Hva er den beste brukte konvertible bilen?

Å kjøre en kabriolet når været lar deg gjøre det er noen ganger noe som gjør selv de kjedeligste reisene morsommere.  Selv om kabrioleter kommer med mange ofre sammenlignet med deres sedan / coupe kolleger, er det mange aspekter av konvertibel bilkjøring som negerer det.

For en gangs skyld blir kabrioleter ofte kritisert for å være dyrere, tyngre og mindre praktiske.  Vær det som mulig, mange kabrioleter de siste årene er like oppnåelige som deres hardtop-kolleger, spesielt når det gjelder bruktmarkedet.

Videre er de ikke så upraktiske eller tunge som de pleide å være. Mange moderne kabrioleter er så gode at de noen ganger føles som vanlige hardtopbiler mens de kjører med taket opp. Som sådan er det ikke noe bedre konvertibelt bilverdialternativ der ute enn Mazda MX-5.

Den tyske executive trio, BMW 4-serien, Audi A5, og Mercedes Benz C-klasse er også verdt hensyn. Hvis du vil ha en mer luksuriøs og mer spennende versjon av MX-5, kan du gå for Porsche Boxster. Men hvis du vil ha en 4-seters luksus soft-top, kan du gå til E-klasse kabriolet.

Mazda MX-5

MX-5 er kanskje ikke din kopp te fordi det er en 2-seters, relativt upraktisk kabriolet, men alt annet om MX-5 er nesten umulig å mislike. Først av alt kan du få en brukt MX-5 for smuss billig, så mye at det noen ganger føles galt at en bil så mye moro koster så lite penger.

Drivabilitet er som du kanskje forventer, utmerket. Dessuten er påliteligheten like god som er relativt vanskelig å gjøre mens du bygger en billig ytelsesbil. Sørg for å følge opp alle dine regelmessige vedlikeholds- og serviceplaner, og du bør være i stand til å nyte denne lille morsomme bilen i mange år fremover.

  Hvilken tysk bil er den mest pålitelige

BMW 4-serien, Audi A5, Mercedes C-klasse

Disse tre kompakte konvertible sedans er så tett matchet at de fortjener å bli verdsatt på et likt nivå. BMW 4-serien er den atletiske av trioen, er den morsomste å kjøre, men interiøret føles litt for gammeldags. Mercedesen er den mest komfortable, men den mangler atletikk mest.

Den Audi A5 sitter et sted i midten som det er ikke så atletisk som BMW, heller ikke så komfortabel som C-klasse, men det tilbyr mer raffinement enn BMW, og en mer atletisk, mer komponert kjøremåte sammenlignet med C-klasse. Mellom disse tre ville jeg tatt A5 eller C-klassen over 4-serien når som helst i uken.

Porsche Boxster

Hvis du elsker MX-5, men vil ha mer ytelse, mer luksus og mer av bokstavelig talt alt, må du huske å sjekke ut Porsche Boxster. Porsche er et merke som er ansett som en av om ikke den aller beste sportsbilprodusenten i bilens historie, og Boxster / Cayman-plattformen er verdsatt av mange som den beste Porsche sportsbilen.

Selvfølgelig vil en  911 alltid være en 911, men å bli sammenlignet med noe som en 911 er en fordel av seg selv. Det er best å unngå 986 Boxster 2.5, spesielt hvis utstyrt med Tiptronic girkasse, da dette sannsynligvis er en av de verste Porsches som noen gang er bygget, men resten av  modellutvalget er verdt å vurdere.

  Hvorfor har alle biler samme farge

Mercedes E-klasse

Hvis du liker det Mercedes Benz C-klasse tilbyr, men du vil ha mer av alt, er E-klasse Convertible den naturlige oppgraderingen. Takket være en lengre kropp er E-klasse betydelig mer romslig på innsiden, samtidig som den er mer komfortabel og bedre utstyrt, men den kommer imidlertid også med en heftigere prislapp.

Vær det som mulig, det er flere forskjellige generasjoner av E-klassen å velge mellom, og å velge de nyere modellene gir også en enorm oppgradering i teknologi. E-klasse er en av de mest logiske 4-seters kabrioletene å kjøpe hvis du ikke er interessert i å bruke enorme summer på en kabriolet.

Delen Vanlige spørsmål

Hva gjør en god kabriolet?

En god konvertibel bil krever ikke at du går på akkord med mye hvis du vil velge en konvertibel versjon, nærmere bestemt en som ikke koster mer, men tilbyr deg mindre.  As så, en god kabriolet bør aldri frarøve deg helt fra lasterommet fordi dette er et stort kompromiss å gjøre.

Prisen er åpenbart en viktig faktor også, det er ikke vanskelig å bygge en flott kabriolet hvis den konvertible versjonen av bilen du er interessert i koster 50% mer enn hardtop-versjonen. Videre bør en god kabriolet også være like strukturelt forsvarlig som en hardtop-versjon, spesielt hvis det er en sportsbil.

Hva er den beste konvertible hatchback på markedet?

Hvis du vil ha en kabriolet, men ikke vil bruke mye penger, og du ikke vil ha en kompakt sportsbil som Miata, er det best å velge en konvertibel hatchback, og de beste der ute er Mini Cooper Convertible, Audi A3 kabriolet eller Mk6 Golf kabriolet.

  Hvordan vet jeg om hybridbatteriet mitt dør?

Den beste Mini å gå for er den siste 2014 generasjonen av Mini kabriolet fordi den kommer med de beste motoralternativene og er det beste Mini Cooper verdiforslaget. Mk6 Golf kabriolet er ganske billig i disse dager, men fortsatt ikke gammel nok. Audi er en bedre, mer raffinert versjon av Golf med en tilsvarende brattere prislapp.

Bør jeg kjøpe en kabriolet?

Når du kjøper en bil, er det alltid best å balansere dine behov og ønsker, da dette er avgjørende når det gjelder å nærme seg det nye bilkjøpet.  Hvis en kabriolet gir mening med resten du gjør daglig, er det ganske forståelig å velge en. Men hvis det ikke er det, er det best å ikke take det trinnet før du er klar.

Hvis du bare vil kjøpe en kabriolet til gledesformål fordi du allerede eier en annen bil, eller du kanskje pensjonerer deg, bør du kjøpe den og glede deg over den. Tross alt er biler der for å gjøre oss lykkelige, vi bilentusiaster vet det, og vi bør kjøre interessante biler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter