Lincoln Nautilus Pålitelighet

I 2018 endret Lincoln navnet på MKX til Nautilus da de byttet fra tre bokstaver til fulle navn. Det var mer enn en navneendring. Nautilus hadde et helt nytt design. Til tross for å være en mellomstor luksus SUV, har den et ganske imponerende interiør og har plass til opptil fem passasjerer.

Oversikt

Et luksuskjøretøy i Amerika betyr vanligvis et stort kjøretøy. Town Car limousin og Navigator er alltid Lincolns tilbud i det luksuriøse segmentet. Luksusbiler trenger imidlertid ikke alltid å være store. Med dette i tankene bestemte Lincoln seg for å introdusere en kompakt SUV som konkurrerer direkte med luksuriøse mellomstore SUV-er. En turboladet 2,0-liters 4-sylindret motor driver Nautilus som produserer 250 hestekrefter. Den kan akselerere fra 0-60 mph på rundt 6.8 sekunder.

Pålitelighet

Luksusbilene vurderes eller antas å være topprangerte i nesten alle avdelingene samtidig som de bestemmer forutsigbarhetsfaktoren. Lincoln Nautilus ble spådd å være imponerende også. 2021-modellen av Lincoln Nautilus kom til denne listen over mest tilfredsstillende mellomstore SUVer. Det var imidlertid litt overraskende for alle, da det tjente ganske lav totalvurdering fra Consumer Reports.

Sikkerhet

Nautilus scoret godt i både NHTSA- og IIHS-sikkerhetstester. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har Nautilus en femstjerners vurdering til navnet sitt. IIHS kalte det også en av de beste sikkerhetsvalgene, som viser en god rekord når det gjelder sikkerhet.

  Mercedes Sprinter - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Avskrivningsrate

Generelt avskriver Lincoln-kjøretøy i samme prosentandel, de holder ikke verdien så lenge. Etter 5 år er det anslått at Lincoln Nautilus vil avskrive med rundt 51% og vil ha en videresalgsverdi på $ 27,510.

Vedlikehold og reparasjon

 I løpet av de første 10 årene med eierskap vil vedlikehold og reparasjoner koste rundt $ 11,326 på en Lincoln Nautilus. Lincoln Nautilus slår luksus SUV-bransjen gjennomsnittet med $ 4,134. 

FAQ

Er Lincoln Nautilus en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Lincoln Nautilus er en fronthjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Lincoln Nautilus?

Lincoln Nautilus er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Lincoln Nautilus og har den en turbo?

Lincoln Nautilus har 250 hestekrefter og 280 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Lincoln Nautilus?

20,07 cm (7,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Nautilus har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Lincoln Nautilus?

Dette er faktiske klager innlevert til NHTSA angående Lincoln Nautilus Transmission Problems 2019. GIRKASSE JERKS PÅ GRUNN AV AUTOMATISK SKIFT OG VED LAVE HASTIGHETER. AKSELERERER FREMOVER. FORHANDLEREN SIER AT FORD BRYR SEG, MEN KAN IKKE REPARERE. OPPSTÅR HVIS KJØRETØYET IKKE ER I BEVEGELSE.

  Lincoln MKZ Pålitelighet

Har Lincoln Nautilus overføringsproblemer?

CSK&D undersøker rapporter om at Ford Edge 2020, 2021 Lincoln Nautilus og 2020 Lincoln Nautilus kjøretøy kan ha overføringsproblemer. Dette kan omfatte hard giring, lukking eller nøling når du skifter gir, samt å bremse eller lurke. Disse problemene kan skyldes en overføringsfeil.

Er 2021 Lincoln Nautilus et godt kjøretøy?

Den 2021 Lincoln Nautilus er en utmerket luksus mellomstore SUV. Nautilus har et romslig interiør med plass til fem materialer av høy kvalitet. Den har også en 13,2-tommers berøringsskjerm og mange standard driverassistansefunksjoner. Nautilus er en komfortabel SUV å kjøre hver dag, takket være sin myke fjæring og stille hytte.

Krever Lincoln Nautilus premium gass?

Ja, du trenger førsteklasses bensin for å drive Lincoln Nautilus.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter