Cadillac mot Mercedes: Pålitelighet

Cadillac og Mercedes er blant de første bilmerkene som skal etableres. De er begge kvalitetsmerker i mange henseender, men når det gjelder pålitelighet, vurderer Benz høyere.

Mercedes-Benz er mer pålitelig enn Cadillac. I den nyeste Consumer Reports-listen over pålitelige biler kom Cadillac i den 29. De fleste av modellene, som CTS, ATS og Escalade, hadde en poengsum på 1 av 5. Til sammenligning hadde de fleste Mercedes-modellene 2,5 av 5.

Cadillac har hatt flere tilbakekallinger det siste tiåret, noe som kan ha bidratt til lavere pålitelighetspoeng. Tvert imot har Mercedes hatt færre tilbakekallinger det siste tiåret. Dette betyr imidlertid ikke at alle modeller er upålitelige.

Den mest pålitelige Cadillac-modellen er XT5, mens den mest pålitelige Mercedesen er E-klasse.

Hvorfor er Cadillac mer upålitelig enn Mercedes-Benz?

Cadillac er mer upålitelig enn Mercedes på grunn av flere ting. Først av alt er Cadillac billig laget. For det andre har den en dårlig automatgirkasse. Og til slutt er det dyrt å opprettholde over en lang periode.

Billig laget

Cadillac kan skryte av sine kjekke og futuristiske bilmodeller, men når du går inn i disse skjønnhetene, kan du bli overrasket. Cadillacs interiørfinish og funksjoner er ikke i nærheten av det du ser i tyske luksusmerker som Mercedes, Audi eller BMW.

Interiøret i en Cadillac ser ut som en Chevrolet, som tilfeldigvis er morselskapet. Inne i bilen er svart skinnende plast, vanskelig å betjene infotainmentknapper, et dårlig infotainmentsystem og en low-end girvelger. Alle disse funksjonene kan få Cadillac-kjøpere til å føle seg lurt hvis de tror de kjøper et luksuskjøretøy.

Når du sammenligner Cadillacs interiør med en Benz, vil du se en stor forskjell. Mercedes-Benz interiør er på et annet nivå. Det billige Cadillac-interiøret brytes ned raskere enn Benz, noe som gjør det mindre pålitelig. Et Mercedes-interiør vil holde opp så lenge de fleste delene er laget siden det bruker eksepsjonelle materialer.

  Hva er de beste sportsbilene for sikkerhet og pålitelighet?

Dårlig automatgir

Til tross for Cadillac med automatgir, er det ikke på nivå med noen av de beste i bransjen. Dette er et resultat av dårlig programmering. Derfor vil kjøring av Din Cadillac ikke være så jevn en kjøreopplevelse som i en Benz. Det er også enkelt for en dårlig programmert overføring å utvikle forskjellige problemer.

Dyrt å vedlikeholde

En annen grunn til at Cadillac er upålitelig er på grunn av den høye vedlikeholdskostnaden. Noen av de vanlige Cadillac-problemene er oljelekkasjer, svikt i frontsignal og DRL-pærer, strømvinduregulatorer kan mislykkes, AC mislykkes og mye mer.

Noen problemer er vanlige på visse Cadillac-modeller. For eksempel kan DEN bakre rammen for CTS falle av etter noen kilometer, mens XLR-taket løsner. Imidlertid, hvis du betjener Cadillac riktig, bør du ikke ha mye å bekymre deg for.

Hva gjør Mercedes til en av de mest pålitelige luksusbilene?

Billig å vedlikeholde

En av de største utfordringene med å eie en luksusbil er å håndtere de dyre delene og reparasjonene. Selv om Mercedes-Benz-deler heller ikke er billige, er de rimeligere sammenlignet med Audi og BMW. BMW har de dyreste delene etterfulgt av Audi.

Færre problemer

Mercedes-deler er litt dyrere enn Cadillac-deler, men Cadillacs har flere problemer, noe som gjør dem mindre pålitelige å vedlikeholde på lang sikt. Dette er også det samme tilfellet sammenlignet med Audi eller BMW. Totalt sett er BMW den dyreste å vedlikeholde, etterfulgt av Audi, Mercedes og til slutt Cadillac.

  Audi A8 pålitelighet

FAQ

Hvilken bil er mer pålitelig – Mercedes-Benz E-klasse, BMW 4-serien eller Cadillac ATS?

Alle disse bilene er veldig pålitelige, men Mercedes-Benz E-klasse er den mest pålitelige blant de tre modellene. Den følges tett av BMW 4-serien, og til slutt Cadillac ATS-modellen. Cadillac produserer noen av de minst pålitelige luksusbilene på markedet.

Er Mercedes et bedre bilmerke enn Cadillac?

Ja, det er det. Ikke bare har Mercedes-Benz vært i bransjen i lang tid, men det er også ansvarlig for noen av de største ingeniørene i bilverdenen. Totalt sett produserer Mercedes-Benz bedre og kraftigere kjøretøy enn Cadillac. Så selv om bilene deres er dyrere, får du valuta for pengene.

Hvorfor er amerikanske luksusbilmerker (Cadillac &Lincoln) så sjeldne i Europa?

Det er enkelt. Cadillac og Lincoln er ikke et bedre produkt enn andre luksuriøse europeiske bilmerker som Mercedes, Audi og BMW. Som et resultat er salget lavere fordi produktet som tilbys ikke samsvarer med konkurrentene når det gjelder komfort, ytelse, pålitelighet og til og med sikkerhet.

Hvilken bil er mer holdbar – Cadillac Escalade eller Mercedes-Benz S-Klasse?

Disse to modellene er noen av de mest holdbare luksusbilmodellene på markedet. De kan enkelt samle over 200 000 miles med færre problemer. Likevel er Mercedes-Benz S-klasse fortsatt mer pålitelig enn Cadillac Escalade.

Mercedes-Benz S-klasse har vist seg å være en av de mest holdbare kjøretøyene på markedet, og den vil holde seg sterk selv etter 10 eller til og med 20 år på veien. De nære bilmodellene som konkurrerer med S-klasse når det gjelder holdbarhet er Lexus LS og Lincoln Town bil.

  Hvilken Mercedes er turboladet?

Hvorfor mistet Cadillac og andre luksuriøse amerikanske bilmerker det amerikanske markedet til Mercedes, BMW, Audi og andre utenlandske luksusbilmerker?

Under det første oljesjokket på slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet ble ting dårlig for mange amerikanske bilselskaper, og de kom seg aldri helt. Uansett fokuserte mange av de amerikanske luksusbilmerkene som Cadillac og Lincoln mye på den voksne befolkningen og glemte den kommende generasjonen.

På den annen side så tyske og andre europeiske bilmerker dette gapet og bestemte seg for å lage produkter som appellerte til den yngre generasjonen. I tillegg har de fleste europeiske bilmerker overlegen ingeniørkunst, bedre håndtering, mer avanserte sikkerhetsfunksjoner og bedre design.

Cadillac: Vakker, men ikke pålitelig

Cadillac produserer noen av de vakreste bilene på markedet. Men når det gjelder pålitelighet, er det en av de verste. Samtidig er Mercedes-Benz blant de mest pålitelige luksusbilmerkene. Den eneste Cadillac-modellen som kan konkurrere med Mercedes når det gjelder pålitelighet er Cadillac XT5.

Totalt sett er Mercedes-Benz den bedre bilen. Cadillac er kanskje vakkert designet og billigere enn Mercedes, men Mercedes har overlegen ingeniørkunst og andre avanserte funksjoner enn Cadillac. Mercedes tilbyr komfort, stil, kvalitet, sikkerhet og klasse. Det er vanskelig for noen luksusbil å slå det.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter