Hva er de beste Mercedes-modellene gjennom tidene?

Siden 1886, da Benz og Daimler bygde den første bilen, har Mercedes-Benz klart å produsere noen av de mest ærverdige bilene i verden.

Med slagordet «The best or nothing» kan Mercedes skryte av en rekke modeller som har gjort flere gjennombrudd opp gjennom årene. Noen av de største Mercedes-modellene gjennom tidene inkluderer 1963 til 1981 S600, 1954 til 1957 Mercedes-Benz 300 SL Gull-Wing Coupe, og 1990 til 1994 500 E.

Mercedes biler er kjent for sin komfort, ytelse, og høy engineering, som skiller dem fra andre luksusbiler. Det trestjerners emblemet symboliserer luksus, pålitelighet, ytelse, kraft og status. Uten mye ado, her er de beste Mercedes-modellene gjennom tidene:

1963 – 1981 Mercedes S600

Øverst på listen vår er Mercedes-Benz 1963 til 1981 S600-modellen. Denne bilen var en av de mest ikoniske limousinene i sin generasjon. Det som gjorde denne bilen unik var at den ble bygget for hånd, noe som gjorde den til et kvalitetsnivå som var utenkelig.

Med kallenavnet «Grosser» ble denne S600-modellen konstruert uten å vurdere kostnadene. Den har blitt omtalt i forskjellige filmer, for eksempel James Bond-serien. S600 kom i to modeller, den korte og langhjulsbasen, også referert til som «Pullman.». Denne bilen etterlot en varig arv.

1954 – 1957 Mercedes-Benz 300 SL måkevinget kupé

1954 – 1957 Mercedes 300 SL Gull-Wing Coupe er en av de mest unike modellene gjennom tidene. Gullvingedørene skilte denne bilen fra andre biler på den tiden. Andre funksjoner som gjorde denne bilen spesiell var direkte drivstoffinnsprøyting, tørr sump smøring, en rørformet spaceframe chassis, og en nydelig og dynamisk design.

  Hvorfor brukes Mercedes som drosjer?

Andre populære funksjoner var et komfortabelt interiør og uavhengig suspensjon. I tillegg var denne bilen den første sanne sportsbilen utviklet av Daimler-Benz på den tiden. Det var også den raskeste produksjonsbilen i sin tid. Den gode nyheten er at Mercedes SL sport coupe fortsatt er i produksjon.

1990 – 1994 Mercedes 500 E

Selv om Mercedes C-klasse er den bestselgende Mercedes-modellen, er 1990 – 1994 500 E en av de bestselgende Mercedes-bilene. Dette er en må-ha bil modell for Mercedes elskere. Det er en av de mest holdbare Mercedes-bilene gjennom tidene.

Mercedes 500 E fra 1990– 1994 var romslig og stilig. Videre hadde den avansert krasjbeskyttelse, inkludert en bodyshellstruktur som krøllet seg gradvis i bestemte områder. Et annet unikt trekk ved denne bilen var den kule eksentriske feiepanamiske vindusviskeren, som fungerte uanstrengt.

2003 – 2010 SLR McLaren

SLR McLaren er en eksotisk sportsbil som ble utviklet da Mercedes-Benz og McLaren slo seg sammen i 2003. Målet var å skape en ultimate GT-bil. Som et resultat ble bilen bygget for hastighet med en håndbygd 5,4 superladet V8-motor, som leverer opptil 615 hestekrefter og 575 lb-ft dreiemoment.

Laget for racing, kunne denne bilen treffe 0 til 60 på 3,4 sekunder, noe som var eksepsjonelt på den tiden. Etter 2010 ble SLR McLaren erstattet av SLR AMG, som er enda raskere med bedre ytelse. Selv om denne bilen er rask, har den også utmerket håndtering og stabilitet.

1979 – Nåværende Mercedes-Benz G-klasse

Mercedes-Benz G-klasse ble først utviklet som et militært kjøretøy. Denne luksuriøse SUV-en er bygget i Østerrike, og er en av de beste SUV-ene som noen gang er bygget. Boksformen gjør den unik når den cruiser på motorveier eller til og med off-road. Denne bilen er populær blant kjendiser, spesielt rappere.

  Hvorfor skal jeg ikke kjøpe en Mercedes?

1998 – 1999 Mercedes-Benz CLK GTR

Mercedes CLK GTR ble laget i 1999 etter kansellering av FIA GT1-klassen. Mercedes bygde bare tretti av disse bilene. Denne supersportsbilen hadde en V12-motor midtskip som ble forstørret til 6,9 liter i størrelse for en bil. Den hadde en effekt på 604 hestekrefter og 572 lb-ft dreiemoment.

C111 Prototype (1970)

Det vil være en urettferdighet hvis vi ikke har Mercedes-Benz C111 prototype, innebygd 1970. Dette er en av de mest innovative og høytytende Mercedes-Benz noensinne bygget. C111 var en midtmotor, bakhjulsdrevet to-seters sportskupé med glassfiberkabinett. Dessverre ble bilen aldri bygget utover prototypen.

Spørsmål om kjøp av Mercedes

Hva er den beste Mercedesen noensinne laget?

Selv om det er tusenvis av Mercedes bil merker og modeller, noen overgår andre. Det er vanskelig å plukke ut en Mercedes som den beste noensinne laget, da det er flere fremragende modeller. Men 1990 – 1994 500 E Mercedes er en av de beste Mercedes noensinne laget.

Hva er den best brukte Mercedesen å kjøpe?

I motsetning til å kjøpe en ny bil, krever det mye oppmerksomhet på detaljer å kjøpe en bruktbil. Noen brukte biler har problemer, noe som kan koste deg mange problemer. Den best brukte Mercedes bil modell å kjøpe er 2008 til 2012 brukt Mercedes E-klasse. Denne bilen er pålitelig og enkel å vedlikeholde.

  Hva er den beste Mercedes Benz for en kvinne?

Hva er de mest pålitelige Mercedes-kjøretøyene som noen gang er bygget?

Mercedes skaper noen av de mest pålitelige kjøretøyene på markedet. Mercedes E-klasse har de mest pålitelige bilene, etterfulgt av Mercedes C-klasse. Likevel er den mest pålitelige Mercedes-modellen 2008 Mercedes E-klasse. Dette er en luksus sedan med svært responsiv styring.  Den har også en høy sikkerhetsvurdering.

Er Mercedes en god bil å kjøpe?

Ja, det er det. Mercedes er en av de beste bilene du kan kjøpe hvis du vil ha en pålitelig, komfortabel og luksuriøs bil. Ikke bare er Mercedes-Benz-biler holdbare, men de er også svært avanserte med noen av de beste sikkerhetsvurderingene på markedet.

Det beste eller ingenting

Mercedes-Benz har opprettholdt slagordet sitt, «Det beste eller ingenting.» I mer enn 129 år som de har eksistert, har selskapet fortsatt å lage svært avanserte og pålitelige kjøretøy. Derfor er det ganske utfordrende å velge den beste Mercedes-modellen gjennom tidene.

Likevel er Mercedes-modellene som vi har listet opp ovenfor noen av de beste valgene som gjorde noen gode milepæler i bilhistorien. De er noen av de bestselgende Mercedes-bilene gjennom tidene. Er det noen andre Mercedes-Benz-modeller som du mener bør være på denne listen? Gi oss beskjed!

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter