Hvorfor brukes Mercedes som drosjer?

Hvis du har vært i land som Tyskland og Østerrike, er det stor sjanse for at du gikk ombord eller så en Mercedes-taxi. Ja, Mercedes-drosjer er vanlige i disse landene, til tross for at de er luksuriøse. Men hvorfor brukes  Mercedes som drosjer?

Mercedes brukes som taxi fordi sjåfører får betale mindre skatt enn når de kjøper billige biler. Dette gjelder imidlertid ikke overalt, men i en håndfull land i Europa. Så hvis en drosjesjåfør går for en Ford Fiesta, kan han eller hun ende opp med å betale mer skatt enn en sjåfør som går for en Mercedes E-klasse.

Imidlertid brukes ikke alle tyske luksusbiler til drosjer. For eksempel er det vanskelig å se en BMW, Audi eller Porsche bli brukt som taxi. Dette er fordi kostnaden for forsikring og vedlikehold er ganske høyere enn Mercedes-Benz. Dessuten tilbyr Mercedes mer pålitelige biler enn de fleste av disse merkene.

Hvilke Mercedes-modeller brukes som drosjer? 

Selv om Mercedes-Benz brukes som taxi, brukes ikke alle modeller til taxi. Vanligvis er Mercedes-Benz E-klasse og S-klasse de populære modellene som brukes til drosjer. Takket være deres romslige interiør og enestående benplass. Dessuten kan de enkelt imøtekomme alle slags passasjerer fra høye til korte.

I tillegg er Mercedes-Benz E-klasse og S-klasse de mest pålitelige Mercedes-modellene på markedet. Derfor er kostnadene ved å vedlikeholde disse modellene litt lavere sammenlignet med inngangsnivåmodeller som A-klasse, CLA-klasse og C-klasse.

Selv om E-klasse og S-klasse er de mest populære Mercedes-taximodellene, er E-klasse den vanligste. Dette er fordi det er den mest pålitelige Mercedes-Benz. Videre priser den litt over når det gjelder pålitelighet, i motsetning til de fleste tyske luksusbiler.

  Hva er den beste tiden å kjøpe en Mercedes?

Hvilke land bruker Mercedes som drosjer?

Flere land i Europa foretrekker Mercedes for taxivirksomheten. Disse inkluderer Tyskland, Østerrike, Kypros, Hellas, Marokko og Danmark. Dette betyr imidlertid ikke at alle drosjer i disse landene er Mercedes. Men realiteten er at Mercedes er det viktigste bilmerket som brukes til drosjer. 

Hva gjør Mercedes egnet for taxibransjen?

Det er flere grunner til at Mercedes er foretrukket for taxivirksomheten fremfor andre bilmerker. Her er noen av grunnene:

  • Mercedes er veldig pålitelig med utmerket kjørelengde. Mer, på 90-tallet, Mercedes var det eneste merket som tilbød diesel sedans. Som et resultat var dette mer økonomisk for drosjene når de stopper og går flere ganger om dagen.
  • Den andre grunnen er at kjøring i en taxi ble ansett som en luksus, brukt av velstående mennesker som foretrakk å sykle i en prestisjefylt bil. Dette er et bilde som Mercedes alltid har portrettert.
  • En annen grunn til at Mercedes ble foretrukket for en taxi er på grunn av den spesielle drosjeversjonen de tilbød. Denne bilen kom i den anbefalte offisielle fargen beige og den har en spesiell fjæring forsterkning for å redusere byrden av å bære mye bagasje.

FAQ

Hvorfor foretrekker folk Mercedes fremfor BMW?

Mercedes og BMW tar en stor del av luksusbilmarkedet over hele verden. Nylig har BMW utsolgt Mercedes, men Mercedes har fortsatt tittelen for det mest prestisjefylte bilmerket. Det er derfor mange velstående mennesker fortsatt foretrekker Mercedes fremfor BMW.

Mercedes biler er svært konstruert, komfortabel, luksuriøs og veldig trygg. På toppen av det er de mer pålitelige og holdbare enn BMWs. Folk går vanligvis for BMW på grunn av sin sportsappell og ultimate kjøreopplevelse. På toppen av det har AMG-linjen høytytende biler enn BMWs M Power-linje.

  Hvilke Mercedes-modeller har hettepynt?

Hvorfor er Mercedes-Benz så dyr?

Mercedes-Benz er så dyrt fordi de har skapt et navn for seg selv. De er det mest prestisjefylte bilmerket i verden. Den andre grunnen er at de bygger høyt konstruerte kjøretøy med førsteklasses teknologiske funksjoner. Bortsett fra det, har de vært det mest konsistente bilmerket siden Daimler og Benz &Cie  fusjonerte for å danne Mercedes-Benz.

Hvorfor brukes bmws ikke som drosjer?

Hovedårsaken til at BMWs ikke brukes som drosjer er at de ikke varer lenge. De fleste BMW-modeller utvikler mange problemer etter 350.000 miles. Dette er ikke tilfelle med Mercedes-Benz som de fleste av modellene deres kan gjøre over 600,000 miles med færre alvorlige problemer.

Bortsett fra det, er forsikringspremiene for BMW høyere enn Mercedes. Derfor foretrekker drosjesjåfører å bruke Mercedes, da de er billigere å vedlikeholde generelt. Dessuten er BMW reservedeler også ganske dyre, noe som er en annen grunn til at de ikke er foretrukket for taxivirksomheten.

Regnes Mercedes, BMW og Audi som luksusbiler eller vanlige biler i Tyskland?

Først av alt avhenger det av bilens modell. Hvis det er en low-end Mercedes, BMW eller Audi, anses det å være en vanlig bil. Imidlertid, hvis det er en eksklusiv modell som S-klasse, G-klasse, RS7, Q7, BMW X6 eller BMW X7, anses disse å være  luksuriøse.

Dessuten har de fleste av disse merkene oversvømmet markedet som de er lokale biler. Som et resultat er folk vant til dem, og de fleste av dem ser dem som vanlige biler. Noen av disse bilene mangler imidlertid funksjoner som er inkludert i modeller som selges i Amerika. For eksempel, i stedet for skinnseter, har noen av dem tøyseter.

  Hvilke Mercedes har digitale dashbord

Hvilke biler brukes som drosjer i Tyskland?

Hovedbilen som brukes som drosje i Tyskland er Mercedes-Benz E-klasse. Du kan imidlertid komme over forskjellige bil merker og modeller som BMWs, Audis, Toyotas, og til og med Nissans. De mest populære standardbilene som brukes som drosjer i Tyskland er Nissan Leaf, Dacias, og den gamle Toyota Crown-modellen.

Før 1971 måtte alle drosjer i Tyskland være svarte med et lite opplyst «TAXI» -skilt på taket av bilen. På toppen av det må taxicabs være sedans, stasjonsvogner eller MPV-er.

Bunnlinjen

Mercedes brukes hovedsakelig som drosjer på grunn av deres pålitelighet og eksepsjonell kjørelengde. På toppen av det er Mercedes-Benz et prestisjefylt merke som gjør at mange velstående mennesker foretrekker det fremfor andre merker. Til slutt produserte Mercedes den første dieselsedanen, som var mer økonomisk for taxivirksomheten.

I Tyskland betyr det å ha en Mercedes-Benz for taxi å betale mindre skatt enn å ha en billigere bil som Toyota Yaris eller Ford Fiesta. De mest populære Mercedes-modellene for taxibransjen er Mercedes E-klasse og S-klasse.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter