Volvo mot Volkswagen: Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, er Volvo utvilsomt bedre enn Volkswagen. Volvo er kjent for sin holdbarhet og sikkerhet, mens Volkswagen er kjent som en «personbil». Volkswagen tilbyr billigere biler for alle, mens Volvo fokuserer mer på luksussegmentet.

Mens begge har sine egne problemer, rangerer Volvo foran Volkswagen når det gjelder pålitelighet.

Volkswagens pålitelighet har gått ned i det siste

Volkswagen er kjent for sin overkommelige pris og sikkerhet. Normalt anses tyske biler å være pålitelige alternativer, men det er ikke så enkelt for Volkswagen. Volkswagens pålitelighet har stått overfor noen problemer, spesielt etter utslippsskandalen i 2015.

Pålitelighetsrapporter fra Warranty Direct antyder at Volkswagen-biler er noen av de minst pålitelige bilene, og Pålitelighetsindeksen rangerte den 25 av 40 selskaper med en poengsum på 137. De har redusert sine rangeringer i pålitelighetsundersøkelser alvorlig. For bare noen år siden i 2016 var de på 9.-plass når det gjelder pålitelighet.

Volkswagen lider også når det gjelder gjennomsnittlig antall bilproblemer. Bilene deres har en «problems-per-100» (pp100) score på 163, som er enda lavere enn fjorårets 152.

Volkswagen skinner imidlertid i ett område- reparasjon. Volkswagen krever mindre reparasjonskostnader, sammenlignet med mange andre store selskaper. Den har en årlig gjennomsnittlig reparasjons- og vedlikeholdskostnad på $ 676. Sikkerhetsfunksjonene i Volkswagen er også ganske gode.

Vanlige problemer med Volkswagens

Med utslippsskandalen i 2015 mistet Volkswagen mange av sine lojale kunder. Volkswagen innrømmet at de jukset i utslippstester, noe som førte til deres alvorlig dårlige anmeldelser. Selskapet har ikke kommet seg siden den gang og har fortsatt regresjon.

  Hva er den mest populære Volvo-modellen?

Mange biler i dag står overfor problemer med sine nye teknologifunksjoner, men det er ikke tilfelle med Volkswagen. Snarere involverer vanlige Volkswagen-problemer sine motorer. Det er flere problemer som ofte rapporteres, inkludert en med motorlyset. Kontrollmotorlyset er et vanlig problem i Volkswagen på grunn av den defekte sensoren.

Noen av de andre problemene inkluderer spolesvikt, ledningssele shorts, og noen mennesker har til og med opplevd kollisjonsputefeil. Mange av problemene som finnes i Volkswagen kan enkelt løses, og reparasjonskostnadene er ikke for høye. Dette gir absolutt Volkswagen en fordel.

Volvos pålitelighet kan være tvilsom

Volvo er kjent for sine sterkt bygde biler og sikkerhetsfunksjoner som gir dem en fordel over andre merker. Volvo bygger langvarige biler og motorer. Sikkerhetsfunksjonene de tilbyr er noen av de beste i verden. Folk elsker også det virkelig luksuriøse og komfortable interiøret i Volvo.

Volvo er imidlertid ikke uten sine feil. Pålitelighetsundersøkelser viser at Volvo har stått overfor noen problemer. XC90 ble merket som den minst pålitelige bilen i 2021 av Consumer Report. Og Pålitelighetsindeksen rangerte dem som nummer 23 av 40 bilprodusenter, med en gjennomsnittlig poengsum på 127 i pålitelighet.

Volvo står også overfor et problem med reparasjonene. Reparasjonskostnadene er høye, med en gjennomsnittlig årlig kostnad på $ 769. Problemene med biler er også høye sammenlignet med andre konkurrenter, med en score på 143 problemer per 100 biler. Likevel er reparasjonskostnadene fortsatt ikke så mye sammenlignet med andre luksusbilprodusenter som Audi eller BMW.

Problemer med Volvo: Overføring og teknologi

Det er noen store problemer som er konstante i Volvos som overføringssvikt. Dette kan skyldes det faktum at de får overføringssystemet sitt fra Aisin Technology. Rapportene om problemer med overføringssystemet finnes i nesten alle modeller. Kostnaden for å reparere dette er også ganske mye høy, rundt $ 3,500.

  Varer Volvo-biler lenger?

Bruken av ny teknologi og andre komplekse systemer har absolutt sine fordeler. Teknologi gir en bedre kjøreopplevelse med bedre drivstofføkonomi, men det er noen ulemper. Nyere Volvo-modeller har hatt mange problemer med programvareproblemer. Noen andre problemområder inkluderer autobremsesystemet og servostyringsvæskelekkasje.

Volvo mot Volkswagen

Volkswagen retter seg mot middelklassen med sine rimelige og trygge biler. Mens Volvo er et luksusmerke som er ganske mye dyrere enn Volkswagen. Volkswagen tilbyr absolutt høy kvalitet til lave priser, men de kan ikke sammenlignes med luksusinteriøret og egenskapene til Volvo.

Sikkerhetsfunksjonene som finnes i Volvo er noen av verdens beste. Volkswagen er imidlertid kjent for sine lave reparasjonskostnader og bedre drivstoffeffektivitet.

Kjennelse

Det kommer for det meste ned til kjøperpreferanse. Hvis du går for en rimelig, lett å reparere og bedre drivstofføkonomi kjøretøy, så gå for en Volkswagen. Ellers er Volvo det bedre alternativet når det gjelder luksus, sikkerhet og en bedre turopplevelse.

FAQ

Er Volkswagen et luksusmerke?

Volkswagen regnes som et familiebilmerke, ikke et luksusmerke. Imidlertid lager de noen biler som tilbyr visse luksuskvaliteter til sine kunder. Sikkerhetsfunksjonene og setene er ofte gode i Volkswagen. Det er også viktig å merke seg at Volkswagen er morselskapet til mange andre luksusbilmerker.

Audi er en del av Volkswagen Group og definitivt en luksus bil merkevare. Audi tilbyr futuristisk interiør med sporty utseende biler. Ytelsen er også strålende i Audis, mens Volkswagens er mer standard.

  Hvor pålitelige er Volvo SUVer?

Hvilke andre merker eier Volkswagen?

Volkswagen er kanskje ikke det beste bilmerket, men det er morselskapet til mange andre store europeiske bilmerker. Volkswagen opererer i 153 land med sin gruppe på 12 merker fra 7 europeiske land. Volkswagen-gruppen inkluderer:

 • SETE
  • SKODA
  • Bentley
  • Bugatti
  • Lamborghini
  • Porsche
  • Ducati (Italia)
  • Scania
  • Audi
  • ÉN
  • Volkswagen
  • Volkswagen kommersielle kjøretøy.

Hvordan ble Volkswagen så berømt?

Volkswagen er et av de største bilsalgsselskapene i verden med sin virksomhet i 153 land. Selskapet startet i Tyskland i 1937 og ble kalt «folkets bil». Volkswagen begynte snart å produsere billige biler for vanlige mennesker med gode funksjoner på den tiden. Dette gjorde dem mer berømte enn andre dyre biler på den tiden.

Volkswagen vedtok nye strategier etter andre verdenskrig. De begynte å eksportere bilene sine umiddelbart etter krigen i 1947. Denne strategien hjalp dem virkelig. Deres stjerne var Volkswagen Beetle; det ble et tysk ikon, med en enorm markedsandel på 40% på den tiden.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter