Hvilken SUV er bedre, Cadillac eller Mercedes?

Hvis du leter etter en luksus SUV av høy kvalitet, er det stor sjanse for at du allerede har kommet over Cadillac og Mercedes SUVer. Begge disse luksuriøse SUV-ene er av høy kvalitet, men Mercedes SUVer har en liten fordel over Cadillac SUVer.

Hvis du leter etter en rimelig luksus SUV, cadillac er litt billigere enn Mercedes. Men hvis du ønsker en SUV med luksuriøse og høyteknologiske funksjoner, er Mercedes det beste alternativet.

For å hjelpe deg med å ha en enklere tid å bestemme mellom en Cadillac eller en Mercedes SUV, har vi sammenlignet noen modeller fra begge merkene.

2021 Mercedes-Benz GLE 350 vs. 2021 Cadillac XT5

Å velge mellom Mercedes GLE 350 og Cadillac XT5 er et tøft valg. Begge disse kjøretøyene skiller seg ut fra de fleste SUV-er på markedet. Fra og med utseende ser GLE 350 mer tiltalende ut enn Cadillac XT5.

Når det gjelder pris, cadillac XT5 går for rundt $44,000, mens Mercedes Cadillac XT5 går for ca $54,000. Mens XT5 er noe billigere enn GLE 350 SUV, Mercedes gir deg mer bil for pengene. GLE 350 er ganske mye større og kan til og med passe opptil 7 passasjerer, mens XT5 bare kan holde 5 passasjerer.

Mercedes-Benz GLE 350 SUV leveres med en 2,0-liters inline-4 turbomotor med en 9G Tronic 9-trinns automatgirkasse. Bilen kan akselerere fra o til 60 mph i 7.1 sekunder. Mens Cadillac XT5 har en 2,0-liters turbo 4-sylindret motor med en 9-trinns automatgirkasse.

2020 Mercedes-Benz GLS vs. 2020 Cadillac Escalade

Hvis du vil ha en større og mer avansert SUV fra Mercedes og Cadillac, er toppmodellene GLS og Escalade veien å gå. Mercedes-Benz GLS-modellen har en basispris på $ 75,950, mens Cadillac Escalade har en startpris på $ 75,195. Så de er nesten jevnt matchet prismessig.

  Vil Audi Hjul passe Mercedes?

Begge disse bilene er utstyrt med en kraftig V8-motor og et elegant utseende med moderne og plysj interiør. Imidlertid bruker disse 7-seters gass guzzlers også mye drivstoff. Vær oppmerksom på at GLS er utstyrt med et AWD-system, mens Escalade leveres med et firehjulstrekksystem.

Siden GLS og Escalade er svært sammenlignbare i mange henseender, kommer det til slutt ned til et spørsmål om smak. Så ta dem begge for en prøvekjøring for å se hvilken som føles riktig.

Hvilket merke er bedre generelt, Cadillac eller Mercedes?

Utseende

Det første som alle legger merke til om en bil er det ytre utseendet. Både Mercedes og Cadillac har noen av de best designede kjøretøyene på markedet. Som et resultat vil det endelige valget avhenge av kjøperens smak og preferanser.

Når det gjelder interiørfinishen, har Mercedes et mer sofistikert interiør med bedre funksjoner. Mercedes infotainment system er en av de beste på markedet. Likevel er Cadillac ikke langt unna og kan også skryte av et vakkert og avansert interiør. Det er også vanligvis enda mer romslig enn en Benz.

Prestasjon 

Når det gjelder ytelse, har Mercedes en fordel over Cadillac. De fleste Mercedes-modeller er utstyrt med overlegne motorer som yter mye bedre enn Cadillac. Og når det gjelder Mercedes AMG-varianter, er ytelsen deres over diagrammene sammenlignet med Cadillac.

Sikkerhet

Sikkerhet er svært viktig når du velger en luksusbil. Den gode nyheten er at begge disse merkene tilbyr sikkerhet til beboerne. Cadillac kan skryte av funksjoner som kjørefeltsendringsvarsel, sikkerhetssetevarsel, kjørefelt holde assist med kjørefelt avreise advarsel, surround visjon, og fotgjenger parkering.

  Hvilken er den glatteste ridning Mercedes SUV?

Mercedes tilbyr også noen av de beste sikkerhetsfunksjonene, som inkluderer blind flekk assist, aktiv parkering assist, oppmerksomhet assist, Mercedes-Benz nødanrop service, og LED dagtid kjører lamper og hale lamper. Så uansett hvilket merke du velger, kan du slappe av i visshet om at de er trygge.

Teknologi

Selvfølgelig kommer Mercedes med bedre teknologi enn Cadillac. Mercedes har vært i forkant av de fleste av de viktigste bilteknologiene gjennom årene. Likevel kan Cadillac også skryte av noen avanserte funksjoner som forbedrer føreropplevelsen, for eksempel standard supercruise.

Andre avanserte teknologiske funksjoner som Cadillac tilbyr inkluderer en driver oppmerksomhet system, bakre sete infotainment system med 10-tommers skjermer, og 4G LTE Wi-Fi hotspot. Mercedes tilbyr også eksepsjonelle funksjoner som Apple CarPlay, COMAND-system, trådløs lading og dobbel 12,3-tommers sentralskjerm.

Pris

Prismessig er Cadillac det rimeligere kjøretøyet. Selv om Cadillac består av avanserte funksjoner, er bilen langt billigere enn Mercedes. Dermed, hvis du vil spare litt penger, men fortsatt nyte en luksuriøs tur, vil Cadillac møte dine behov.

FAQ

Er Cadillac bedre enn Mercedes?

Nei, Cadillac er ikke bedre enn Mercedes. Totalt sett kan Mercedes skryte av overlegen teknologi, ytelse, komfort og til og med langsiktig pålitelighet. Til tross for at Cadillac er en utmerket luksusbil, mangler den fortsatt sammenlignet med Mercedes og andre populære tyske luksusmerker som Audi og BMW.

Imidlertid, hvis du leter etter en litt rimeligere luksusbil med forbløffende funksjoner, kan Cadillac være et utmerket valg. Cadillacs er litt billigere enn Mercedes, men de har ikke bedre funksjoner enn Mercedes.

Hvilket merke tilbyr mer pålitelige SUV-er, Cadillac eller Mercedes?

Ifølge Consumer Reports er Cadillac blant de minst pålitelige luksusbilmerkene på markedet. Dessuten er Cadillac Escalade en av de verste bilene når det gjelder pålitelighet, og den opplever regelmessig flere problemer. Selv om Mercedes ikke er et veldig pålitelig merke, er det litt mer pålitelig enn Cadillac.

  Hvilken Mercedes-Benz SUV har massasjeseter?

Er Cadillac et luksusmerke?

Ja, det er det. Cadillac er et av Amerikas to bona fide luksusmerker. Dette merket er under General Motors, som har gjort et navn for seg selv gjennom årene. Cadillac tilbyr SUVer, crossovers og sporty sedans. Så luksusbilkjøpere har mange alternativer å velge mellom.

Hvilket merke er dyrere, Cadillac eller Mercedes?

Selvfølgelig er det Mercedes. Dette forventes ettersom Mercedes har overlegne biler enn Cadillac. Mercedes-biler kan skryte av høyteknologisk ingeniørkunst og mer eksepsjonell design enn Cadillac. I tillegg er deres AMG-modeller kraftigere og bedre utstyrt enn de fleste Cadillac-modeller.

Hvilken bil er dyreste å vedlikeholde, Cadillac eller Mercedes?

Mercedes-Benz og Cadillac er luksusbiler. Derfor er kostnadene ved å opprettholde begge disse merkene ganske mye høyere sammenlignet med standardbiler, for eksempel Toyota. Mercedes-Benz er imidlertid fortsatt litt dyrere å vedlikeholde enn Cadillac, men forskjellen er ikke så stor.

Mercedes er bedre, men Cadillacs er rimeligere

Både Mercedes og Cadillac produserer noen av de beste luksus-SUVene på markedet. Disse SUV-ene varierer imidlertid i pris, ytelse og pålitelighet. Cadillac er billigere enn Mercedes, noe som gjør den ideell for folk på et budsjett. Tvert imot, Mercedes SUVer er mer pålitelige, komfortable og yter bedre enn Cadillac.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter