Hvilken Mercedes bør jeg unngå?

Mercedes-Benz kan skryte av biler med kraftige motorer og drivlinjer. Dessuten kommer bilene deres også med noen av de mest avanserte teknologiene, og de er veldig luksuriøse. Uansett lever ikke alle Mercedes-Benz-merker og modeller opp til hypen til dette prestisjetunge merket. Så, hvilken Mercedes bør jeg unngå? 

Hvis du kjøper en ny Mercedes-Benz, bør du unngå C-klassen, da den ikke er så holdbar og pålitelig som andre Mercedes-klasser. Tvert imot, hvis du kjøper en brukt Mercedes-Benz, bør du holde deg borte fra 2006 Mercedes E350, 2007 Mercedes S550 og 2015 C300. 

Hvorfor er 2006 Mercedes E350, 2007 Mercedes S550 og 2015 C300 upålitelig? 

2006 Mercedes E350 er en av de fineste Mercedes-Benz sedans i sin generasjon. Denne bilen var stor og komfortabel med en kraftig motor. Imidlertid hadde den flere problemer som problemer med drivstoffsystemet som gjorde drivstofflekkasjen. Andre problemer inkluderte bremsesvikt og rust. 

Utstyrt med en 5,4-liters V8-motor som leverte opptil 382 hestekrefter, var 2007 Mercedes S550 en kraftig, rask og luksuriøs high-end sedan. Likevel ble denne bilen ledsaget av et forferdelig problem som var knyttet til elektronikken. Dette problemet gjorde denne bilen til en av de minst pålitelige Mercedes-Benz gjennom tidene. 

På den annen side, den 2015 Mercedes-Benz C300 er kraftigere enn sine forgjengere som den leverer maksimalt 241 hestekrefter gjennom en 7-speed automatisk kraftoverføring. Likevel, som de to andre bilene ovenfor, hadde denne bilen også flere problemer å kjempe med som gjorde den upålitelig og ikke verdt å kjøpe. 

Mercedes C300 hadde et dårlig designet taklukepanel som løsnet fra bilen mens du kjørte på motorveien. Heldigvis tilbakekalte Mercedes-Benz denne delen og rettet opp problemet. Det var på grunn av dårlig bindingsapplikasjon som fikk taket til å løsne fra bilen. 

  Er Mercedes god i snøen?

Bortsett fra soltaket som løsnet fra bilen, hadde C300 også problemer med kollisjonsputepumper som eksploderte, sendte finpussede skår inn i passasjerer og styrte locknut-feil. I tillegg hadde den andre problemer som gjorde den mindre pålitelig enn sine forgjengere.

Så hvis du ønsker å investere i enten en ny eller gammel Mercedes-Benz, bør du unngå bilene som vi har nevnt ovenfor. Disse bilene ga sine tidligere eiere hodepine og er ikke verdt å investere i. Dermed bør du sjekke ut vurderinger fra tidligere kjøpere for å unngå å oppleve de samme problemene. 

Hva er den minst pålitelige Mercedes-klassen?

Hvis du ønsker å investere i en pålitelig Mercedes-Benz klasse, så bør du holde deg borte fra Mercedes-Benz C-klasse. Selv om noen Mercedes C-klasse modeller har vist seg å utføre enestående og registrere noen få problemer, de fleste av modellene i denne klassen har flere problemer og er ikke verdt å kjøpe. 

Mens 2015 Mercedes C300 er blant de minst pålitelige Mercedes C-klasse modeller, noen modeller fungerer usedvanlig bra. Disse inkluderer C-klasse C63 i 2011, C-klasse C230 i 1998, C2005 C-klasse C240, C-klasse C63 i 2010 og C-klasse C300 4Matic i 2020. 

Hvorfor er ikke Mercedes C-klasse verdt å kjøpe?

I motsetning til andre Mercedes-modeller har C-klassen hatt flere problemer gjennom årene. Hovedårsaken til at denne bilen ikke er verdt å kjøpe er på grunn av sin upålitelighet. I tillegg ruster bilen raskere sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

Videre kommer denne bilen med plagsomme dørspeil, den lager støy mens den bretter eller justerer motorer, og også integrerte indikatorer repeatere faller ut av synkronisering med hoveddelene. Vær oppmerksom på at rust på denne bilen lett kan observeres rundt kanten av bagasjelokket, i nærheten av bagasjeromsutløsningshåndtaket.  

  Aiways vs Mercedes - som er bedre?

Bortsett fra å være upålitelig, er Mercedes-Benz C-klasse en av de dyreste Mercedes-klassene å forsikre. Så før du investerer i denne bilen, bør du være klar over disse utfordringene slik at du ikke angrer på dem senere. 

FAQ

Hva er den beste Mercedes-Benz å kjøpe?

Den beste Mercedes-Benz å kjøpe avhenger av kjøperens behov og budsjett. Hvis du vil ha klasse, er Mercedes-Benz S-klasse og G-klasse verdt å vurdere. Men hvis du har et budsjett, men fortsatt vil ha en stilig og prestisjefylt tur, er Mercedes E-klasse det beste valget.

Hvis du har et budsjett, er A-klasse en fin start for deg. Men hvis du vil ha en litt luksuriøs, men rimelig Mercedes med utmerket ytelse, er Mercedes-Benz C-klasse den beste bilen for deg. 

Hvilken Mercedes er den mest pålitelige?

Mercedes-Benz E-klasse er den mest pålitelige Mercedes-klassen og -modellen. I motsetning til noen Mercedes-modeller som opplever problemer så tidlig som 80 000 miles, kan denne klassen begynne å ha problemer når den når 100 000 miles, noe som er enestående. 

Med hvilken kjørelengde begynner Mercedes å ha problemer?

Det avhenger av Mercedes-merke og -modell. Noen starter så tidlig som 50 000 miles, mens andre venter på å klokke over 100 000 miles. Hvis du trener gode kjørevaner, kan det hende du ikke opplever noen problemer før du treffer 250k miles. 

Hva er den gjennomsnittlige levetiden til en Mercedes?

Med riktig vedlikehold og pleie vil de fleste Mercedes-Benz-modeller vare over 13 år. Når det gjelder miles, kan bilen dekke over 200.000 miles. Overraskende nok er det en Mercedes-modell som har dekket over 2000 000 miles. Med gode kjørevaner og vedlikehold er det enkelt for en Mercedes å klokke over 300 000 miles.  

  Har Mercedes reservedekk?

Hva er de vanlige Mercedes-problemene? 

Mercedes-Benz produserer noen av de mest avanserte og pålitelige bilene på markedet. Men som alle biler står den overfor flere utfordringer du trenger å vite om det. Noen av de vanlige problemene som Mercedes-eiere står overfor er rust, utslitte bremseklosser, automatgirproblemer og grov giring. 

Heldigvis kan de fleste problemene nevnt ovenfor rettes opp ved å besøke en sertifisert Mercedes-mekaniker, eller en uavhengig mekaniker med kunnskap og verktøy for å håndtere en Mercedes. 

Bunnlinjen 

Hvis du vil kjøpe en ny Mercedes-Benz bil, prøv å unngå C-klasse. Mercedes-Benz C-klasse er den minst pålitelige Mercedes-klassen. Dette er fordi den har flere utfordringer med dørspeil, motorer og indikatorer. Dessuten er rust en annen utfordring som disse står overfor biler. 

På den annen side, hvis du ønsker å kjøpe en brukt Mercedes-Benz, bør du holde deg borte fra 2006 Mercedes E350, 2007 Mercedes S550, og 2015 Mercedes-Benz C300. Dette er noen av de minst pålitelige Mercedes-Benz-modellene gjennom tidene. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter