Hva er den beste Mercedes Sprinter-motoren?

Den første generasjonen av Mercedes Sprinter van ble utgitt i 1996, og siden da har vært et populært valg for kommersielle og ikke-kommersielle formål. Men de fleste Sprinter varebiler blir brukt som arbeidshester accumulating hundrevis av thousennds av miles i prosessen.

Så deter bare logisk å velge motoren som kan ta slike krevende oppgaver, og det kan bare være OM602 eller OM617. Disse motorene er i stand til å overstige 500k eller til og med 1 million miles hvis maintained  som anbefalt uten ombygginger.

Mercedes Benz OM602 5-sylindret

OM602 tilbys i 2,5 eller 2,9litervarianter, og disse motorene anses som trygge for continuuuskrevende oppgaver. Disse motorene er også ganske vanlige, så hvis noe skjer, er det ikke umulig å finne reservedeler.

OM602  wsom produsert i forskjellige variantermellom 1985 helt frem til 1999 og tilbyr mellom 88-127 hestekrefter. Nå, disse tallene virker kanskje ikke imponerende, men dreiemomentet til disse motorene var så høyt som 300Nm.

De 2,5-litersmotorene ble brukt i de tidlige dagene av OM602, og senere vokste motoren  til  2,9 liter. Ikke bare at disse motorene var ganske skuddsikre,  men de var også ganske drivstoff-effektive  også. Usually, disse motorene ville returnere midten til høy 30 mpg.

Forslepeformål  anbefales det å gå for de sterkere variantene, da 2,5 liter  90-ish hp-motoren ikke er nødvendigsarily det beste alternativet for å slepe noe spesielt tungt. Det samme gjelder for    transportasjon av tunge belastninger.

Mercedes Benz OM617 5-sylindret

OM602 var, og er fortsatt en motor som er i stand til å levere mange miles av continuous bruk, men den største arbeidshest motor av hele Mercedes Sprinter line-up er OM617. OM617 er endieseldrevet3,0-liters motor produsertmellom 1974.-1991.

  Hva er den beste Mercedesen for off-road?

OM617 er mye recognized som en av de mest pålitelige motorer ikke bare i Mercedes van samfunnet, men hele kommersielle bil samfunnet. Motoren ble tilbudt i mange forskjellige varianter som pumpet ut 80-230 hestekrefter eller 168-250Nm dreiemoment.

Disse motorene var i stand til å nå over en million kilometer uten å gjenoppbygge nødvendigheter. Videre ble disse motorene også brukt med mange alternative drivstoff som vegetabilsk olje eller biodiesel. På 80-tallet nådde disse motorene en kultstatus i Nord-Amerika da de var de mest pålitelige dieselbilene på den tiden.

OM617 ble tilbudt som I/T eller turboladede varianter. I / A-motorene som tilbys var 3-liters 90hp-varianter, og ble stadig forbedret under produksjonen for å oppnå de høyeste pålitelighetsnivåene.

I 1976 ble den turboladede motoren introdusert kalt OM617A. Disse turboladerne økte kraften til OM617 til 190hp, og i 1978 ble motoren forbedret igjen for å nå 230hp-merket.

Diesel- eller bensin- og moderne Sprinter-motorer

Det er ingen hemmelighet at de beste Mercedes Sprinter-motorene var de nevnte dieselvariantene. Bensinmotorerdeler ikke de samme fordeler og ulemper som dieselmotorer gjør, og dieselmotorer er bedre suited for lange turer, da de stort sett er mer drivstoff-effektive enn deresbensinmotor kolleger, og sikkert varer mye lenger.

Når detgjelder moderneSprinter-motorer, er den mest populære motoren OM651. OM651 er en n-motor i produksjon siden 2008, og helt siden denne motoren ble introdusert, fortsatte Mercedes å forbedre seg på den og nåbedre  utslippsstandarder . Videre  forventes disse motorene å returnere 40-60 mpg.

  Hvilken er den beste 90-tallet Mercedes Benz?

Jada, disse forbedringene er definitivt til nytte for miljøet, men de gjør motorene mer komplekse, noe som ikke nødvendigvis er no.1-prioriteten for  en langvarigmotor. OM651 tilbys i 1,8-2-1 liter forskyvningsvarianter. De er også turboladet med utgangsutganger mellom 134hp-210 hp  depending på versjonen.

 Delen Vanlige spørsmål

Er Ford Transit et bedre alternativ enn Mercedes Sprinter-varebilen?

Transit tilbyr lavere vedlikeholdskostnader, en  jevnere tur, deler  som er lettere å komme forbi, et høyere interiør. Disse funksjonene anses  som  viktige, så du bør bry degom det er fornuftig å velge Mercedesi stedet.

Men Sprinteren går vel ikke ned med en kamp. De klare fordelene med Sprinter er den overlegne styringen som er mye mer sofistikert enn den i transitt. Videre  tilbyr Sprinter også mer komfortable seter, et romsligere lasteromog  en tyngre nyttelast.

Både Transit og Sprinter tilbyr 4×4 varianter, men bare Mercedes tilbyr en diesel-drevet 4×4.  Videre er Sprinter en langvarig varebil på grunn av den ved hjelp av en dieselmotor som forventes å vare betydelig lenger enn bensin-drevet Ford Transit.

Bør jeg vurdere å kjøpe en ny Sprinter eller en brukt?

Det er ganske åpenbart at brukte sprintere er enkle å komme forbi,og at de skal tilby tilstrekkelig ytelse i enleng y periode. Så å kjøpe en brukt Sprinter kan være mer fornuftig hvis du ikkebruker Sprinter for ofte eller forlengre reiser.

  Hvorfor skal jeg ikke kjøpe en Mercedes?

En ny Sprinter tilbyr overlegen teknologi,komfort  og sikkerhetssystemer. Videreer mange forskjelligegarantier  og finansieringsavtaler tilgjengelige for helt nye Sprintere når som helst. Å kjøpe en ny Sprinter gir mer mening hvis bruksscenarioet ditt entailer lengreog hyppigere reiser.

Men å kjøpe en brukt Sprinter vil fortsatt tilby deg alle de kommersielle mulighetene, for det meste å ofre teknologi og komfort.

Hvilke modellår av Sprinteren er de best brukte Sprinter-alternativene?

2020 Sprinter koster rundt $ 36k basispris og prisen går over $ 50k. Disse tallene er utrolig høye for alle som ikke gjør noen store kommersielle business.

Så en brukt Sprinter virker som et bedre alternativ, og en Sprinter fra 2006 kan kjøpes for så lite som $ 5k, høy kjørelengde selvfølgelig. De fleste eiere stemmer 2006-modellen som det beste-brukte alternativet mellom 2004-2010-modellene.

De nyeste brukte Sprinters er 2012-modellene og nyere. Disse modellene har blitt betydelig oppdatert sammenlignet med eldre modeller og tilbyr en rekke sikkerhets- og bekvemmelighetsfunksjoner. 2016-modellene var mildt sagt tvilsomme, da mange eiere rapporterte mangebremser, drivstoff  og motorproblemer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter