Hva er vanlige problemer med BMW 335i?

Det er mange problemer med BMW 335i som lekkasjer, motorproblemer og dyr reparasjon.

BMW 335i er fra femte generasjon av 3-serien BMWs. Det er en 2-dørs kupé designet for å se ut som en sportsbil. Det er sikkert en god bil å kjøre, men det kommer med mange problemer, og enda viktigere, veldig dyre problemer. Det er imidlertid ikke en ny ting hvis du kjøper en brukt BMW.

BMW 335i

BMW 335i er en berømt kupé modell av 3-serien BMW og det var også den siste kupé modellen av 3-serien. Bilen hadde flere oppgraderinger fra sine forrige fjerde generasjons modeller, og den var veldig populær. Imidlertid, som alle BMWs, lider denne bilen også av mange dyre problemer.

Bilen eies fortsatt av mange mennesker, og mange av dem prøver å reparere bilen av seg selv fordi de er så mye komplekse. BMW-forhandleren er også veldig dyr, noe som bare legger opp til folkets elendighet. Selv BMW hadde flere tilbakekallinger av bilen.

Funksjoner

Den hadde det nye infotainmentsystemet, drevet av BMWs iDrive-operativsystem, som hjalp til med mange ting som navigasjon. Bilen hadde helt ny trykknapp for å starte bilen, noe som var nytt på den tiden. Interiøret i bilen er også virkelig luksuriøst og føles premium i hvert hjørne av bilen.

Prestasjon

Hvis vi ser på bilens ytelse, var bilen et dyr å kjøre. Veien grep og raskere hastighet, høflighet av sin 3.0 L BMW N54 eller N55 inline-6 motor, som er fantastisk. Du ville få fullt ut av denne bilen, men til en pris.

  Vanlige problemer med BMW m340i

Bilen ble også tilbudt i et firehjulstrekksystem, som til og med utvidet veien trekkraft og grep av bilen. Den raske motoren på 3,0 L ga en veldig høy akselerasjon på 0-60 mph på bare 5,6 sekunder. Bilen var også utstyrt med flate dekk, noe som ikke er en velsignelse.

BMW-forhandlere

BMW-forhandlere anses vanligvis som svært dyre når det gjelder service, vedlikehold og reparasjon av bilene. Dette er fordi BMWs for det meste er svært komplekse biler, spesielt etter 2006-modeller. Mekanikerne trenger tid til å fikse bilen din, og du må bære den kostnaden. De fleste delene importeres også, slik at det legges til ekstra kostnader for deler.

Problemer

335i kom med mange problemer, og de fleste av dem er ganske dyre og vanskelige å håndtere. Du kan selvfølgelig unngå disse problemene ved rettidig service og oljeskift. Det vil koste deg litt penger, men du vil spare penger i det lange løp. Noen vanlige problemer forklares som:

Lekkasjer

Bilen er utsatt for så mange lekkasjer. Bilen er fylt med så mange slanger, og for plastiske slanger, som er tilbøyelige til å bli skadet etter en tid. Høytrykkspumpen rapporteres å lekke og har hyppig reparasjon.

Drivstoffpumpen er ansvarlig for å injisere drivstoff i motoren, og hvis den ikke klarer å gjøre det, vil motoren ikke få riktig drivstoff, og det vil påvirke motoren. Dette var også en kjent feil i 335i og BMW hadde noen tilbakekallinger og utvidet garantien for delen, men hvis du er denne bilen nå, er det vanskelig å finne en bil under garanti.

  Vanlige problemer med Volkswagen ID.4

De andre delene som er utsatt for lekkasjer er ventildeksler og elektrisk vannpumpe. Oljelekkasjen fra ventildekselet skyldes varmen fra turbomotoren. Alt dette koster veldig mye som drivstoffpumpeutskiftingen vil koste $ 400 til $ 500, hele ventildeksel koster rundt $ 450 og elektrisk vannpumpe er rundt $ 1000.

Hyppig vedlikehold

BMWs er kjent for sitt hyppige vedlikehold generelt. Dette er grunnen til at mange BMW-eiere gjør vedlikehold av seg selv. Lekkasjene er ekstremt vanlige, noe som er et problem med 335i. I tillegg til dette kompliserer de overtekniske og komplekse systemene ytterligere sjansene for billig vedlikehold fra eksterne verksteder.

Andre problemer

  • 335i kom med flate dekk, som er veldig vanskelig å reparere.
  • 335i hadde ingen oljestiks, og det elektriske systemet krever at bilmotoren kjører en stund, for å sjekke oljen.
  • Det dyreste problemet er turboladeren og westgate rattle. Dette vil koste deg mer enn $ 1000, men dette er ikke så vanlig.

Konklusjon

335i kommer med sin rettferdige andel av problemer, men de fleste uberettigede BMWs har slike typer problemer. BMW er heller ikke kjent for sin pålitelighet, så hvis du vil oppleve den spenningen av BMWs, må du betale for disse reparasjonene.

FAQ

Er BMWs pålitelige?

De tyske bilene har blitt antatt å være mer pålitelige enn andre, men det er ikke det samme med BMW. BMW har en under gjennomsnittet score på 2.5 ut av 5, når det gjelder pålitelighet, av RepairPal. Mange eiere har også rapportert sine bekymringer og vurderinger om BMWs, og mange av dem er ganske dårlige. Bilmagasinet og hobbyistene rangerer dem også godt under gjennomsnittet.

  Vanlige problemer med Renault Sandero

Hvorfor er BMW så populær?  

BMWs er kjent for sin kraftige motor og generelle høye ytelse. BMW er også kjent for sin store historie innen motorsport og sportsbiler. De har prestisje og en historie med å lage høytytende raske motorer, som har vunnet mange løp gjennom historien. 

Men for mange mennesker har BMW blitt et statussymbol på grunn av sine høyere priser og luksus. Folk liker å eie disse dyre bilene for utseendet sitt. Likevel er dette ikke så vanlig, og folk elsker fortsatt spenningen og spenningen fra raske BMW-biler.

Hvorfor er BMW-biler så dyre?

Det enkle er, på grunn av deres luksus og premium kvalitet. Tiden tyske bilprodusenter bruker på å lage bilene sine er mye sammenlignet med andre masseproduserte biler. BMW lager sine motorer og bruker mye på markedsføring og motorløp.

De er også dyre fordi de importeres og ikke gjøres i USA. Teknologien som brukes i bilen handler ikke bare om å reise, men også om å nyte turen. Annet enn det er de fleste luksusbiler dyre, på grunn av deres førsteklasses kvalitetsdeler og interiør luksus.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter