Mk8 Golf begge ikke ser så nye ut, og at dårlig spesifiserte modeller ser billige ut.

Interiøret er der det meste av kontroversen ligger fordi Golf 8 kommer med en haug med berøringsfølsomme problemer som ikke nødvendigvis er en god ting. VW Golf har alltid blitt lagt ut perfekt, noe som betyr at ergonomi er litt en del av det som gjør en VW Golf, og hvis du endrer det og gjør bilen fylt med berøringsfølsomme knapper, er bilen ikke så lett å bruke som den en gang var.

For det andre er byggekvaliteten i Mk8 ikke i nærheten så god som den er på 7.5. VW ble hardt rammet av Dieselgate-skandalen, og det viser.  Mk8 er imidlertid fortsatt den mest avanserte, kraftigste, mest dyktige og mest komfortable Golf hittil.

  Vanlige problemer med Volkswagen Atlas

2012-2017 VW Golf Mk7

Hvis vi går tilbake i tid og sammenligner mottakelsen Golf 7 hadde med resepsjonen Golf 8 hadde, vil vi umiddelbart legge merke til hvorfor så mange mennesker roser Golf 7, og hvorfor så mange kritiserer Golf 8. Golf 7 ser annerledes ut enn Golf 6, samtidig som den ser ut som delen, spesielt i R-Line, GTI og GTD-spesifikasjoner.

Interiøret i Golf 7 er mer eller mindre det samme som i 7.5 minus den digitale cockpiten og den bedre utseende sentrale skjermen. Grunnen til at Golf 7 er så god som den er, er fordi den tilbyr den beste verdien for pengene ut av alle VW Golf-modeller på denne listen, og det er derfor Golf 7 nå er en av de mest populære brukte bilene på markedet.

Jada, Golf 7.5 er mer pålitelig, og det ser bedre ut, men Golf 7 er billigere og den generelle opplevelsen er ikke så annerledes. Golf 8 er ligaer over Golf 7 når det gjelder pris, selv om det mangler byggekvalitet sammenlignet med Golf 7.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilket VW Golf trim nivå er best?

VW Golf kommer vanligvis i en dugg forskjellige trimalternativer som Highline, Trendline, Comfortline, R-Line, GTI, GTE, GTD og Golf R.  Trendline og Comfortline trims er inngangsnivå trim alternativer fordi de kommer med grunnleggende utstyr nivåer, men kan oppgraderes gjennom individuelle alternativer.

Highline trim-nivået er midtnivåspesifikasjonen og er det foretrukne valget av mange 2nd hand Golf-kunder. R-Line er den beste visuelle pakken for Golf, GTD er den beste og kraftigste dieselgolf, GTI er den mest ikoniske hot-hatch mens Golf R er den kraftigste Golf-modellen, og den eneste AWD-ytelsen Golf det er.

  4MATIC vs 4MOTION - forskjell, fordeler og ulemper

Er VW Golf GTI bedre enn VW Golf R?

Den Volkswagen Golf GTI er en konkurrent til Audi S3 mens Golf R er konkurrenten til Audi RS3 som betyr at GTI / S3 er inngangsnivå ytelse modeller mens Golf R / RS3 er topp-spec hot hatchbacks.

GTI tilbyr vanligvis mellom 200hp og 250hp avhengig av modellåret, mens Golf R vanligvis tilbyr rundt 300hp. Golf R tilbyr fire eksosrør og et permanent AWD-system, mens Golf GTI tilbyr to eksosrør og et permanent forhjulsdriftssystem.

Hvilken VW Golf er verst?

Mk4 og spesielt Mk4 GTI Golf er den verste VW Golf av dem alle, men det er ikke nødvendigvis en dårlig bil. Golf 4 GTI tilbød egentlig aldri noe spesielt fordi det ser ut som den vanlige Golf, den mangler strøm, og den kjører på en virkelig livløs måte.

Som nevnt ovenfor, ikke tro at Mk4 er en dårlig bil fordi den ikke er det, men sammenlignet med alle de andre VW Golf-modellene, er det absolutt det svakeste leddet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter