Hva er den beste SUV for en kort person?

En av de mest oversett faktorene når du kjøper en ny bil er høyden på sjåføren. Hvis sjåføren er for kort eller høy for bilen, vil de ikke ha en jevn tur. Derfor vil vi finne ut hva som er den beste SUV-en for en kort person.

Den beste SUV for en kort person er Subaru Forester. Takk for den utmerkede synligheten og høyere turen som gjør det lettere for korte sjåfører å ta en god titt på omgivelsene. Bortsett fra det, er denne kompakte SUV-en trygg og pålitelig.

Bortsett fra Subaru Forester, andre SUVer som er bra for korte mennesker inkluderer Subaru Outback, Volvo CX90, BMW X3, Lincoln Aviator, og Audi Q5. Subaru Forester er bedre enn alle disse SUV-ene fordi den er mer pålitelig, trygg og enkel å komme inn og ut.

Funksjoner av Subaru Forester

Utseende

Subaru Foresters praktiske, pålitelighet, allsidighet og holdbarhet gjør at den skiller seg ut fra andre SUV-er i sin klasse. Likevel har det ytre utseendet til denne modellen ikke noe spesielt, da de fleste av de kompakte SUVene i sin klasse har bedre design og finish.

Totalt sett har Subaru Forester et pent eksteriør med LED-frontlykter på hver side av en fantastisk stor grille. Dessuten er den utstyrt med 17-tommers stålhjul, som er standard på base trims. Bortsett fra disse funksjonene, er det ikke noe fancy med mindre du betaler for tillegg.

Når det gjelder interiøret, krydrer ting seg litt. Interiøret i Forester er godt bygget med et snev av klasse. Et av de attraktive stedene i interiøret er streken med sine nydelige konturer og søm. Den har også god ytre synlighet, og derfor regnes den som en utmerket bil for korte mennesker.

  Hva er den beste Mercedes SUV å kjøpe?

Generelt er interiøret i Subaru Forester ikke i nærheten av high-end biler som Audi Q5, Volvo CX90 eller BMW X3. Skjermen er heller ikke veldig intuitiv, men ergonomien er godt organisert for enkel kjøring.

Prestasjon

Subaru Forester har en 2,5-liters innebygd 4-gassmotor med 7-trinns automatgirkasse, og er en av de best presterende kompakte SUV-ene i sin klasse. Dessuten er firehjulsdriftssystemet avansert og bilen har stor bakkeklaring. Dette betyr at du kan cruise i forskjellige terreng med lite problemer.

Når du treffer pedalen, vil denne SUV-en produsere maksimalt 182 hk og 176 b-ft dreiemoment. Den kan også akselerere fra 0 til 60 mph på bare 8,5 sekunder. Imidlertid er det ikke den mest drivstoffeffektive SUV-en, da den kommer med en EPA-drivstofføkonomivurdering på 26 mpg i byen og 33 mpg på motorveien.

Sikkerhet

Subaru Forester ble høyt rangert av NHTSA- og Forbrukerrapporter. Den fikk utmerkede sikkerhets- og pålitelighetsvurderinger. Oppdatert, SUV har ikke fått noen modell tilbakekalt. NHTSA ga den en femstjerners vurdering, mens IIHS ikke har testet den ennå.

Noen av sikkerhetsfunksjonene som Forester kommer med inkluderer et frontkollisjonsvarsel med automatisk nødbremsing, kjørefeltsassistent, adaptiv cruisekontroll, svingvarsling og adaptive LED-frontlykter. Med en grunnleggende 3-års garanti er dette en fantastisk SUV for korte mennesker å investere i.

Kapasitet og lasterom

Bortsett fra å tilby korte mennesker med nok ben-og-hode-rom foran, tilbyr bilen også nok plass i andre rad. Den har en benplass foran på 43,3 tommer, takhøyde foran på 41,2 tommer, bakre benplass på 39,4 tommer og bakre takhøyde på 39,6 tommer.

  Mest luksuriøse Mercedes SUV?

Med en sittekapasitet på fem, er dette en perfekt bil for en familie på 5. Dessuten vil voksne i andre rad sitte komfortabelt, da det er nok benplass. Bortsett fra å ha en romslig hytte, kan Subaru Forester også skryte av et stort lasteområde. Den har 31,1 kubikkfot lastplass i bagasjerommet.

Pris

Sammenlignet med de små SUVene i sin klasse, er Subaru Forster godt priset. Så det er verken billig eller dyrt, med tanke på funksjonene det følger med. Denne bilen har en basispris på $ 28,845, noe som er greit.

FAQ

Hva er den beste SUV for en høy person?

I motsetning til korte mennesker som trenger biler med lite benrom og hoderom, krever høye mennesker biler med mye hode og benplass på første rad. Så hvis du er en høy person, er SUVene du bør vurdere å kjøpe Kia Telluride, Jeep Renegade, Chevrolet Traverse, Ford Expedition og Hyundai Santa Fe.

Hvilke biler har best sikt for en kort person?

Når du er en person med under gjennomsnittet høyde, vil ikke alle biler være egnet for deg. Bortsett fra å finne en bil med riktig høyde, må du finne en bil med god sikt. Noen av de beste bilene med utmerket synlighet for skjortefolk er Genesis G90, Nissan Armada, Lexus ES og Cadillac Escalade. 

Hva er den verste SUV-en for korte mennesker?

Jeep Renegade er den verste SUV for korte mennesker. Selv om denne SUV ser kompakt, korte drivere vil ha vanskelig for å se veien fremover eller sidelengs. Dette er fordi den kommer med en front takhøyde på 41.1-inches, benplass på 41.2-inches, og skulderrom på 55.9-inches.

  Hvilken tysk bil er den mest pålitelige

Beste luksusbiler for korte sjåfører?

Hvis du er en kort sjåfør og ønsker en luksusbil, vil disse modellene være et godt valg for deg. De inkluderer Mercedes-Benz C-klasse, Volvo X60, Audi Q3, Porsche Cayman og Lexus ES. Alle disse bilene er morsomme å kjøre, trygge og pålitelige.

Hva er den enkleste SUV å komme inn og ut av?

Subaru Forester er den enkleste bilen å komme inn og ut av. Dette er fordi den sitter 8,7 tommer fra bakken, noe som er ideelt for de fleste. I tillegg har den brede annonse høye døråpninger som gjør det mye enklere å komme seg inn og ut av bilen.

Sammendrag

Hvis du har en høyde under gjennomsnittet, er Subaru Forester den beste SUV-en for deg. Dette betyr imidlertid ikke at høye mennesker ikke kan ri denne bilen. Totalt sett er Subaru Forester en eksepsjonell kompakt SUV med utmerkede sikkerhetsvurderinger. Den er også enkel å håndtere og yter på et høyt nivå.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter