Hva er den raskeste Mercedes sedan?

Mercedes-Benz produserer ikke bare elegante og luksuriøse bilmodeller, men det designer også noen av de kraftigste sedanene på markedet.

Den raskeste Mercedes-Benz sedan på markedet er 2021 Mercedes-AMG GT 63 S-modellen. Denne luksuriøse AMG GT-modellen leverer 630 hestekrefter og et stort dreiemoment på 664 lb-ft fra sin kraftige twin-turbo, 4,0-liters V-8-motor. Den har også 9-trinns twin-clutch overføring og kan akselerere fra 0 til 60 i 3.1 sekunder.

Funksjoner av Mercedes-AMG GT 63 S-modellen

Utvendig design

Mercedes-AMG GT 63 S-modellen er vakkert laget med en GT sportsdesign. Til tross for at Mercedes refererer til denne modellen som en kupé, er den kategorisert under sedans som den har 4 dører. Andre bemerkelsesverdige utvendige funksjoner inkluderer AMG-spesifikk grille, firedørs kupé design, all-LED utvendig belysning, og flertrinns aktiv bakre spoiler.

Som de fleste Mercedes-modeller tilbyr produsenten flere tillegg som AMG nattpakke, karbonfibertak, 21-tommers AMG smidde kryss-eiker hjul med grå aksenter, og mye mer. En av de enestående egenskapene til denne modellen er den drastisk skrånende taklinjen og quad tailpipes.

Interiørdesign

Interiøret i AMG GT 63 S oser klasse og overflod som vanligvis finnes i førsteklasses Mercedes-modeller. Interiøret er godt designet og alt er gjort med oppmerksomhet på detaljer. Den har en fremtredende midtkonsoll basert mellom sjåføren og passasjeren.

Passasjerer på kjøretøyet vil nyte de komfortable svarte Nappa skinnsetene. Forsetene er også ventilert og oppvarmet med minne. Og med den 64-fargers LED-omgivelsesbelysningen, vil du nyte den indre atmosfæren til denne AMG-modellen.

Siden denne bilen kommer med en svelte utvendig design, betyr dette at den ikke er så romslig som andre high-end Mercedes sedans. Det er fortsatt mulig å sitte fire personer, med to for- og to bakseter. Takhøyden er rundt 40,8 tommer foran og 38,2 tommer bak.

  Hvilken Mercedes SUV er en 7-seters?

Prestasjon

En av tingene som skiller seg ut om Mercedes-AMG GT 63 S er den fantastiske ytelsen. Utstyrt med en håndlaget AMG 4.0-liters V8 Biturbo motor, er dette en av de kraftigste sedans på markedet. I tillegg kommer den med en AMG Speedshift MCT 9-trinns overføring.

AMG GT 63 S-modellen leverer 630 hestekrefter og 664 pund-meter dreiemoment. Denne bilen kan nå 195 mph, som er en av de raskeste i bransjen. Og med et firehjulstrekksystem kan det enkelt cruise i forskjellige terreng uten utfordringer.

Drivstofføkonomi

Som forventet er Mercedes-AMG GT 63 S en drivstoff guzzler. Men sammenlignet med andre raske sedans modeller, har den godt drivstofforbruk. EPA vurderte denne bilen til å ha 16 mpg i byen, 21 mpg på motorveien, og 18 mpg kombinert.

Denne vurderingen er også lik BMW Alpina B7, som har 17/25/20 mpg for by / motorvei / kombinert. Det er noe mer drivstoffeffektivt enn Porsche Panamera Turbo S, som har 15/21/17 mpg for by / motorvei / kombinert. AMG GT 63 S kan dekke minst 450 km før det kreves påfyll.

Sikkerhet

Mercedes-Benz gjetter ikke når det gjelder sikkerhet. AMG GT 63 S er en av de sikreste luksusbilene på markedet. Den har sikkerhetsfunksjoner som aktiv bremseassistanse, oppmerksomhetsassistanse, bil-til-X-kommunikasjon, blind flekkassistanse, PRE-SAFE, bremseassistent, elektronisk stabilitetsprogram og mye mer.

Teknologi- og infotainmentfunksjoner

Denne modellen er morsom å kjøre, da den kommer med avansert infotainment og underholdningsfunksjoner. Den inneholder førsteklasses funksjoner som 12,3-tommers multimedieskjerm med berøringsskjerm, 12,3-tommers digital instrumentklyngeskjerm, MBUX, styreputekontroller og talekontroll med naturlig språkforståelse. 

  Hvilken Mercedes er V12?

Priser

Med hastigheten og høyteknologiske funksjoner som AMG GT 63 S kommer med, er dette ikke din vanlige sedan. Som et resultat koster denne bilen over 162,000 XNUMX. Til tross for den høye prislappen, vil denne bilen gi deg en opplevelse som aldri før.

Vanlige spørsmål om raske biler

Hva er den raskeste luksus sedan på markedet?

Den raskeste luksus sedan på markedet for øyeblikket er 2020 Bentley Flying Spur. Denne sedan kan akselerere fra 0 til 60 i 3.7 sekunder. Det som gjør denne bilen rask er den eksepsjonelle hastigheten på 207 mph. De nest raskeste sedanene er BMW Alpina med 205 mph og Dodge Charger Hellcat Redeye med 203 mph.

Hva er den mest pålitelige Mercedes-bilen?

Den mest pålitelige Mercedes-Benz-modellen er E-klasse. Selv om Mercedes bygger pålitelige biler, er ikke alle veldig pålitelige. Likevel er E-klasse godt bygget for å vare lenge med få problemer. Turen er også komfortabel med utmerket drivstofforbruk.

Hvilken luksusbil er raskere – Mercedes AMG GT 63 S eller BMW Alpina B7?

Begge disse bilene er superraske. Bmw Alpina B7 er imidlertid litt raskere enn Mercedes-AMG GT 63 S. AMG GT 63 S har en toppfart på 195 mph og kan akselerere fra 0 til 60 mph på 3.1 sekunder. På den annen side leverer Alpina B7 en toppfart på 205 mph og kan akselerere fra 0 til 60 på 3,2 sekunder. 

  Vil Mercedes hjul passe en BMW?

Hva inkluderer AMG-pakken?

MG-pakken leveres med bakre forkledesign, sporty front og sideskjørt. Videre inkluderer pakken polerte bakrør i rustfritt stål, perforerte bremseskiver, 18-tommers lyslegeringshjul og senket direkte kontrollfjæring. 

Hva er den beste Mercedesen å kjøpe?

Den beste Mercedes-Benz-modellen å kjøpe avhenger av dine behov og budsjett. Hvis du har penger å bruke, kan du gå for G-Wagon SUV eller S-Class Maybach. Hvis du vil ha hastighet, er AMG GT 63 S det beste valget. Men hvis du vil ha pålitelighet, er E-klasse det beste alternativet.

Hastighet med stil

Mercedes-AMG GT 63 S er den raskeste Mercedes-Benz-modellen på markedet. Bortsett fra å ha en utmerket hastighet, har den et førsteklasses interiør og mange standardfunksjoner. Imidlertid er denne bilen også dyr med et minimalt lagringsområde.

Alt-i-alt, det er en bil bygget for fart og sammenligner med noen av de raskeste sedans på markedet. Det er i samme kategori som BMW Alpina B7, Dodge Charger Hellcat Redeye, Tesla Model S, Jaguar XE SV Project 8 og Bentley Flying Spur.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter