Hva er den beste sportsbilen for fete mennesker?

Sportsbiler er laget for å gå fort, noe som betyr at de er noe kompromittert når det gjelder drivbarhet, komfort,teknologi  og praktisk. Sportsbiler er også lette for å være mer  smidige og for å tilby et bedre forhold mellom kraft og vekt.

Som sådan er sportsbilerikke nødvendigvislaget for fete mennesker, men det er noen få alternativer der ute som tilbyr mer plass samtidig som  de beholder en sporty kant. Et godt eksempel på en slik bil er Audi A8, en V10 drevet superbil med 600hp, men en stor nok for overvektige sjåfører.

Videre er BMW M3 og  Audi RS4   også flott for overvektige sjåfører fordi de tilbyr vanlig sedan / eiendom praktisk samtidig som de tilbyr mer kraft og mer smidighet. Hvis du vil ha stift sportsbilen i moderne  tid, er Porsche 911 veien å gå.

Dessuten er BMW M8 en flott sportsbil grand tourer med mye plass til alle uansett form eller størrelse. Dodge Challenger er imidlertid sannsynligvis den beste sportsbilen for fete mennesker, da den tilbyr debredestesjøtene i hele bilindustrien.

Audi R8

Siden introduksjonen av Audi R8, Audi har klart å selge mer enn  noen få hundre eller til og med noen  få  tusen R8  modeller  hvert år. Knapt noen annen superbil der ute kan gjøre hva Audi R8 kan fordi den tilbyr en så splittet personlighet.

600hp kommer fra en naturlig aspirert V10-motor som er i stand til 200 mph + topphastigheter, samtidig som den har komfortable flere-veijusterbare seter med varmefunksjoner, en førsteklasses surroundlyd, flotte byggematerialer og god plass til begge passasjerene.

  Hva er den billigste elbilen?

BMW M3

Så langt som sport sedans gå, ingen andre er så ikoniske som BMW M3. En 6TH  gen M3 ble nylig utgitt, og den’er allerede i ferd med å bli en smash hit selv om den tilbyr ganskerare designbeslutninger. Likevel er den nye M3 hendene ned den beste sports sedan på markedet akkurat nå.

En slik uttalelse trenger ytterligere kontekst, og i det øyeblikketdu legger deg på den nye M3, vil du se at det er mye ytelse og plass om bord. Med mer enn 500hp, et alternativ for å gå bak-hjulet-stasjoneneller firehjulsdrift, automatisk eller manuell, er det en perfekt alternativ M3 for alle.

Audi RS4

Ekte Audi RS entusiaster innse at Audi gjør noen av de beste daglige driveren sportsbiler penger kan kjøpe. Dette er først og fremst fordi Audi RS biler har en tendens til å være litt dempet hvis kjørt normalt, men etter at du trykker på en knapp eller to, plutselig innser du at du kjører en ekte sportsbil.

En ekte sportseiendom for å være nøyaktig. Audi RS4 tilbyr 450hp, en bransje-ledende AWD-system, og en rask-skiftende girkasse. Praktisk er imponerende fordi RS4 beholder Audi A4 eiendomsbil plattform.

Porsche 911

Porsche 911 er uten tvil den største sportsbilen gjennom tidene takket være sin rike historie, fantastiske ingeniørkunstog  over-gjennomsnittlig pålitelighetog byggekvalitet. Det har vært så mange 911-ere til nå at bare den største Porsche-entusiasten kan navngi dem. Du bør imidlertid for det meste være interessert i enten 991 eller 992-generasjonen.

Nesten hver 991 og 992 generasjon 911 er romslig nok for overvektige mennesker, bare GT 911-variantene kan være litt tookompromittert. Ytelsen er imponerende i hele serien, og du bør ikke bekymre deg for at noe bryter ned snart.

  Hva brukte SUV bør jeg unngå?

BMW M8

BMW M8 er designet for folk som ønsker komfort,ytelse  og luksus. Å ha alle tre av disse er imidlertid vanskelig fordi de er så forskjellige. Luksus og komfort krever ekstra vekt og myk fjæring, mens ytelsen krever lette biler med stive suspensjoner.

Vær det som mulig, BMW M8 virkelig er en komfortabel og luksuriøs grand tourer sportsbil. Innvendig plass i M8 er så stor som du noen gang ønsker, dessuten er alt ferdig til de høyeste standarder for BMW håndverk.

Dodge Challenger

Dodge Challenger er den perfekte sportsbilen for fete mennesker fordi jegt  tilbyr store seter, stort interiørrom, og en generelt stor og tung bil. Motorvalg er også enorme, og du kan velge mellom motorer med 200-300hp, eller du kan gå helt ut og få deg en Dodge Demon med 840hp.

Selv om Challenger egentlig ikke er så luksuriøs, takket være store seter, er Challenger en ganske komfortabel bil. Pålitelighet er også ganske anstendig, og det samme er 2nd  hand markedspriser. Husk å sjekke ut Dodge Challenger hvis du er overvektig fordi det like gjerne kan være den perfekte bilen for deg.

Delen Vanlige spørsmål

Bør overvektige mennesker til og med kjøre raske biler?

Det er ingen problemer med overvektige mennesker som kjører raske biler, men det er noen problemer hvis de kjører raske biler der de ikke kan  passe ordentlig. Feller du for å være trygg i tilfelle en ulykke, må du være en god avstand fra kollisjonsputene.

  Hva er den mest komfortable familiebilen?

Videre bruker mange overvektige ikke engang setebeltene sine så ofte som er eksponentielt farligere jo tyngre personen er.

Hvilke sportsbiler er ikke laget for overvektige mennesker?

Italienerne superbil produsenter, spesielt Lamborghini er kjent for å bygge biler som er vanskelig å komme inn og ut av og biler  som tilbyr begrensede mengder fotplass og headspace.

Biler som Lamborghini Aventador  for eksempel er laget verken for høye eller fete individer og kjøring av Aventador  som sådan kan være en sikkerhetsrisiko. McLaren er også en produsent kjent for å bygge biler  som er altfor små for fete eller høye mennesker.

Er sportsbiler bra for langdistanse cruising?

For noen tiår siden var sportsbiler langt fra gode på noe annet enn å være sporty. Men i dagensdag og alder kanmange sportsbiler som de somer her gjøre hva du vil. For eksempel er Audi RS4 ikke forskjellig fra en Audi A4 Avant på en motorvei.

Men når du går ut av motorveien og kommer over en vakker svingete vei, setter du bilen i sportsmodus, og du innser hvorfor RS4 eksisterer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter