Hvilken SUV har det bredeste førersetet?

De fleste SUVer i disse dager er store nok for de fleste, men noen av dem er langt mer sjenerøse enn andre. Hvis du er en betydelig sjåfør, må du teste ut en bil grundig før du bestemmer deg for å kjøpe den, da nok plass er viktig både for komfort og for sikkerhet.

SUV-er er både store og enkle å komme inn og ut av, noe som gjør dem perfekte for det større individet.   I tillegg til ergonomi er SUV-er i stand til og på-veien samtidig som de tilbyr komfortog teknologi. Det er trygt å si at SUV-er er de mest populære bilene på markedet akkurat nå.

Det er vanskelig å finne den perfekte SUV fra en slik tur utvalg av valg, men 2021 Ford Expedition tilbyr den bredeste driveren sete på en svimlende 64.9 inches  av skulderrom  mens hip rommet er på 62.2 inches.  Kia Telluride tilbyr 61,6 tommer foran skulderrom mens hofterommet er rundt 59 tommer.

BMW X5 tilbyr også en 60inch driverens skulderrom og    front hip rommet er også rundt 59 inches. Subaru Ascent tilbyr 61,1 tommer av førerens skulderrom og 57,7 tommer av førerens hofterom. Til slutt, Nissan Pathfinder tilbyr 60.8 inches av driverens skulderrom og 58.3 inches av driverens hofterom.

Ford-ekspedisjonen

Ford-ekspedisjonen var alltid en av de største innenlandske SUV-ene i Nord-Amerika, og som sådan måtte alt om ekspedisjonen også være stort. Ekspedisjonen tilbyr sitteplasser for syv  hvis du velger Max-versjonen, og den tilbyr også mye lasteplass i prosessen.

Kjøremessig kjører ekspedisjonen som alle andre SUV-er i full størrelse,dener stor, dener tung, og hvis du elsker en slik type tur, bør du vurdere ekspedisjonen. Teknologi og infotainmentsystemet er intuitivt og ganske grunnleggende, noe som noen ganger er best fra  et  brukervennlighetsperspektiv.

  Akselererer hybridbiler raskere?

Pålitelighet er også bra, og det samme er deler og motortilgjengelighet. Explorer er en av de beste SUVene i full størrelse på markedet hvis du ikke er villig til å bruke en absolutt formue, og spesielt for større drivere.

Kia Telluride

Kia Telluride er en av de mest interessante SUV-ene på markedet akkurat nå fordi den tilbyr attraktiv styling og teknologi til en ganske oppnåelig pris. Selv om mange vil  hevde  at  Kia-merket kanskje ikke er så attraktivt som selve bilen,  kan knapt noen benekte oppmerksomheten Telluride får.

Bak et slikt posert eksteriør tilbyr Telluride mye plass til alle former og størrelser,  og det  er lett å bli komfortabel innei Telluride. Teknologi er anstendig, og  noen luksusfunksjoner  kommer  til og med som standard  med Telluride, men de er ikke så avanserte som du kanskje tror.

Vær det som mulig, det ertrygt å si at Telluride er en av de beste KIA SUVene noensinne, og gitt     populariteten, er detsannsynligvis også en av Kias bestselgere.

BMW X5

Deter verdt å si at hver SUV på denne listen skal være bred nok for nesten alle, bare de største personene kommer til å slite med å kjøre disse SUVene. Som sådan, hvis du vil ha det beste på toppen, er BMW X5 veien å gå.

Takket være en relativt firkantet-off design, BMW har klart å gjøre X5 ekstremt romslig innsiden. Dette gjør X5 til et ganske attraktivt forslag for pluss-størrelse enkeltpersoner og alle andre som ønsker en premium executive mid-size SUV.

  Hvilken SUV er bedre, Cadillac eller Mercedes?

Mange toppmoderne luksusfasiliteter leveres med  BMW  X5  som oppskalert skinnog aluminium av høykvalitet, førsteklasses lydsystem, ADAS, bevegelseskontroller, stemmegjenkjenning  og mye mer.

Subaru stigning

Hvis du rett og slett ikkekanbry deg med å bruke  for mye penger på en SUV, men du vil ha noe som enkelt kan gjøre 95% av hva annenhver SUV på denne listen kan gjøre, bør du sjekke utSubaru Ascent. Tross alt vet alle at Subaru har en tendens til å levere når det gjelder 4×4 kjøretøy.

Oppstigningen leveres som standard med AWD, mye sikkerhetsteknologi, og den tilbyr en rolig subtil tur. Forskjellen i pris mellom oppstigningen og X5 er imidlertid tydelig i det øyeblikket du åpner dørene. Motorer er anstendige, men ikke så kraftige og tredjeradsitteplasser er bare brukbare hvis du er 5 fot høy.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilken SUV tilbyr den største bakplassen?

De fleste SUV-er er bygget for folk som er villige til å kjøre dem, men det er et par SUV-er som også tilbyr mye plass til de bakre passasjerene. Den tidligere nevnte Nissan Pathfinder er en av dem, takket være 41.7 inches av benplass i andre rad, Pathfinder er en romslig SUV.

Hyundai Palisade og Kia Telluride er bygget på en delt plattform, og som sådan tilbyr de de samme innvendige dimensjonene på 42,4 tommer for andreradbenplass. Imidlertid er den ubestridte mesteren i andreradbenplass LWB Range Rover Vogue som tilbyr svimlende 46.8 tommer.

  Hva er problemene med hybridbiler?

Hvilken SUV tilbyr den største lasteplassen?

Praktisk er viktig. Uansett om du er en familiemann som skal på familieferie, eller du er en ensom eventyrer som regelmessig reiser på forskjellige sykkelstier, er stor lasteplass alltid velkommen. Spesielt hvis en SUV er din eneste bil, og for de fleste er det det.

Som sådan, sørg for å sjekke ut Chevy Suburban fordi den tilbyr 72.6 kubikkcentimeter plass bak den andre raden og så mye som 144.7 tommer hvis du bretter alle setene ned. GMC Yukon deler også disse dimensjonene. Cadillac Escalade tilbyr en maksimal lastekapasitet på 142 tommer og 94,1 tommer bak denandre  raden.

Hvilken SUV er best for høye mennesker?

Den beste SUV for høye mennesker er Toyota Highlander takket være en imponerende 44.2 inches av foran benplass og 40.7 inches av foran takhøyde. Foruten Highlander, subaru legacy er også et flott alternativ fordi det tilbyr 40 inches av takhøyde og 42.9 inches av benplass.

Det er verdt å nevne at de fleste nåværende SUV-er er store nok for de fleste høye mennesker og store mennesker generelt. Bilprodusenter finner smarte måter å øke innvendig plass med hver nyere generasjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter