Er Volkswagen ID.4 en god bil?

Er Volkswagen ID.4 en god bil?

VW ID.4 er den stiftede VW-elbilen fra Volkswagens proprietære ID-utvalg av kjøretøy. For tiden har Volkswagen 5 forskjellige ID-modeller i ulike utviklingsstadier som ID.3, ID.4, ID.5, ID.6 og den beste av dem alle, ID. BUZZ campervan.

ID.4 er den mest populære av gjengen, men den følges tett av ID.3. Alle VW ID-biler er satt til å ha samme drivlinje, noe som betyr at de er mer eller mindre identiske under huden. Utgangseffektene varierer fra 150hp helt opp til 300hp for de kraftigste modellene.

Designmessig bruker ID.4 et futuristisk designspråk som håper broen er gapet mellom VW-konseptbiler og de veletablerte VW-modellene som VW Golf.  Interiøret i ID.4 er fullpakket med alle slags funksjoner og dingser som gjør at bilen føles futuristisk og spesiell.

Relienbility-klok, ID.4 er anstendig pålitelig, men det lider av problemer knyttet til det elektriske systemet, bremsene, suspensjonen, visse byggekvalitetsproblemer og trim- og utstyrsproblemer.  Verdimessig er ID.4 dyrt, men det samme er alle elbiler fra segmentet. ID.4 er også praktisk og skal lett kunne tilfredsstille familiens behov.

VW ID.4 – Drivverket

VW ID.4 leveres med 2 forskjellige batteristørrelser, et 52 kWh batteri og et 77 kWh batteri.  ID.4 med et 52kWh batteri tilbyr enten 149hp eller 170hp.   Batterimodellene på 77 kWh tilbyrs 204hp eller 299hp.  52kWh 149hp-modellen kan gjøre maksimalt 214 miles på full lading.

52kWh 170hp ID.4 er også i stand til å gjøre maksimalt 214 miles. 77kWh batteri 204hp ID.4 kan tilby maksimalt 323 miles på full lading, mens den kraftigste 77kWh 299hp-modellen er i stand til å gjøre 300 miles.

  BMW VS Volkswagen pålitelighet – som er bedre?

Alle ID.4-modeller leveres med et FWD-drivverk, og det er ingen nåværende AWD-modeller. VW kommer sannsynligvis til å tilby en modell med høyere ytelse til slutt for å fullt ut konkurrere med Tesla Model Y Performance. Uansett kommer alle disse også med regenbremsing som er designet for å gjenopprette tapt energi mens du bremser.

ID.4 er i stand til å lade raskt på omtrent 30-60 minutter, avhengig av modellen. Langsom lading vil sannsynligvis ta henholdsvis 7-9 timer.

VW ID.4 – Design og chassis

VW ID.4 ser i tråd med alle de andre VW ID.-modellene, men ID.4 ser ut til å være den best proporsjonerte. Kroppen silhouette er streamlined og aerodynamisk som er mer eller mindre tilfelle med alle elbiler i disse dager.

Interiøret er futuristisk og minimalistisk, noe som betyr at det knapt er noen knapper. Dette utgjør noe av et problem fordi mange systemer må styres gjennom berøringspaneler som er litt fiddly å bruke mens du kjører.

Fjærings- og chassisjusteringen på ID.4 er utelukkende fokusert på komfort og maksimering av rekkevidden. Som sådan er ID.4 ganske flat i hjørnene fordi batteriene er så lave.

VW ID.4 – Pålitelighet og vanlige problemer

VW ID.4 er en relativt pålitelig bil av to grunner. Den første grunnen er at det er en EV og elbiler har en tendens til å være mer pålitelige enn ICE-biler fordi de er enklere i konstruksjonen.  Uansett er de vanligste problemene med ID.4 nede på bremsene, de elektriske systemene, trim og utstyr og byggekvaliteten i visse områder.

  VW vs. Mercedes: Pålitelighet

Suspensjonen er også tvilsom i visse tilfeller, men det er ikke noe som er så utbredt som alle de andre problemene som er oppført her. Alt i alt er den langsiktige påliteligheten til ID.4 fortsatt et mysterium fordi de fleste av disse bilene fortsatt er veien tilnye.

VW ID.4 – Verdi og praktisk

VW ID.4 kan fås for mellom $ 35,000 og $ 45,000 SOM gjør det dyrt, men konkurransedyktig i EV-segmentet.  Brukte modeller begynner bare å være tilgjengelige, så verdien er over alt.  Praktiskmessig er ID.4 ekstremt romslig for bakpassasjerer, noe som gjør det enda mer ønskelig.

Lasterommet er ingenting å skryte av, men er veldig bra. ID.4 er perfekt for familiebruk fordi den er trygg, romslig, stillegående og rimelig praktisk.

Delen Vanlige spørsmål

Er VW ID.4 verdt det?

VW ID.4 er en verdtåvurdere for alle som ønsker å hoppe inn i en semi-premium EV. ID.4 er et konkurransedyktig og ønskelig alternativ til noe som en Tesla Model Y. Den Audi Q4 er ganske lik ID.4, men Q4 er litt dyrere og luksuriøs.

Hvis du vil ha en EV, og du er villig til å inngå alle kompromissene som følger med den, er ID.4 et anstendig alternativ. Gitt det faktum at EV-segmentet stadig øker, er det en god del logikk å bare vente litt for å se hvordan ID.4 klarer seg mot alle kommende elbiler i år.

  Er Porsche Cayenne det samme som VW Touareg?

Er VW ID.4 trygt?

Som med alle seriøse moderne EV, er ID.4 også en 5-stjerners vurdert bil over hele linjen. Dette betyr at ID.4  leveres med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner som blindsoneassistent, ryggekameraer, nærhetssensorer, kjørefeltsassistent, krysstrafikkvarsel, kollisjonsunngåelse og adaptiv cruisekontroll.

Imidlertid, som det er tilfelle med alle tyske biler, er disse bare tilgjengelige som en del av dyre valgfrie pakker. Uansett om du får dem eller ikke, er ID.4s passive sikkerhetssystemer alle der uansett trimnivå og alternativlisten.

Kommer VW ID.4 med en frunk?

VW ID.4 er bygget på et frittstående EV-chassis, noe som betyr at det skal ha en frontstamme, men dessverre er det ikke tilfelle. VW ID.4 kommer ikke med en frunk, og det er derfor det ikke er i stand til å konkurrere med slike som Tesla Model Y.

Likevel er det bakre lasteområdet på ID.4 i stand til å pakke så mye som 30 kubikkfot bak baksetene og maksimalt  64 kubikkfot med baksetene brettet ned.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter