Hvilken hatchback bil har den beste bakkeklaringen?

Selv om hatchbacks ikke er laget for terrengbruk, er noen av dem mer enn i stand til å krysse ujevnt terreng. For en slik prestasjon bør du vurdere en hatchback som tilbyr tilstrekkelig bakkeklaring, men fortsatt ikke lider av høy vindstøy når du er på motorveien.

Det er kanskje bare fordi veiene i  ditt område  er dårlige, eller du vil ha en bil som kan gå hvor som helst hvis situasjonen krever det. Og for slike formål,  en hatchback er kanskje ikke den beste ideen, men vær trygg på at det er  et par alternativer som gjør nettopp det.

Subaru Crosstrek  er en hatchback med en bakkeklaring på opptil 8,7 tommer, noe som er mye selv for noen alvorlige off-roading. Den  nye  Fiat Punto er også en bil med anstendig bakkeklaring på opptil 7. 6  tommer.

Kia Soul, Nissan Leaf,  og Ford Fiesta tilbyr opptil 6 inches av bakken klaring, og Hyundai i20  tilbyr opptil 6.6 inches. Hvis du vil ha et mer luksuriøst alternativ, tilbyr Audi A3 en bakkeklaring på opptil 6.3 tommer, noe som er det beste i sin kategori.

Subaru Crosstrek

Subaru Crosstrek  er en hatchback som tilbyr den høyeste bakkeklaringen ut av alle biler som er til salgs i dag.    Og det kommer ikke som noen overraskelse at en Subaru holder en slik prestasjon, da dette merket alltid har vært utrolig dyktig off-road.

Crosstrek  tilbyr også god plass og en ganske behagelig ridesuspensjon. Dette betyr at  Subaru  Crosstrek  ikke lider når det gjelder motorveikjøring. Interiøret i den nye  Crosstrek  er en stor forbedring sammenlignet med  den  eldre generasjonen, og hele pakken ser ut til å tilby mye verdi.

  Beste luksusbiler for høye personer

Fiat Punto

Fiat Punto er en utrolig populær bil i noen land rundt om i verden, spesielt i India der veiene er substandard, for å si det mildt. Og den nye Fiat Punto klarer absolutt å spasere over slike veier med en bakkeklaring på 7,6 tommer.

Slike bakkeklaringstall er ikke så vanlige i hatchback-segmentet som ytterligere gjentar årsaken til at Punto eksisterer. Foruten høy bakkeklaring,  den nye Punto tilbyr en anstendig stylet eksteriør og interiør og mange moderne-dag teknologier.

Ford Fiesta

Ford Fiesta er en av de mest populære bilene på planeten, ogdeter lett å se hvorfor fordi denne kompakte hatchback tilbyr moderne-dag styling og teknologi til en pris som er lett tilgjengelig for det meste av dengenerelle befolkningen.

Og den maksimale bakkeklaringen til Ford Fiesta er rundt 6 tommer høy. 6 inches av bakken klaring er lett nok til å komfortabelt gå over noen fart bump der ute, og knapt noen pothole bør noen gang berørebilensunderside.

Hyundai i20

Hyundai i20 er en liten hatchback som fortsatt klarer å tilby høy bakkeklaring, så mye som 6,6 tommer som plasserer i20 helt øverst i den lille hatchback bakkeklaringsklubben. Foruten den høye bakkeklaringen,  tilbyr i20 en relativt tiltalende design inne og ute og nok plass til de fleste kunder der ute.

I20 faller litt kort når det gjelder luksus og lasterom, men det var aldri hensikten med i20. Men likevel bør i20 tilfredsstille de fleste kunder, spesielt hvis du tar prisen i betraktningen. I20 er også for det meste kjøpt i India, noe som ytterligere gjentar hvorfor i20 tilbys med en så høy bakken clearance.

  Hvem lager den mest pålitelige turbomotoren?

Audi A3

Men hvis du vil ha en mer luksuriøs hatchback som fortsatt klarer å tilby anstendig bakkeklaring, er Audi A3 veien å gå takket være 6.3 inches av bakkeklaring. For en flekk av kontekst, Mercedes A-klasse faller litt kort, og BMW 1-serien er den verste av tomten med en bakkeklaring på rundt 6 inches maks.

Foruten bakkeklaring, tilbyr Audi A3 et førsteklasses merke som  kommer med masse komfort og luksuriøse fasiliteter. Kvaliteten på interiøret er høy, og komfortnivåene er ligaer over alle andre biler som er oppført i denne artikkelen. Selv om A3 ikke er laget for å gå off-road, er en grusvei der Quattro Audis ble født.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor høye er gjennomsnittlige fartshumper?

Høyden på en fartsdump er for det meste forbundet med hvor mye du må bremse ned for å gå over dem. I de fleste land varierer hastighetshumpene fra 3 til 6 tommer helt maksimalt. Men vanligvis er et boligområde det eneste stedet hvor du kan finne en fartsdump som er 6 tommer høy.

I noenland , høyden på fartshumper  bestemmes   av  den  føderale lovgiveren, men andre har en tendens til å bestemme høyden på et mer lokalt nivå. Likevel er 3 til 6 tommer gjennomsnittet i de fleste land. Noe høyere enn det ville kreve en SUV.

Hvilke typer biler er best i India?

Selv om du kanskje anser en hatchback, er en SUV eller en crossover det beste alternativet for steder som India, da veiene der ute er ganske lav kvalitet. Å kjøpe en stor SUV er ikke en så god ide, da de fleste veier også er ganske overbelastet, og det er stressende å kjøre en stor SUV under slike omstendigheter.

  Hva er den beste bilen for transport av kajakker?

Et annet flott alternativ ville være å velge en sedan / eiendom som Audi A4 All-road eller Golf All-track. Begge disse er en blanding av en crossover og en eiendomsbil, og begge er også i stand til mild off-roading.

Hvor mye bakkeklaring er nok for ekte off-roading?

Selv om alle disse bilene tilbyr klasseledende bakkeklaring, er off-roading en helt annen ballpark. For slike formål bør du ha minst 8 tommer bakkeklaring,ellers  kan du bli sittende fast eller skade bilen din alvorlig.

Åser, gjørme, steiner og slikt kan skade bilen din ganske enkelt, spesielt hvis du ikke er godt acquainted med det aktuelle området. Hvis du vil ha en mindre, relativt rimelig bil som  kan tilby gode off-roading evner, gå for en god gammel Jeep Wrangler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter