Cadillac STS Pålitelighet

Cadillacs er kjent for raske ekstravagante kjøretøy og stabil kjøring. STS er en mellomstor bil, som ble avviklet i 2013. Likevel er kjøretøyet ennå relevant for kjøp, og det inneholder et betydelig antall Cadillacs høyteknologiske funksjoner. Kjøretøyet er normalt med hensyn til påliteligheten, men tenker på sine overdådige elementer generelt, er det et fantastisk kjøp.

Oversikt

CTS er et luksuskjøretøy, og det har også en V høyytelsesmodell. De vanlige STS-modellene inneholder en 2,0 L I4-motor, mens V-modellen med høy ytelse har en 4,4 L V9-motor. STS leveres med et 5 eller 6-trinns automatisk girkassesystem.

Pålitelighet

Folk bryr seg mer om pålitelighetsfaktorer mens de kjøper en bruktbil. Det er mange faktorer, som bestemmer påliteligheten til en gammel bil. Normalt er Cadillac ikke det mest pålitelige bilmerket; Det er imidlertid et luksusmerke, og det har biler av beste kvalitet.

STS har en god pålitelighetspoengsum på rundt 86 av 10 av J.D Power. Dette er fortsatt høyere enn mange nyere modeller, og bilen har også god kvalitet bygg og deler. Det er også noen andre faktorer som påvirker påliteligheten til biler som:

Avskrivningssatser

Avskrivninger er generelt ekstremt høye på luksusbiler siden enkeltpersoner ikke tilbøyelige til å kjøpe noen gammel luksusbil. Dette skyldes hovedsakelig deres høye vedlikeholdspriser. STS mister rundt 50% av sin verdi etter sine første 5 år. Dette øker til og med etter ytterligere 5 år, og etter 10 år koster det veldig billig å kjøpe.

  Ford Edge pålitelighet

Sikkerhet

STS fikk 5 stjerner i sin krasjsikkerhet. Totalt sett gikk kollisjonstesting tilfredsstillende for bilen, og IIHS og NHTSA belønnet begge bilen med en 5-stjerners vurdering. I tillegg til dette har bilen mange moderne sikkerhetsfunksjoner.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene for STS for de første fem årene er rundt $ 700 årlig. Dette kan koste betydelig mer enn det etter de første 5 årene. Arten av deler og motor er pålitelig, men forebyggende vedlikehold og normale oljeskift er viktig for å oppleve den beste kvalitetsdriften.

FAQ

Er Cadillac STS en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac STS er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac STS?

Cadillac STS er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mid-Size

Hva er hestekreftene i en Cadillac STS og har den en turbo?

Cadillac STS har 302 hestekrefter og 272 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: DI.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac STS?

13,8 kubikkfot ( 0,391 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac STS har 18 x 8 tommers aluminium forhjul og 18 x 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles kan en Cadillac STS vare?

CTS har en forventet levetid på ca. ti år. Cadillacs mest holdbare modell, CTS, rapporteres å ha en levetid på omtrent ti år. Mange eiere rapporterer også at kjøretøyene deres varer mer enn 200.000 miles, med riktig vedlikehold.

  Cadillac XLR Pålitelighet

Hva betyr STS på en Cadillac?

STS står for Sevilla Touring Sedan. Fra 1989 til 2004 var Sevilla Touring Sedan kjent som STS. Sevilla ble omdøpt til STS i 2005. Cadillac tilbød også en Sevilla Luxury Sedan-versjon, SLS.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter