Lincoln Aviator Pålitelighet

Fords Lincoln-divisjon produserer luksusbiler. Ford’s Lincoln Aviator er en tre-rads, mellomstore luksus SUV. Den har blitt produsert siden 2002 og forblir i produksjon. Lincoln Aviator, som er i sin andre generasjon, er en av fire SUV-er som tilbys av Lincoln.

Oversikt

5-dørs SUV er tilgjengelig i både bakhjuls- og firehjulsdrift. En 3,0-liters twin-turbo V6-motor driver Aviator, og gir 400 hestekrefter. Motoren er blant de kraftigste standardmotorene i mellomstor luksus SUV-klasse på tvers av alle merker. Den akselererer fra 0 til 60 mph på bare 5.4 sekunder og har en topphastighet på 145 mph.

Pålitelighet

Lincoln Aviator virker som en fantastisk bil med utmerket interiør og funksjoner. Imidlertid er ingen bil perfekt, Aviator har noen problemer med kjørelengde og elektrisk manglende evne i sikkerhetsfunksjonene. På grunn av de samme problemene er Lincoln Aviator en gjennomsnittlig rangert når det gjelder pålitelighetspoeng. Ifølge J.D. Power har Lincoln Aviator i 2021 en forventet pålitelighetsrangeringspoengsum på 70 av 100.

Sikkerhet

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, den 2021 Lincoln Aviator fikk en 5-stjerners vurdering i både frontal krasj og side krasj kategorier. Dette betyr at den er godt utstyrt for å holde deg trygg i en nødssituasjon. 

Videresalgsverdi

Avskrivningsraten for ethvert kjøretøy er av avgjørende betydning da det bestemmer videresalgsverdien og verdien av kjøpet ditt over tid. Avskrivningsraten for Aviator er ikke så god, den estimerte avskrivningsraten etter 5 år er rundt 51% med en videresalgsverdi på $ 36,504.

  Hyundai Azera Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

I løpet av de første ti årene med eierskap til en Lincoln Aviator, vil vedlikehold og reparasjoner koste omtrent $ 11,691. Dette er $ 3,769.4 mindre enn bransjegjennomsnittet for luksus SUVer. Videre er det en 33,36% sjanse for at en større reparasjon vil være nødvendig for en Aviator i løpet av den perioden. 

FAQ

Er Lincoln Aviator en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lincoln Aviator er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Lincoln Aviator?

Lincoln Aviator er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Lincoln Aviator og har den en turbo?

Lincoln Aviator har 400 hestekrefter og 415 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Lincoln Aviator?

83,4 kubikkfot ( 2 362 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Aviator har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter