Hva er den beste SUV for kjøring med høy kjørelengde?

En storlangdistanseSUV må være komfortabel, romslig, og relativt drivstoff-effektiv. Som sådan, du should undersøke så mye som mulig før du velger en bestemt modell. Mange SUV-er i disse dager tilbyr også en overflod av førerassistansesystemer  som er designet for å ta stresset ut av kjedelige reiser.

Når det er sagt, ser Audi Q7 ut til å være den perfekte SUV-en for jobben fordi den tilbyr mye plass, mye komfort og mye teknologimens den fortsatt er relativt drivstoff-effektiv. Volvo XC90 er også et flott alternativ av samme grunns.

Hvis du planlegger å ta hele familien med på en lang biltur, er Mercedes Benz GLS eller Lincoln Navigator begge gode alternativer. Hvis du ikke skal bruke store penger på en SUV, bør Ford-ekspedisjonen eller Kia Telluride også oppfylle forventningene dine.

Uansett hvilken SUV du ender opp med å kjøpe, erdet  viktig at du vet hvordan du bruker alle driverassistansesystemene som er tilgjengelige. To o gjør det,bilensinfotainmentsystem skal være intuitivt og enkelt å bruke, og det er akkurat det disse SUVene handler om.

Audi Q7

I flere tiår og kjører, Audi Q7 har vært en ekte familie bil som kan gjøre både bykjøring, motorvei kjøring, og selv   off-roading om nødvendig. Dette gjør Q7 til en flott plattform for alle som ønsker en gjør-alt i en pakke type bil.

I tillegg til å være en flott allrounder, tilbyr Q7 effektive, pålitelige  og sofistikerte motorersom ikke kanleveres  ved motorveihastigheter. Infotainmentsystemet er oppdatertog enkeltå bruke, og komfortnivåene er imponerende. Plass er også sjenerøst, spesielt fordi du har muligheten til å velge en 7-seters versjon.

  Hva er den beste Mercedes SUV å kjøpe?

Volvo XC90

I mange henseender er Q7 og XC90 designet for å imøtekomme samme type kunde. De er både slanke og diskrete, samtidig som de er bedre enn mange andre rimeligere mellom- og suver i full størrelse.

Selv om de deler samme etos, tar XC90 en litt  annen tilnærming fordi denne svenske SUV-en er utrolig minimal når det gjelder design. Interiørmessig er teknologien også oppdatert, men den mangler noen få detaljer som skiller den fra Q7. Dessuten er begge disse SUVene gode for langdistansekjøring.

Mercedes GLS

Hvis du er en ekte familiemann, og du elsker å ta hele familien og hunden på lange bilturer, trenger du en bil som er stor, trygg  og komfortabel, og Mercedes GLC-klassen er akkurat det. GLS er 17 fot lang og har nok plass til alt du noen gang vil ha.

I tillegg til å være romslig, er GLS også drivstoff-effektiv med tanke på størrelsen, og den tilbyr bransjeledende mengder teknologi. Komfort er flott som med alle store Mercedes og påliteligheten er også ganske anstendig. Infotainmentsystemet tilbyr mange funksjoner samtidig som det er intuitivt og enkelt å bruke.

Lincoln Navigator

For noen år siden ville vi aldri liste en Lincoln SUV i samme sammenheng som  en Mercedes SUV flaggskip. Imidlertid er de nylige Lincoln-modellene et friskt pust til det utøvende premiumsegmentet  fordi de ser fantastiske ut, og de tilbyr i utgangspunktet de samme nivåene av komfort og luksus som alle andre SUV-er på denne listen.

Når det er sagt, er Lincoln Navigator Lincoln SUV-flaggskipet, og hvis du velger Black Label-spesifikasjonen, får du praktisk talt alle mulige luksusfunksjoner du ønsker. Infotainmentsystemet er ikke så avansert som de som finnes i andre SUV-er på denne listen, men komfort og luksus er absolutt.

  Hva er den beste luksus SUV for eldre?

Ford-ekspedisjonen

Siden starten av den store amerikanske SUV-en har Ford-ekspedisjonen  sjelden sluttet å levere. Betraktet som den »rimelige stor-SUV» benchmark, klarer ekspedisjonen å tilby mange ting for ikke så mye penger.

Ekspedisjonen er faktisk ikke i stand til å konkurrere med Mercedes store GLS, men det den gjør rivaliserende er nødvendigheten av en Mercedes GLS. Ekspedisjonen er stor innvendig og ute, trygg  og relativt effektiv med tanke på størrelsen.

Kia Telluride

Som nevnt tidligere, er Lincoln Navigator et friskt pust til premiumsegmentet på samme måte som Kia Telluride er et friskt pust til det rimeligere segmentet. Med en smart markedstilnærming og en selvsikker utvendig design, ser det ut til at Kia Telluride har ruffled noen fjær.

Innvendig plass er stort, hele opplevelsen føles dyrere enn den er, og påliteligheten ser også ut til å holde seg pent. Men etter at du har brukt litt tid på å kjøre Telluride,innser du atdet absolutt ikke er det samme nivået som noen dyrere SUVer, så sørg for å teste alternativene dine før du kjøper.

Delen Vanlige spørsmål

Er sedans bedre for langdistanse kjøring?

Det er sant at sedans faktisk ermer effektive når det gjelderlangdistansekjøring fordi de tilbyr mindre vekt og en mer aerodynamisk profil. Forskjellene er imidlertid ikke så åpenbare som noen kan ha antydet at de skulle være.

Som sådan, hvis du vil ha en SUV fordi du bare elsker SUVer, må du huske å velge en SUV fordi forskjellen er ganske relativ.

  Beste SUV-er for en første bil

Bør jeg kjøpe en hybrid SUV for langdistansekjøring?

Når du ser nærmere på mange hybride SUV-er, skulle du tro at det ikke er en god idé å kjøpe en vanlig forbrenningsmotor SUV. Hybrider gjør det imidlertid ikke så bra når det gjelder motorveidrving fordi de må stole mer på forbrenningsmotoren.

Nårdeter sagt, er det best hvis du velgeren dieselbil   fordi en dieselbil tilbyr den mest effektive kjøreopplevelsen i en motorveikjøringskontekst.

Bør jeg stole på automatisert cruisekontroll mens jeg kjører på en motorvei?

Automatisert cruisekontroll er et system designet for å ta stresset ut av lange og kjedelige reiser. I hovedsak er alt du trenger å gjøre å trykke på noen få knapper, og bilen skal kjøre selv, men dette kan noen ganger være farlig, og du bør ikke stole helt på disse systemene.

Selv om de hjelper til med åta  belastningen ut av lange reiser, kan de også noen ganger være selve grunnen til at en reise blir stressende eller til og med tragisk. Som sådan må du alltid holde et sentient øye mens du kjører med disse systemene aktivert.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter