Hva er den beste 4-seters kabrioleten?

Kabrioleter krever at du inngår kompromisser når det gjelder praktisk, komfort  og ytelse, men de som ønsker en kabriolet, bryr seg egentlig ikke om det. Tross alt eier de aller fleste konvertible bileiere flere biler, og de bruker bare kabrioletene sine når de har lyst til å gjøre det.

Vær det som mulig, de fleste har ikke muligheten, og de vil heller ikke eie flere biler hvis det ikke er nødvendig. Dette betyr at 4-seters kabrioleter kan være verdt å vurdere om du vil ta hele familien på en nydelig sommertur , da 4-seters kabrioleter ikke er så upraktiske som de kan virke.

Som sådan, den nye BMW 4-serien kabriolet er kanskje den beste 4-seters kabriolet du kan kjøpe i disse dager, fulgt tett av Audi A5 og siste generasjons Mercedes Benz S-klasse kabriolet. Hvis du vil gå helt ut, må du huske å sjekke ut den nydelige BMW 8-serien kabriolet.

Hvis du elsker store roaring motorer, sørg for å sjekke ut Ford Mustang GT Convertible. Disse konvertible 4-seters er de aller beste når det gjelder moderne 4-seters kabrioleter, noe som betyr at du ikke trenger å inngå kompromisser hvis du velger noen av disse.

BMW 4-serien konvertibel

Den nylig utgitte BMW G22 generasjonen av 4-serien konvertible er en av de beste moderne BMWs penger kan kjøpe. Selv om designet kan være litt kontroversielt for noen takket være altfor proporsjonerte front nyregriller, kan ingen benekte at 4-serien kabriolet ellers er en veldig pen bil.

Foruten godt utseende, tilbyr 4-serien konvertible alle moderne fasiliteter du forventer av en kompakt sedan uten å ofre komfort for mye. Chassisjusteringen er for det meste innstilt for en jevn, men smidig tur som skal tilfredsstille bilentusiasten og luksusentusiasten.

  Beste kabrioleter for høye mennesker

Audi A5 konvertibel

Den Audi A5 konvertible er den største rivalen til den splitter nye BMW 4-serien konvertible fordi den kommer med en mye mer oppnåelig prislapp. Du kan få en knapt brukt A5 kabriolet for en brøkdel av prisen på en helt ny 4-serie kabriolet, og det er det som gjør A5 så fristende.

Imidlertid er G22 BMW 4-series en helt ny bil, og den nyeste Audi A5 er bare en midtsyklusoppdatering som betyr at den nye A5 teknisk sett skal være minst like god som den nye G22 BMW.  A5 er imidlertid mer en komfortorientert cruiser, og den er ikke på langt nær så dynamisk som 4-serien.

Mercedes Benz S-klasse kabriolet

Den beste 4-seters store kabrioleten er Mercedes Benz S-klasse kabriolet. Selv om det ikke kommer til å bli en ny S-Klasse Coupe, er den utgående fortsatt så bra at den lett samsvarer med det mange moderne 4-seters kabrioleter tilbyr.

S-Klasse kabrioleten er den største kabrioleten her, noe som gjør den til en nydelig bil å reise i hvis du verdsetter plass og komfort.  Alle motorene som tilbys er feisty som også skiller S-Class Convertible fra alle de andre bilene på denne listen, bar 8-serien selvfølgelig.

BMW 8-serien konvertibel

BMW 8-serien er det nåværende BMW-flaggskipet, men det koster mye mer enn 4-serien gjør som bare legger den bak 4-serien når det gjelder verdi. Dessuten er 8-serien mer eller mindre identisk med 4-serien fra innsiden, noe som er en annen fordel for 4-serien.

  Er selvladende hybrider noe bra?

Imidlertid, hvis du vil ha en kraftigere og bedre UTSEENDE BMW 4-serien, bør du velge 8-serien. Foruten motorene, er disse to også forskjellige når det gjelder kjøring, da denne store kabrioleten er mer luksuriøs og komfortabel, men ikke med mye.

Ford Mustang GT konvertibel

En av de mest kjente kabrioletene gjennom tidene er Ford Mustang 5.0, og den siste generasjonen er fortsatt en utrolig populær bil. Takket være en ganske oppnåelig prislapp, en nydelig 5,0-liters V8-motor, føles Mustang fortsatt som en ekte ponnibil, selv når du tar av taket.

Prisutviklingen er imidlertid merkbar når du går inn i interiøret, da mange deler av Ford Mustang lånes rett fra Fords økonomibiler. Mustang er imidlertid fortsatt tilgjengelig med en manuell girkasse som er ekstremt sjelden for 2021 og gjør Ford Mustang til et nivå over når det gjelder førerengasjement.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en 2-seters kabriolet eller en 4-seters kabriolet?

En 2-seters kabriolet er laget for de som ikke trenger 4 seter og primært reiser av seg selv.  Konvertible biler lider faktisk av dårligere praktisk sammenlignet med deres hard-toppede kolleger, og en 2-seters kabriolet er den verste av dem alle.

Som sådan, hvis du vil bruke bilen din på daglig basis, er det bedre å velge en 4-seters kabriolet, selv om du ikke alltid planlegger å bruke alle fire setene. Likevel, hvis du bare vil ha en helgecruiser, kan du velge en 2-seters kabriolet du kan velge mellom et bredere utvalg av mulige valg.

Hva er dårlig med kabrioleter?

Det dårlige med kabrioleter er at de ofte raner passasjerene fra lasteområdet, da det ofte er stedet hvor du skal takbutikker når du tar den av.  I tillegg til å tilby mindre lasteplass, tilbyr de også ofte mindre hoderom også, spesielt for de bakre passasjerene.

  Beste bil for kneproblemer

De kan ofte være mer støyende, mindre raffinerte og mer utsatt for kroppsfleksing fordi de ikke er så strukturelt som hardtops er.  Videre legger en konvertibel mekanisme også til ekstra vekt og et komplekst motorsystem som ofte kan bryte og forårsake alle slags problemer.

Hva er bra med kabrioleter?

Konvertible biler er laget for de som liker selve essensen av å være på veien. En konvertibel bil kaster et annet perspektiv på omverdenen, noe som er ekstremt hyggelig på naturskjønne ruter i anstendige værdager.

Det er ikke nødvendig å ha det travelt mens du kjører kabriolet, da tiden du bruker på veien er like viktig som tiden du bruker på å ta vare på deg selv. Dette betyr at hvis du elsker den konvertible bilopplevelsen, kan du gå videre og kjøpe en fordi livet er for kort til å kjøre kjedelige biler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter