Beste bil for kneproblemer

En bil for folk som opplever kneproblemer bør være komfortabel, lett å komme inn og ut av, og viktigst romslig. Det bør også være automatisk, spesielt hvis venstre kne er det som plager deg,  og fordi det er mye enklere og mindre stressende å kjøre en automatisk.

I tillegg til disse funksjonene er biler med brede åpningsdører også gunstige, og det samme er håndtakene rundt bilen for å gjøre det lettere å komme seg inn og ut av. Elektronisk justerbare seter og ratt er også nyttige hvis du har problemer med knærne.

Som sådan er du best off på jakt etter en crossover / SUV / minivan fordi de vanligvis tilbyr alle disse funksjonene. Noe som en Ford Focus Active X, Toyota RAV4  eller Subaru Forester er godeinngangsalternativer.

Hvis du vil ha et mer luksuriøst alternativ, er en BMW X5, Volvo XC90, Mercedes BenzGLE  eller en Range Rover  verdt å vurdere. Hvis  du vil ha noe litt lavere ned til bakken, men fortsatt høyt nok,erGolf  Alltrack, Audi A6  Allroad og Volvo S60 Cross Country også gode alternativer.

Ford Fokus Aktiv X

Ford Focus har eksistert i flere tiår, som sådan har Ford klart å perfeksjonere iterior ergonomi. Og Active X-modellen øker kjørehøyden  med  opptil 30 mm, noe som gjør Active X mye enklere å komme inn og ut av.

I tillegg til høyere kjørehøyde, tilbyr Active X også brede åpningsdører og seter som er fullt elektrisk justerbare, som begge er avgjørende for personer med kneproblemer. Den er også utstyrt med en automatisk girkasse, god synlighet  og mange intuitive og letttilgjengeligekontroller.

Toyota RAV4

Toyota RAV4 er en av de beste-selger kompakte SUVer takket være en utrolig tilnærmet pris og overlegen pålitelighet. Som sådan tilbyr RAV4 en hevet-opp kjørestilling som gjør det enkelt å komme seg inn og ut av. Det beste motoralternativet er 2,5 L hybrid bensinmotor som oser av glatthet og raffinement.

  Hvor mye bakkeklaring trenger du for fartshumper?

Toyotaen er også utstyrt med en elektrisk bakluke som gjør det enkelt å accesbagasjerommet området. I tillegg til de generelle fordelene en kompakt SUV tilbyr, tilbyr RAV4 god sikt og en ganske kompliennt on-road suspensjon oppsett som er i stand til mild til moderat off-roading.

Subaru Skogvokter

Subaru Forester er også en relativt liten SUV, men takket være sin boksete design tilbyr Forester mye plass inne og et stort lasteområde. Nyttige funksjoner inkluderer vidåpne dører, enkle accestakket være en hevet kjørestilling, komfortable elektrisk justerbare seter,  et  lett ratt og mye fotplass.

Foruten den overlegne ergonomien, er Forester ogsåkompensert ive lypriset, og det gir anstendige pålitelighetsresultater. Hvis du vil gå off-road eller du ofte opplever snø og regn, tilbyr Forester et legendarisk Subaru AWD-system som enkelt kan takle alt du kan kaste på det.

BMW X5

Men hvis du vil ha en mer eksklusiv opplevelse, bør du definitivt sjekke ut den nye BMW X5. X5 koster mye mer sammenlignet med alle modellene som tidligere er oppført, men nivåene av komfort og luksus som ligger i BMW X5 er ligaer over noen Ford, Toyota,  eller Subaru.

X5 kjører så glatt som en SUV kan, og det er ganske åpenbart at X5 for det meste er skreddersydd for kjøring på veien, men hvis du kommer over gjørme eller snø, er X5 mer enn i stand til å krysse den. I tillegg til veimanerer, tilbyr X5 alt, og takket være en romslig hytte er det en perfekt bil for folk med kneproblemer.

  Beste luksusbiler for høye personer

Volvo XC90

Når du tenker på mellomstore luksus-SUVer, kommer XC90 til tankene som en av de aller beste på markedet. XC90 ser ut og føles voksen, og det kjører absolutt slik. XC90 er ikke i nærheten av så dynamisk som X5 er, men det kan faktisk være en god ting.

Hvis du er i markedet for en nedkjølt, eksklusiv, men trygg luksus cruiser, er XC90 absolutt et av de beste alternativene der ute.

Audi A6 Allroad

Hvis du ikke er en fan av SUVer, kan du være trygg på at det er mange alternativer der ute, og en av de beste er absolutt Audi A6 Allroad. Denne eiendommen / crossover er egentlig en Audi A6 Avant som er bygget for å krysse ujevnt terreng mens du fortsatt beholder komfort og raffinement.

Som sådan gjør den hevede kjøreposisjonen Allroad  til en enkel bil å komme inn og ut av, og det faktum at den tilbyr etbiffet-oppfjæringssett betyr ikke at Allroad  er mindre komfortabel på veien. Foruten å kjøre, tilbyr A6 Allroad  alt man kan forvente av en tysk utøvende luksusbil.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke typer biler bør jeg unngå hvis jeg har kneproblemer?

Hvis knærne plager deg, bør du unngå å handle en sportsbil først og fremst, da sportsbiler pleier å være altfor lave til bakken. Som sådan er det litt utfordrende å komme seg inn og ut av en sportsbil selv for folk uten noen spesifikke kneproblemer.

  Beste kabrioleter for høye mennesker

Foruten den lave kjørehøyden, er sportsbiler nesten alltid kupéer med lange og tunge dører, og disse kan være vanskelige å åpne og lukke noen ganger, spesielt hvis du sitter på en alvorlig gradient.

Kan kjøring skade knærne?

I de fleste tilfeller bør kjøring ikke legge noen alvorlig belastning på knærne. Men hvis du ofte kjører lange avstander, og hvis du kjører en bil med et stivt pedaloppsett, kan du belaste kneet til slutt.

Sørg for å gjøre nok hvilestopp og prøv å strekke knærne eller gå på små turer hvis mulig. Mens kjøring vanligvis ikke resulterer i noen alvorlige kneproblemer, er det noen få tilfeller der folk endte opp med å få leddgikt.

Bør jeg alltid velge en automatisk hvis jeg har problemer med knærne?

Å kjøre en automatisk er mye lettere på knærne, og som sådan bør du absolutt vurdere å få en automatisk. Men mange nyere manuelle biler er glatte nok til at det ikke make  noen forskjell.

Når det er sagt, er noen automatiske girkasser rykkete og ikke så raffinerte, og du kan  kjøre en manuell måte jevnere noen ganger. Du bør velge en automatisk hvis du kjører mye by, men hvis du hovedsakelig kjører på motorveier, gjør det ingen nevneverdig forskjell.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter