Honda Clarity Pålitelighet

Honda-biler er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, og er en av de beste når det gjelder pålitelighet. Clarity er et alternativt drivstoffkjøretøy fra Honda. Den har flere varianter fra hybrid til helelektriske modeller. Bilen ble avviklet fra markedet i 2021.

Oversikt

Clarity ble introdusert i 2008 som en nullutslipps hydrogenbrenselcellebil, og det var den første hydrogenbrenselcellebilen i USA. Den siste generasjonen hadde Plug-in hybrid- og brenselcellemodeller som var et utmerket alternativ til konvensjonelle biler.

Pålitelighet

Folk er interessert i påliteligheten til en bil før de kjøper den. Honda er alltid et pålitelig alternativ på grunn av sine ekstremt fine kvalitetsdeler, og god historie når det gjelder pålitelighet. Det er et av de mest pålitelige bilmerkene i verden akkurat nå. Clarity er imidlertid ikke en av de mest pålitelige Honda, og den har en lavere pålitelighetspoengsum på 67 av 100.

Sikkerhet

Påliteligheten til en bil er også avhengig av bilens sikkerhet. Hondas er vanligvis kjent for sin sikkerhet og gode resultater i kollisjonstester. Likevel, på grunn av sjeldenheten av Clarity, ble den ikke krasjtestet i USA. Sikkerhetsfunksjonene i bilen inkluderer kjørefeltsassistanse, automatisk nødbremsesystem, kollisjonsvarsel, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er ofte veldig lav i Honda-biler, og de selger veldig pent. Honda-biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år, noe som er ekstremt bra. Clarity har prestert pent her, og det svekker rundt 40% i sine første 5 år.

  Jaguar XKR / XKR-S Pålitelighet

#Maintenance og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er deres lave vedlikeholdskostnader og enkle å reparere biler. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter. Clarity har en enda lavere vedlikeholdskostnad på rundt $ 259 årlig.

FAQ

Er Honda Clarity en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Honda Clarity er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Honda Clarity?

Honda Clarity er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Honda Clarity  og har den en turbo?    

Honda Clarity har 212 hestekrefter og 99 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass / elektrisk I-4 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Honda Clarity?

15,5 kubikkfot ( 0,439 m3 )

#What type hjul har den?

Honda Clarity har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Er Honda Clarity hybrider pålitelige?

I løpet av de tre modellårene rapporterte Clarity Plug-In Hybrid-eiere 15 problemer. Vi rangerte Clarity Plug-In Hybrid 13th av 24 Honda-modeller når det gjelder generell pålitelighet ved hjelp av vår PainRank ™, som tar hensyn til ekte motor- og elektriske problemer.

Avslutter Honda Clarity?

I august 2021 vil Honda slutte å produsere Clarity plug-in hybrid- og brenselcellemodeller. Selv om Clarity opprinnelig var tilgjengelig som elbil (EV), ble dette alternativet avviklet i fjor. Honda hevder at Clarity vil være tilgjengelig for leie frem til 2022.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter