Aiways vs Mercedes – som er bedre?

Det er nesten umulig å sammenligne Aiways  med Mercedes fordi  Aiways bare nylig har sluttet seg til bilindustrien med bare to biler i øyeblikket mens Mercedes er et  av de eldste og mest ønskelige merkene i  bilens historie.

Å sammenligne disse to er som å sammenligne det aller beste bransjen har å tilby med de aller nyeste og aller billigste. Som sådan er det knapt noe Aiways  kan tilby for å true Mercedes i noe segment som kan tenkes.

Mercedes er rett og slett bedre i alt de gjør fordi de gjør alt. Aiways  på den andre hand tilbyr bare to biler for en relativt smal margin av kjøpere fordi de er så nye og knapt noen vet at  Aiways  selv eksisterer, spesielt på den vestlige halvkule.

Alt i alt kan disse to ikke sammenlignes fordi Mercedes er bedre i nesten alt. Aiways kan imidlertid   sikkert øke  merkevareappellen i de kommende årene hvis de fortsetter å tilby konkurransedyktige prisede og  anstendig laget biler.

Aiways – Oversikt over merkevarer

Aiways er et kinesisk  oppstartsselskap for elbiler som fokuserer på å lage konkurransedyktige priser og  masseappell elektriske biler. Målet med  Aiways-selskapet  er å grow  sin tilstedeværelse i den vestlige verden for å bli en av de store aktørene i  elbilindustrien.

Dette betyr å konkurrere direkte med slike som Kia, Hyundai, Toyota, Hondaog  til og med Mercedes, VW, Audi  og BMW. Dette betyr også at  Aiways  må finne en måte å tilby et produkt som faktisk kan konkurrere med disse store bilselskapene ved å finne sin egen plass på markedet.

De fleste mennesker over hele verden har  ikke råd til å kjøpe en 2022  elbil som Mercedes EQS eller til og med Tesla Model 3. Som sådan har Aiways  bestemt seg for  å bli med i  spillet ved å tilby U5 som et billig alternativ til slike biler, og det virker som om de gjør det ganske anstendig i EU-markedet med tanke på at de bare starter.

  Må du håndvaske en Tesla?

U5 leveres med en enkelt 150 kW elektrisk motor og et  63  kWh  batteri som skal kunne gjøre rundt 250 WLTP miles mellom ladinger. Det tar omtrent 30 minutter å lade U5 fra 20% til 80% med en rask DC-lader, mens en langsom DC-lader etterfyller U5 på rundt 8-10 timer.

Mercedes Benz – Oversikt over merkevarer

Som nevnt er Mercedes et ledende bilmerke når det gjelder luksus- og high-end-segmentene. Mercedes tilbyr for tiden dusinvis av forskjellige kjøretøy, inkludert hatchbacks, sedans, eiendommer, SUVer, crossovers, sportsbiler, superbiler, semi-lastebiler, så videre og så videre.

Det er ganske åpenbart at Mercedes er fokusert på å være nummer 1 bilmerke på planeten, og ifølge mange mennesker der ute er de den beste bilprodusenten på planeten. Mercedes er kjent for å sette standarder for mange segmenter, spesielt i full størrelse luksus sedan segmentet.

Furthermer, Mercedes tilbyr den mest luksuriøse  elbilen på markedet – Mercedes EQS sedan. EQS er en overlegenhetsfestival sammenlignet med U5 fordi den kan gå mer enn 650 kilometer på en enkelt lading. Det tilbyr mer av alt, og det kan ikke sammenlignes med U5 selv med tanke på prisøkningen det tar å kjøpe en EQS.

Alt i alt kommer Mercedes knapt engang til å blitruetav slike som noen kinesisk  elbilstart  -opp merker. Mercedes er den siste sjefen i bilspillet mens  Aiways  bare skraper overflaten av bilindustrien.

  Hvordan bestemme hvilken modell Mercedes jeg har

Hvor flott er Mercedes?

Mercedes Benz er en av de mest ønskelige og begjærte-etter merker i bilindustrien, noe som betyr at Mercedes merkevarepåvirkning går langt utover bare bilindustrien. Mercedes er også et av de beste om ikke det beste F1-laget som eksisterer.

Mercedes er kjent for å sette standarder for så mange bilsegmenter og spesielt sedansegmentet i full størrelse med S-klasse. S-klasse har eksistert i flere tiår, og det klarte alltid å heve baren når det gjelder teknologiinfunderte sedans i full størrelse.

Mercedes har vært en pioner innen komfort og luksus de siste tiårene, og de fortsetter absolutt den trenden med EQS. Mercedes Benz er langt mer enn bare et bilmerke fordi Mercedes er både et statussymbol og et objekt av begjær.

Mange drømmer om å eie en Mercedes en dag, og det er ikke noe vanlig. Som sådan er det ganske latterlig å sammenligne Mercedes med et kinesisk oppstartsmerkefor elbiler.  For en flekk av  ekstra kontekst er Mercedes-selskapet verdt  50.866 milliarder  dollar  mens  Aiways er verdt  5,7 milliarder dollar.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den beste Mercedes-modellen?

Mercedes tilbyr for tiden mange klasseledende biler som den nye Mercedes C-klasse, S-klasse,  og den elektriske EQS sedan. Å velge en enkelt beste Mercedes-modell betyr å vurdere mange faktorer som ønskelighet, teknologi, luksus  og arv.

Med det i tankene er det trygt å si at Mercedes Benz S-klasse er den beste Mercedes-modellen gjennom tidene. Det andre stedet går til Mercedes Benz G-klasse som knapt noen annen SUV der ute holder sin verdi så konsekvent. Dettredjestedet går til den splitter nye EQS fordi det viser at Mercedes er klar for den elektriske fremtiden og er sikker på å beholde sitt avanserte rykte.

  Hvorfor slites Tesla-dekkene ut så fort?

Kommer Aiways  til å tilby flere modeller i fremtiden?

Aiways tilbyr for tiden U5  SUV/ crossover og U6 som den mer stilige versjonen av U5. Aiways  har også nylig avslørt U7-familiens SUV-konsept som skal se dagens lys de kommende årene. Aiways  kommer helt sikkert til å  utvide  sitt utvalg med biler fra andre segmenter i tide.

Bare tiden vil fortelle hvor godt disse bilene skal gjøre det, men hvis Aiways  fortsetter å tilby konkurransedyktige priser og godt-designede biler, bør de blomstre.

Hvorfor bør jeg hoppe over å kjøpe en Aiways?

Aiways har ennå ikke bosatt seg som et merke, noe som betyr at vi ikke er 100% sikre på hvordan disse bilene vil gjøre det i de kommende årene. U5 er ikke akkurat den sikreste bilen rundt heller fordi EURO  Ncap  har vurdert U5 med bare en 3-stjerners sikkerhetsvurdering.

Å betjene og eie disse bilene i lang tid er fortsatt et mysterium for de fleste, så det er fornuftig å vente litt før du går ut og kjøper en Aiways.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter