Hvilken SUV har mest takhøyde?

SUVer er for tiden like populære som alltid, og det virker som om SUV-trenden ikke kommer til å avta med det første. Imidlertid kan man bli overrasket over å finne ut at selv om de virker gargantuan fra utsiden, er de ofte ikke så imøtekommende fra innsiden.

Større og spesielt høyere drivere kan finne noen SUVer måte too trangt, og i denne artikkelen vil vi diskutere et par populære SUV-alternativer med mest takhøyde.  Det er verdt å si at du ikke bør kjøpe en SUV bare fordi du tror at de tilbyr mest takhøyde som der som mange andre biler der ute som tilbyr mer.

GMC Yukon/Chevy Tahoe/Chevy Suburban tilbyr 42,8 takhøyde som er den bransjeledende standarden. Nissan Pathfinder og Ford-ekspedisjonen tilbyr 42 tommer takhøyde, mens Subaru-oppstigningen og Hyundai Santa Fe tilbyr 41,3 tommer takhøyde.

Når det gjelder luksuriøse SUV-er, tilbyr Cadillac Escalade 42,3 tommer takhøyde. The Mercedes Benz G-klasse og BMW X7 tilbyr 42 tommer.

GMC Yukon/Chevy Tahoe/Chevy Forstad

Alle disse tre er tett matchet, men det er et par bemerkelsesverdige forskjeller. GMC-varianter er vanligvis av høyere kvalitet, mens Chevy trucks er mer utilitaristiske. Reliability-klok, alle tre av disse er stort sett de samme, noe som betyr at de er rimelig pålitelige.

Det er veldig vanskelig å utsette det praktiske for noen av de tre når det gjelder interiør og lasterom. Fordi de er så store, kan det noen ganger være vanskelig å parkere, men så lenge du velger parkeringsassistanse, kommer du til å parkere noen av disse tre uten problemer.

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder er den største SUV for tiden tilbys av Nissan. Pathfinder tilbyr en rolig hytte med mange lagringsplasser, hyller  og cabbies. Hvis du er en eventyrlysten person, kan du også sette pris på den overlegne slepekapasiteten Pathfinder tilbyr.

  Hva skjer når en hybridbil går tom for batteri?

Selv om Pathfinder tilbyr en noe mangelfull nummen følelsesstyring, kjører den fortsatt bra uansett veibane. Med tanke på den nye stylingretningen Nissan går for, ser Pathfinder imponerende og futuristisk ut.

Ford-ekspedisjonen

Den legendariske Ford-ekspedisjonen har alltid vært helt øverst på den amerikanske SUV-listen i full størrelse. I flere tiår nå leverte ekspedisjonen praktisk, rom  og sikkerhet, og den nyeste versjonen følger samme bane. Med god plass til hver passasjer, virker ekspedisjonen som en nydelig biltur SUV.

Ekspedisjonen kan slepe opp til 9300 pund som er klasseledende, men den mangler når det gjelder drivstoffeffektivitet. Selv om ekspedisjonen tilbyr mye, koster versjoner med høyere trim like mye som Lincoln Navigator, som er en mye mer luksuriøs og sofistikert SUV i full størrelse.

Cadillac Escalade

Den splitter nye Escalade virker som en betydelig oppgradering fra den gamle. Det nye interiøroppsettet ser fantastisk ut med to OLED-widescreen-skjermer med skarp grafikk og imponerende kontrast. Hele Escalade er lastet med teknologi, så mye at it virker som en skikkelig rival til europeiske Premium SUVer i full størrelse.

Noen kan til og med gå så langt som å si at Cadillac Escalade er den sanne betydningen av amerikansk luksus fordi Escalade etterlater lite å være ønsket. Det er imidlertid verdt å si at startprisen er nesten $ 80k, og at drivstoffeffektiviteten lider på grunn av relativt gamle V8-motorer.

  Beste sportsbil for en første bil

Mercedes Benz G-klasse

Mercedes G-klasse trenger ingen ytterligere introduksjon som bokstavelig talt alle er kjent med denne ikoniske boxy SUV. Selv om G-klasse først ble introdusert som et militært kjøretøy, er det nå mer en stift av luksus for alle fotballspillere og fotballmødre fra hele verden.

Vær det som mulig, ingen kan benekte at den nylig oppgraderte G-klassen er et stort skritt opp fra den gamle, da denne versjonen er langt mer sofistikert, samtidig som den beholder alle egenskapene G-klassen er kjent for. Interiørmessig ser G-klassen fantastisk ut, men den mangler når det gjelder fotplass for de bakre passasjerene.

BMW X7

BMW X7 er BMWs flaggskip i full størrelse SUV. Selv om det ikke er mange av disse rundt, betyr det ikke at X7 er intet mindre enn fantastisk. Innvendig plass er hule uansett hvor du sitter og du er omgitt av materialer av høyeste kvalitet inne og ute.

Når det gjelder powertrain-alternativer, gjør BMW X7 det beste for alle de andre SUV-ene på denne listen, da det er mange forskjellige, men likevel alle sofistikerte motoralternativer. Sammen med en jevn girkasse er X7 en glede å kjøre.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er fordelene med å kjøpe en SUV?

Hvis du vil ha en SUV, må du være klar over at det er visse fordeler og ulemper med å eie en SUV. Først av alt elsker alle SUVer i disse dager fordi de tilbyr en ledende kjørestilling som får deg til å føle deg som kongen av veien.

Furthermore, nesten alle SUVer tilbyr overlegne terrengfunksjoner sammenlignet med andre bilsegmenter, og de tilbyr også mye plass. Sikkerhetsmessig er SUVer også overlegne fordi de veier mye og de klarer å skjerme passasjerene bedre.

  Hvordan får de biler i kjøpesentre

Hva er ulempene ved å kjøpe en SUV?

SUVer generelt, men spesielt disse SUVene i full størrelse er enorme, så mye at det noen ganger kan være litt vanskelig å navigere disse gjennom smale byveier eller parkeringsplasser. De lider når det gjelder drivstoffeffektivitet og ytelse, da de vanligvis er trege og unathletic.

Fordi de fleste av disse ser ut som murstein, er de ikke så aerodynamiske eller stille som sedans er, og mange tror også at SUV-plattformen ikke er så godt brukt takket være et økende antall coupe-utseende SUVer i nyere tid.

Er takhøyde viktigere enn benplass for høyere sjåfører?

Det er vanskelig å si at den ene er viktigere enn den andre, men hvis du er ekstremt høy, er benplass viktigere, da det lar deg skyve seteryggen som skal gi deg en mer komfortabel kjørestilling.

Disse SUV-ene er alle ekstremt store, så det er svært usannsynlig at du ikke vil kunne finne en komfortabel kjørestilling med noen av disse. Hvis det faktisk er tilfelle, sørg for å sjekke ut minivans eller visse store sedans.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter