Hvilken Mercedes-Benz SUV har massasjeseter?

De siste årene har massasjeseter blitt en ganske vanlig funksjon i de fleste tyske premiumbiler. Selv om noen «massasje» -funksjoner bare er en lumbalstøttejustering, tilbyr noen av dem faktisk en legitim massasje. Bare ikke forvent at det er noe i nærheten av den virkelige tingen.

Mercedes tilbyr massasje i et par av bilene sine, for det meste de større og dyrere bilene. Når det gjelder SUV-er, tilbyr Mercedes massasjefunksjoner i GLE og GLS, og fra ikke for lenge siden kan GLC også velges med massasjefunksjonen.

Setepakke med flere konturer

Massasjefunksjonene som tilbys i moderne Mercedes-biler noen som en del av Multi-contour setepakke alternativet. Disse forsetene består av flerkonturerte kamre oppblåst av luft i nedre ryggstøtteområde og sidestøttene også.

Disse kamrene blåser opp og deflaterer på et gitt tidspunkt for å skape en noe revitaliserende opplevelse som kan gjøre deg litt mer komfortabel på en lang reise. Denne pulserende effekten hjelper deg med å redusere belastningen på ryggraden, ifølge den tyske rygghelseorganisasjonen.

Hvis du velger denne pakken, får du også flerveis justerbare sitteplasser, samt oppvarmede og ventilerte seter. Alle disse funksjonene kan styres gjennom bilens infotainmentsystem, og det bør ikke være en stor utfordring å bli komfortabel med disse setene.

Massasje alternativer

Mercedes har tilbudt setemassasje en stund nå. I de tidlige dager var dette systemet ganske skuffende da det ble markedsført som en full-on massasjefunksjon, men det var knapt merkbart.

Men etter hvert som tiden har gått, har Mercedes fortsatt å forbedre systemet. I dag tilbyr dette systemet flere forskjellige typer massasjer. Moderne massasjesystemer tilbyr opptil 8 forskjellige typer massasjer, inkludert rygg- og skulderforyngelse, to «varme stein» typer massasjer og et aktivt treningsprogram som tar sikte på å styrke rygg- og benmuskulaturen.

  Hva er den beste Mercedes Sprinter-motoren?

Disse massasjefunksjonene er rettet mot å gi deg en funksjonsrik kjøreopplevelse og for å få en lang reise til å virke mer behagelig. Poenget med disse funksjonene er å få deg til å stoppe mindre under en lang reise, slik at du kan nå destinasjonen tidligere og ikke på bekostning av ryggen.

Massasjeseter i GLS

Dette systemet er for det meste tilgjengelig for forsetene, men Mercedes har også introdusert massasjeseter for de bakre passasjerene i GLS, den største Mercedes SUV.

GLS er den største, mest funksjonsrike SUV-en av Mercedes. Som sådan kan du velge setevarme i hvert sete, selv for tredje rad seter. Ventilasjonsseter er kun tilgjengelige for seter på for- og midtraden. Det samme gjelder massasjefunksjonene.

Som nevnt tidligere, tilbyr massasje seter i første rad er heller å forvente for mange premium SUVer, men Mercedes har tatt det et skritt lenger og tilbudt samme funksjonalitet for andre rad hvis du velger Executive Rear Seat Plus Package.

Executive Rear Seat Plus-pakken kommer med et bredt utvalg av tilleggsfunksjoner som garantert vil øke komfortnivået til de bakre passasjerene. Noen funksjoner som følger med denne pakken er to bakre underholdningsskjermer med hodetelefoner, flerveis justerbare seter og et separat 7-tommers nettbrett for å kontrollere stort sett alle funksjoner.

Du kan også lene baksetene tilbake og skyve forsetet helt frem for å skape god plass til den bakre passasjeren i kapteinens stol. Denne pakken kommer også med en mengde tilleggsfunksjoner som flere USB-porter, et kjøleskap og bord i flystil som brettes ut av midtkonsollen.

  Er en Mercedes SUV dyr å vedlikeholde?

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye koster Mercedes fancy setepakker?

Kostnaden for deluxe setepakker er ganske høy, noe som er å forvente når det gjelder de eksklusive toppmoderne Mercedes-funksjonene. Massasjefunksjonen for forsetene og mange andre alternativer som følger med den, vil sette deg tilbake rundt $ 1200.

Hvis du velger Executive Rear Seat Package, vil den sette deg tilbake $ 2,200, men det vil fortsatt ikke få deg til å massere seter i andre rad. Det kommer som en del av den nevnte Executive Rear Seat Plus-pakken, som legger til massasjefunksjonene og ventilasjonsfunksjonen, for $ 3,750.

For en flekk av kontekst, for denne prisen kan du få en ekte timelang profesjonell massasje hver uke, i mer enn et år, eller til og med to.

Bør jeg velge Executive Rear Seat Package Plus i min nye GLS?

Det kommer an på. Å velge forsetemassasjefunksjonen gir en viss mening, men den bakre setemassasjealternativpakken gir bare mening hvis du er i ferd med å transportere VIP-er for lengre reiser om gangen.

Sannheten er at selv om du transporterer VIP-er fra ett land til et annet, noe som heller ikke vil skje fordi alle heller vil fly i disse dager, vet de fleste ikke engang at disse funksjonene eksisterer i det hele tatt.

Hvis du er i denne linjen av arbeid, en sedan er en måte bedre alternativ for lengre reiser enn en SUV fordi en sedan er mye mer aerodynamisk, som fungerer gunstig for stillhet og drivstoffeffektivitet av reisen.

  Beste SUV-er for en første bil

Hvordan velge de ekstra alternativene når du kjøper en ny bil

Når du kjøper en ny bil, er det å velge tilleggsutstyr noe som å være barn i en godteributikk. Og produsentene er klar over dette, spesielt tyskerne. Det er allment kjent at mange bilprodusenter tar uanstendige mengder penger for noen tilleggsalternativer.

Det er en vanlig ting at noen luksusbilprodusenter belaster deg en enorm sum penger for «ekstra utstyr» som er standard på en billigere bil fra et annet, mindre populært merke. Når du velger alternativene dine, velger du de du faktisk vil bruke nok til at det er fornuftig økonomisk.

Hvis du stort sett er alene når du reiser, trenger du ikke baksetet executive-pakken. Du trenger heller ikke tredje rad, flere stikkontakter eller bakre persienner. I dag er alternativene ekstremt dyre på tyske premiumbiler, men de hjelper deg når du bestemmer deg for å selge bilen din igjen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter