Hvilken Volvo har massasjeseter?

Hver nye Volvo bilmodell har et massasjesetealternativ, bortsett fra Volvo XC40. Volvo er et luksusbilmerke som tilbyr massasjesetealternativet til sine kunder.

Volvo massasje seter har 5 moduser. Disse modusene kan endres fra innstillingene på forsiden. Volvo tilbyr disse massasjesetene med andre eksepsjonelt gode setejusteringskontroller som ventilerte seter, oppvarmede seter og justeringer av strømsetet.

Volvo massasje seter

Volvo regnes som en luksusbilprodusent. Siden alle luksusbiler tilbyr maksimal førerkomfort, sørger Volvo også for at de ikke står bak andre. Volvo tilbyr flotte seter i alle bilene sine. Selv om de ikke er like viktige for bykjøringer, er de usedvanlig nyttige i lange og stive reiser på motorveier.

Volvo massasje seter består av fem oppblåsbare lommer som er innebygd i forsetene. Massasjesetene fungerer mens de pumper opp og drenerer back-to-back for å skape en bølge som bevegelse for å gi maksimalt komfortnivå. Dette masserer korsryggen og skuldrene, og letter trettheten til sjåføren.

Volvo, som vi alle vet, prioriterer kundene sine høyt når det gjelder sikkerhet og komfort. Derfor konsulterte de ortopediske kirurger for å designe setene sine. De har jobbet med Chalmers University of Technology i Sverige, noe som gjorde dem i stand til å lage et av de beste setene i bilindustrien.

Fem typer massasjealternativer

Volvo gir en multifunksjonell kontroll på siden av forsetene. Denne kontrollknappen brukes til å velge hvilken massasjemodus du vil bruke på berøringsskjermen. Modusene kan også endres i frontdisplayet. Berøringsskjermen tilbyr først og fremst en PÅ/AV-funksjon. Etter det tilbyr den 5 programmer:

  Hva er den beste Volvoen noensinne laget?

1. Flott

2. Tråkk

3. Avansert

4. Lumbale

5. Skulder.

Intensiteten kan også endres gjennom skjermen, og velge mellom tre alternativer: Lav, Normal og Høy.

Det er også tre alternativer for hastighet: Sakte, Normal og Rask.

Massasjen varer i 20 minutter og slås deretter av automatisk. For å starte massasjen på nytt, trykk på omstartsalternativet på skjermen.

Andre funksjoner

Volvo-seter har NAPPA-skinn som tilbyr ventilerte forseter. De ventilerte setene holder førerens klær friske. Setene tilbyr også andre funksjoner, som strømjustering gjennom knapper. Det er tre knapper i bilen for å justere lumbalestøtten og forkanten, for å flytte setet fremover og bakover, og også for å justere ryggstøttevinkelen. Setene har også et oppvarmet setealternativ.

Nesten alle Volvoer har massasjeseter

Alle moderne Volvo-biler leveres med massasjeseter, unntatt Volvo XC40. Volvo la til massasjeseter for første gang i 2008. De la til disse alternativene i S80 (nå avviklet) og XC90-modeller. Massasjealternativene ble lagt til for å øke den generelle komforten for sjåføren. Dette økte absolutt den generelle komforten og luksusen til bilprodusenten.

I dag tilbyr bilene enda bedre massasjeseter i XC90, XC60, S90, S60, V90 og V60. Funksjonene er alle de samme i hver bil, med tre multifunksjonelle knapper. Noen av variantene og trims mangler muligheten til massasjeseter, så sjekk alt før du kjøper bilen.

FAQ

Har Volvo oppvarmede seter?

Volvoer har en oppvarmet setefunksjon i bilene sine for å maksimere komforten i kjølig vær. Bilene har også et oppvarmet rattalternativ. De oppvarmede funksjonene kan styres fra frontdisplayet. For å aktivere eller deaktivere funksjonen, må du trykke på knappen gjentatte ganger.

  Lager Volvo elbiler?

Det er tre varmenivåer til stede i bilen som er opplyst med oransje felt. Jo høyere feltnivå, jo høyere er temperaturen.

Volvo biler har også en funksjon for å automatisk starte de oppvarmede setene. Denne funksjonen slås på automatisk når temperaturen på bilen er kald og innetemperaturen er lavere enn 10 °C.  Denne funksjonen kan slås av i MY CAR-menyen i displayet.

Oppvarmede seter bør brukes med forsiktighet, da noen mennesker kan lide brannskader.

Hvordan fungerer massasjeseter?

Massasjeseter har en samling lommer bak setets deksel. Disse lommene pumpes opp og dreneres sekvensielt. Denne tilbake-til-rygg-bevegelsen på setene gir komforten og inntrykket av at førerens rygg blir kneaded. De fleste massasjesystemene er montert i seatbacks, men noen er også i setebunnen.

Er bilmassasjeseter nødvendig?

Massasjeseter øker absolutt komforten og luksusen til en bil, men selvfølgelig er de ikke nødvendige. De er ganske nyttige i lange turer på motorveien, og de kan bidra til å lette trettheten til sjåføren, noe som igjen kan forhindre ulykker.

Å massere bilbarnestoler regnes absolutt som en luksus og er hyggelig, men disse massasjesetene kan ikke hjelpe deg hvis du har veldig dårlig ryggsmerter. De er bare der for å hjelpe til med å kjøre. Bilmassasjeseter er ikke like sterke eller affektive som å massere seter på flyplasser eller kjøpesentre. Imidlertid kan de sikkert lindre litt smerte.

  Hvilken Volvo er firehjulsdrift?

Tilbyr biler kjøleseter?

Siden klimaanlegg i biler kan påvirke drivstofføkonomien, er kjøleseter et bedre alternativ. Setene gir en kjøleeffekt i stedet for å kjøle ned hele hytta, noe som er mye mer drivstoffeffektivt. Det er mange biler som tilbyr denne funksjonen, inkludert:

  • Audi A4
  • Hyundai Sonata Hybrid
  • Lincoln kontinental
  • Cadillac CT6
  • Ford Mustang

Kjølesetene fungerer med vifter på baksiden av setetrekkene. Disse viftene kan blåse nedkjølt luft eller ikke. Passasjerer kan justere kjølenivåene til sin egen komfort. Totalt sett er de gode å ha på en varm dag.

Hva tilbyr luksuriøse bilbarnestoler vanligvis?

Etter hvert som bilindustrien vokste mot luksus, begynte de å produsere flotte luksusseter for å skille seg ut. Luksusbiler i dag gir stort sett alt noen kan be om fra et sete. Funksjonene inkluderer:

  • Masserer seter
  • Oppvarmede seter
  • Kjøleseter
  • Ventilert skinn
  • Bedre hodevinkel

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter