Har Mercedes C-klasse ventilerte seter?

Mercedes-Benz C-klasse har toppet listen over bestselgende luksusbiler i mange år. Mercedes-Benz C-Klasse ble lansert i 2014, og kan skryte av noen av de fineste funksjonene blant kompakte sedans. Til tross for mange eksepsjonelle funksjoner, har Mercedes C-klasse ventilerte seter? 

Ja, Mercedes C-klasse leveres med ventilerte seter. De er imidlertid ikke standard, men valgfrie. Så hvis du ønsker en Mercedes C-klasse med ventilerte seter, må du betale mer for å ha en slik funksjon. Dessuten tilbyr Mercedes bare frontventilerte seter og ingen ventilerte bakseter. 

Hvordan fungerer Mercedes’ ventilerte seter? 

Mercedes ventilerte seter gir tre forskjellige nivåer av kjøling. Dessuten fungerer de vanligvis ved å sirkulere luft forsiktig via perforeringer i setet og ryggstøtten. På toppen av det har de reversible fans som bidrar til å trekke varmen bort i korte perioder. Som et resultat bidrar de til å holde sjåføren eller passasjeren kjølig. 

Funksjoner av Mercedes C-klasse 

Standardfunksjoner 

Bortsett fra å ha ventilerte seter, er det også viktig å vite noen av funksjonene som Mercedes-Benz C-klasse kommer med som standard. Noen av dem er strømjusterbare forseter, syntetisk skinnbelegg, automatisk klimakontroll med to soner, en takluke og et håndfritt strømlokk. 

Du kan imidlertid fortsatt oppgradere Mercedesen din og få valgfrie funksjoner som et LED intelligent lyssystem, aktiv kjørefeltsassistent, bil-til-X-kommunikasjon, aktiv styringsassistent, aktiv blindpunkt, unnvikende styreassistent, adaptive fjernstråleassistenter og aktiv avstandsassistanse Distronic. Likevel vil disse tilleggene koste deg mer, men gjøre bilen din bedre. 

Sitteplasser

Mercedes-Benz C-klasse sedan har plass til opptil 5 passasjerer. Tvert imot har de konvertible og coupe-modellene plass til opptil 4 personer. Som nevnt tidligere, er setene laget av lær og forsetene er oppvarmet. Dessuten gir forsetene mer benplass enn baksetene. 

  Hva er den beste Mercedesen for en biltur?

Mens det syntetiske skinnbelegget, oppvarmede forseter og strømjusterbare forseter er standard, er ikke ventilerte seter det. Andre funksjoner som ikke er standard er oppvarmet styring, to særegne forsetealternativer, og et alternativ for to-sport ratt. 

Interiør Funksjoner  

Mercedes C-klasse kommer med et avansert og koselig interiør som mange mennesker forelsker seg i. Selvfølgelig er det ikke på samme nivå som E-klasse eller S-klasse, men det er bedre enn A-klasse og CLA-klasse. Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene som finnes i interiøret i Mercedes C-klasse inkluderer:

 • Ratt med berøringskontroller
 • Fjernstart via «Mercedes me connect»-mobilapp
 • Doble USB-lydporter
 • Elektronisk bagasjerom nærmere 
 • Automatisk klimakontroll med to soner
 • Apple CarPlay og Android Auto
 • NØKKELFRI GÅ
 • Antenne for vindusrutenett 
 • MB-Tex møbeltrekk 
 • HD-radiomottaker 
 • Fjernåpning og lukking av takluke og vinduer 

 Vær oppmerksom på at C-klassen også kan skryte av noen eksepsjonelle standard utvendige funksjoner som LED-bremselys, bakre tåkelamper, lettfarget glass, karosserifargede dørhåndtak, klar pelsmaling, dekk i hele sesongen, fast bakvindu med defroster, perimeterlys og mye mer. 

Prestasjon 

Når det gjelder ytelse, er C-klassen en av de best presterende bilene i sin klasse. Den yter bedre enn Audi A4 og går tå-til-tå med BMW 3-serien. Denne bilen leveres med en turboladet 2,0-liters inline-4-sylindret motor. Motoren leverer maksimalt 255 hk og 273 lb-ft dreiemoment. 

I tillegg kommer den med en 9-trinns automatisk girkasse. Det er også drivstoffeffektivt, da det har en kombinert EPA-vurdering på 28mpg. Men hvis du vil ha et kraftigere kjøretøy, kan du velge AMG-versjonen, som også er kraftigere og dyrere. 

  Hvilke Mercedes-modeller har turbo diesel?

Lasterom

Bortsett fra ytelse, Mercedes-Benz C-klasse kommer også med en betydelig last plass som er greit for sin størrelse. Sedan har 12,6 kubikkfot bagasjerom, mens kupéen har 10,5 kubikkfot plass, og kabrioleten har 8,8 kubikkfot plass.  

Sikkerhet 

Som alle de andre Mercedes-modellene er C-klassen trygg og har mange avanserte sikkerhetsfunksjoner. Standard sikkerhetsfunksjoner i Mercedes C-klasse er aktiv bremseassistent, kryssvindsassistanse, oppmerksomhetsassister, blind flekkassistanse med utgangsvarslingsassistanse og mye mer. Mercedes tilbyr også valgfrie sikkerhetsfunksjoner som aktiv kjørefeltkontroll. 

FAQ 

Er Mercedes ventilerte seter verdt det?

Ja, Mercedes-Benz ventilerte seter er verdt det. Ikke bare er Mercedes ventilerte seter verdt det, men de er noen av de best ventilerte setene på markedet, sammen med Audis ventilerte seter. Disse setene vil holde deg kjølig og komfortabel når været blir uutholdelig. 

Har noen Mercedes avkjølte seter?

Ja, mange Mercedes-Benz-modeller har avkjølte, ventilerte eller luftede seter. Noen av Mercedes-Benz-modellene som har avkjølte seter inkluderer Mercedes A-klasse, C-klasse, CLS-klasse, E-klasse, S-klasse, G-klasse og mye mer. Temperaturen om vinteren og sommeren kan bli ekstrem, og å ha en slik funksjon kan hjelpe deg mye. 

Hvorfor er det viktig å ha en Mercedes-Benz med ventilerte seter?

Selv om det ikke er et must å ha en Mercedes-Benz med ventilerte seter, er det viktig hvis du vil ha en jevn og minneverdig kjøreopplevelse i disse luksuriøse tyske maskinene. Ventilerte seter bidrar til å holde deg avkjølt når det er fuktig eller varmt inne i bilen. 

  Hva er bedre – Quattro VS 4Matic?

Til tross for at luften produsert av Mercedes ventilerte seter ikke blir nedkjølt, er det fortsatt nyttig, da det holder deg kjølig og komfortabel om sommeren. Uten luftcirkulasjon forhindrer det å sitte i et Mercedes-sete kroppens deler i kontakt med setet å regulere temperaturen riktig og kan få deg til å føle deg svett eller til og med varmere. 

Hva er C-Seter?

C-seter betyr ikke Mercedes C-klasse seter. Tvert imot betyr det luftkondisjonerte seter. I motsetning til ventilerte seter begrenser seter med klimaanlegg den avkjølte luften direkte der føreren eller passasjeren sitter. I tillegg bruker tilstandsseter energi mer effektivt enn klimaanlegg som avkjøler hele interiøret i bilen. 

Hvilke funksjoner følger Premium-pakken Mercedes C-klasse med?

Premium pakken Mercedes C-klasse kommer med noen førsteklasses funksjoner, som inkluderer interiør 64-fargers omgivelsesbelysning, foran og bakdør paneler, bakre footwell, koppholder, bakdør håndtak utsparinger, og oppbevaringsrom. Likevel kommer disse funksjonene mot en ekstra kostnad. 

Sammendrag 

Nå som du vet at Mercedes C-klasse leveres med ventilerte seter som tillegg, kan du kjøpe denne funksjonen og ha en komfortabel og kul tur. Likevel er det avgjørende å forstå at de valgfrie ventilerte setene bare er tilgjengelige for forsetene og ikke baksetene. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter