Er Ford Escape en god bil?

Er Ford Escape en god bil?

Ford Escape er en kompakt crossover SUV først introdusert i år 2000 og har vært i salg siden den gang. Ford Escape ble først utviklet i forbindelse med Mazda, men 2012 og på modellerble designet helt under Ford paraplyen. Er Ford Escape en god bil?

Hvis du vil ha en anstendig, rimelig, trygg og romslig familie crossover / SUV, er det ikke så mange biler som kan konkurrere med Ford Escape. Som sådan er Ford Escape en veldig god bil for dette segmentet, og det er også grunnen til at Escape er en slik suksess for Ford. Escape tilbyr en omfattende motorpalett med både FWD- og AWD-konfigurasjoner.

Escape ser også fin ut, spesielt den nyeste modellen som åpenbart låner noen designinnslag fra Aston Martin. Interiøret er også lagt ut veldig bra med mye komfort, bekvemmelighet og sikkerhetsfunksjoner. Escape-stasjonene som alle crossover / SUVer gjør, noe som betyr at den er komfortabel og enkel å kjøre.

Pålitelighet er anstendig, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. Praktisk-klok, escape synes å tilfredsstille de fleste kundebehov takket være sin store bagasjerommet plass og en god del plass i begge rader med sitteplasser. Synlighet er også flott, og Escape er veldig enkelt å komme inn og ut av.

Ford Escape – Drivverket

Den nye Ford Escape får noen forskjellige motorkonfigurasjoner som starter med 1,5 L EcoBoost 4-sylindret motor som lager 184hp. Den neste i køen er 2.0L EcoBoost-motoren med 254hp som er den kraftigste Ford Escape-motoren du kan få og er bare tilgjengelig med et AWD-system.

  Er Ford Bronco Raptor en god bil?

Du kan også velge en konvensjonell hybrid Escape-modell som kombinerer en 2.5L-motor med en hybrid drivlinje for å tilby enten 163hp eller 203hp avhengig av melodiens tilstand.  Til slutt blir Escape også tilbudt som en plug-in hybrid med en 2,5 L 4-sylindret motor paret til en elektrisk motor for en kombinert effekt på 210hp.

Som nevnt i begynnelsen, er Escape tilgjengelig som enten en FWD- eller AWD-bil, avhengig av modellen og konfigurasjonen du går etter. Escape leveres bare med en automatisk girkasse, og de to tilgjengelige girkassealternativene er enten en CVT-boks for 2.5L Hybrid eller en 8-trinns auto for andre Escape-modeller.

Ford Escape – Design og chassis

Ford Escape er en flott bil, og den deler noe av sin likhet med Aston Martin som er allment ansett som et merke som bare lager flotte biler.  Dette betyr at Escape får et stort ovalt frontgitter og en relativt elegant profil. Interiøret er pent lagt ut med alt du trenger. Kontrollene er enkle å forstå, og alt er der det skal være.

Når det gjelder fjæring og chassisjustering, ser flukten ut til å kjøre uten en bestemt vekt på noe.  Den kjører som alle andre kompakte familie crossover / SUV, noe som betyr at den er komfortabel, enkel å kjøre og lett å leve med.

Ford Escape – Pålitelighet og vanlige problemer

Eldre Ford Escape-modeller var kjent for å oppleve en rekke problemer, spesielt 2005-2014-modellene som er de mest problematiske ut av gjengen, bortsett fra en håndfull modellår på den tiden.  Den nye flukten er mye bedre, men det er fortsatt noen problemer som er verdt å snakke om.

  Er Ford Kuga plug-in hybrid en god bil

Flukten lider av motorrelaterte problemer som spolefeil og feilfiring / nøling. AWD-systemoverføringshuset er vanligvis et problem, og det samme er overføringen og servostyringssystemet.  Til slutt bør du også være oppmerksom på bremsene som noen ganger kan føles unaturlige og vanskelige å engasjere seg i.

Ford Escape – Verdi og praktisk

Den 2022 Ford Escape starter på $ 27,025 for S-trim-modellen, $ 28,360 for SE-Trim-modellen, SEL koster $ 3 0,73 5, og range-topping Titanium-modellen starter på $ 37,145. Disse prisene er ganske attraktive for en bil av denne størrelsen, og det er derfor mange mennesker er interessert i å kjøpe en Ford Escape.

Praktiskmessig er Escape et veldig godt kjøp, da det tilbyr mye plass i begge radene med sitteplasser, og det tilbyr også en relativt stor bagasjerom.  Den har mange familievennlige funksjoner i hele bilens hytte, økt bakkeklaring gjør det enkelt å komme seg inn og ut av, og den generelle synligheten er veldig god.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor effektiv er Ford Escape?

Hvis du tar en titt på motorene som tilbys med Ford Escape, kan du umiddelbart fortelle at de skal være effektive, spesielt den 1,5 L 4-sylindrede motoren. Totalt sett kan alle Ford Escape-modeller returnere mellom 30MPG-35MPG kombinert, noe som faktisk er et veldig bra antall for en bil så stor som Escape.

Imidlertid, hvis du vil ha den mest effektive Ford Escape-modellen, må du gå for Ford Escape PHEV-modellen som er i stand til å returnere opp til en hevdet 150MPGe og et bensinresultat på 40MPG.  Dette gjør den til den mest effektive Ford Escape-modellen gjennom tidene.

  Er Ford Fiesta Ecoboost en god bil?

Er Ford Escape et godt kjøp?

Ford Escape er definitivt et godt kjøp fordi det kombinerer ganske  mange fordeler i en enkelt bil. Escape er romslig, effektiv, trygg, komfortabel, relativt luksuriøs, og den beholder sin verdi veldig bra. Grunnen til at så mange mennesker er interessert i å kjøpe en Flukt er at den ligger i det mest populære bilsegmentet i disse dager.

Den konkurrerer med biler som Toyota RAV4 og Honda CR-V som begge er noen av de bestselgende bilene i USA akkurat nå. Derfor er Ford Escape et godt kjøp og bør vurderes av alle som ønsker å kjøpe en crossover / SUV.

Er Ford Escape bedre enn Honda CR-V eller Toyota RAV4?

Disse tre er matchet veldig tett, men Escape tilbyr flere hestekrefter og mer plass enn både CR-V og RAV4. Uansett hvilken av disse tre du går for, vil du sannsynligvis bli fornøyd. Det ser ut til at Escape tilbyr ganske mange oppgraderinger i løpet av de to andre, men det er veldig tett matchet totalt sett.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter