Hva er problemene med hybridbiler?

Noen vil kanskje si at en hybrid drivlinje er den  beste drivlinjen som for tiden er på markedet fordi den gir økt effektivitet samtidig som den beholder en stressfri ICE-bileieropplevelse. Hybrider er imidlertid ikke perfekte, og det er noen ulemper du bør være klar over.

Først av alt koster hybrider mer penger, så mye at det noen ganger gjør det vanskelig å anbefale en hybrid over en vanlig ICE-bil. Videre er hybrider tunge og tungvinte, de fleste av dem er ikke laget for entusiastisk kjøring fordi effektivitet er det viktigste, og ganske ofte det eneste målet.

Likevel er hybrider fortsatt ikke så effektive når det gjelder motorveikjøring, noe som betyr at det eneste målet en hybrid har er ufullstendig. Videre koster hybrider mer penger å forsikre, og batteriteknologien er ikke utviklet for å vare betydelig.

Vær det som mulig, en hybrid kan fortsatt være et godt alternativ for de som ønsker en effektiv by daglig sjåfør. Hvis du fullt ut kan  dra nytte av hybridplattformen, kan en hybrid bare være en perfekt bil for deg.

Høye innkjøpskostnader

Ifølge noen få anerkjente kilder koster en hybrid så mye som 20% mer enn en vanlig ICE-bil. Foruten en høyere inngangspris, er det en begrenset mengde hybridmodeller uansett, noe som betyr at du kanskje ikke kan finne en hybrid du elsker, og fortsatt betale så mye som 20% mer.

Disse kompromissene kan avskrekke mange mennesker fra å kjøpe hybrider, spesielt hvis du kjøper brukt. Uansett hvor mye penger du har, er det ganske betydelig kompromiss å bruke $ 20k, $ 30k, $ 40keller  mer på noe som ikke er perfekt. På den annen side er det mange forskjellige ICE-bilalternativer der ute.

  Hva er den mest komfortable bilen for eldre?

Hybrider er komplekse og delikate, som sådan tar det mer penger å lage en hybrid verdig produksjon. Sammenlignet med en vanlig ICE-bil, kommer hybrider også med en elektrisk motor, en batteripakke,  et  biffetkjølesystem, ekstra ledninger, spesielle girmekanismer  og masse avansert programvareutvikling.

Alle disse tilleggskomponentene koster penger, og hvis du ikke er i stand til å utnytte slik teknologi fullt ut,  er det bedre å hoppe over å kjøpe enhybrid helt.

Ytelsen er vanligvis dårlig eller ikke god nok

Hybrider er først og fremst laget for å være effektive, og det betyr at motsatt side av spekteret – ytelse, er bundet til å lide. Det trenger imidlertid ikke å være slik fordi det  er  mange  hybrider  som BMW i8, Honda / Acura NSX, eller til og med den hellige hyperbil Trinity som beviser at hybrider kan være spennende.

Kjerneproblemet med en hybridplattform er lagt vekt fordi hybrider veier 300-500 pund mer sammenlignet meddrivstoffet -drevet kolleger. En slik vekt tar en toll på hvor atletisk en bil kan være, uansett hvilken type teknologi som prøver å redusere det.

Det er også verdt å nevne at hybrider noen ganger lider om vinteren fordi batteriene påvirkes av kaldt vær. Dette betyr at batteriet ikke er i stand til å tilby topp ytelse før det når  en  viss temperatur.

  Er Mercedes hybrider noe bra?

Hybrider er ikke laget for motorveier, og de koster mer å forsikre

Hele poenget med en hybrid er å øke drivstoffeffektiviteten gjennom regenerativ bremsing og smarte ICE- og elektriske motorinteraksjoner. Imidlertid kan disse to bare fungere på tregere stopp- og -gåtrafikk, og du vil ikke gjøre så mye stopp på en motorvei.

Videre kommer forbrenningsmotoren til å ta en  toll når det gjelder motorveikjøring fordi den elektriske motoren ikke er laget for å gjøre noe slikt. Dette betyr at drivstoffeffektiviteten sannsynligvis vil være sammenlignbar med en vanlig forbrenningsmotorbil.

Hybrider koster også mer å forsikre fordi de koster mer, og også fordi de tilbyr en mengde delikate og dyre hybrid technologies. Videre er hybridbiler laget for urbane bymiljøer som ofte er forbundet med høyere forsikringssatser.

Til slutt koster hybridbiler også mer å reparere på grunn av det komplekse hybride drivverket, spesielt hvis batteriet eller hybridsystemet i seg selv er den delen som må fikses.

Delen Vanlige spørsmål

Er hybrider pålitelige?

Generelt sett er hybrider faktisk pålitelige, spesielt de som er utviklet av Toyota eller Lexus. Deter verdt å nevne at Toyota og Lexus er de som lager de mest pålitelige bilene på markedet uansett, så dette kommer ikke som noen overraskelse.

Hybrids koster mye penger, men de selger ikke så mye. På grunn av dette  slår mange produsenter og utviklere seg sammen når det gjelder ny hybrid drivlinjeutvikling. Dette betyr at drivverket testes grundig og strengt for å tilfredsstille ekstremt høye standarder pålagt av flere forskjellige produsenter, og dermed forbedre påliteligheten.

  Hva er den billigste måten å sende bilen min på?

Hva er problemene med elbiler?

Det første og største problemet elbiler står overfor i disse dager er begrenset rekkevidde. Selv om noen elbiler er i stand til 300+ miles på full lading, er de fleste av dem ikke. I tillegg til rekkevidde er elbiler også begrenset når det gjelder ladehastigheter og ladeinfrastruktur, så mye at det noen ganger kan ødelegge elbileieropplevelsen.

Videre koster elbiler mye penger, mye mer penger enn en sammenlignbar ICE-bil, og det er bare et dusin eller to vanlige elbiler på markedet uansett. De er ganske kjedelige når det gjelder ytelse, selv om de er ekstremt raske.

Hva er fordelene med hybridbiler?

For å være tydelig, hybrider er ikke så ille for spesifikke bruk scenarier som med daglige driveren byen plikter. En hybrid er avhengig av regenerativ bremsing som fanger tapt energi og lagrer den i batteriet for senere bruk. Dette gjør at bilen kan maksimere drivstoffeffektiviteten, og den fungerer også som en hjelpende hånd i rushtrafikken.

Start/stopp-funksjonaliteten er nesten alltid mye bedre enn i vanlige biler, og du kan få mange økonomiske fordeler i visse land hvis du kjøper en hybrid. De er miljøvennlige og de tilbyr vanligvis mange spennende komfort- og teknologiløsninger.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter