Lincoln MKX Pålitelighet

I løpet av de siste årene har Lincoln introdusert noen av de beste luksusbilene i markedet. Lincoln MKX er en mellomstor luksus crossover SUV produsert og solgt av Lincoln, luksusmerket til Ford Motors. Det startet produksjonen tilbake i 2016.

Oversikt

Lincoln MKX var den første crossover SUV som tilbys av Lincoln og er for tiden i sin andre generasjon. Den er tilgjengelig i både forhjuls- og firehjulsdrift. En 3.7 Cyclone V6-motor driver den nye MKX som produserer 335 hestekrefter. Den akselererer fra 0 til 60 mph i rundt 5.9 som er gjennomsnittlig for en luksus SUV.

Pålitelighet

Kjøretøyene fra Lincoln er vanligvis gode når det gjelder pålitelighetspoeng. Noen ganger er de øverst på listen mens de noen ganger bare er rundt gjennomsnittsmerket. Lincoln MKX er imidlertid bedre enn bare å være gjennomsnittlig med en pålitelighetsrangering på 3,0 av 5,0, noe som bidrar til å rangere MKX 9th av 14 for luksuriøse mellomstore SUVer. Ifølge J.D. Power har Lincoln MKX i 2016 den høyeste vurderingen blant andre modeller med en poengsum på 80 av 100.

Sikkerhet

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) scoret MKX ganske bra med totalt fem stjerner totalt poengsum i både krasj- og sikkerhetstesting. Lincoln MKX scorer også godt i IIHS-sikkerhetstesting, noe som gjør den til et av de fineste trygge firehjulshjulene på veien.

Avskrivningsrate

Lincoln er kjent for ikke å holde sin verdi så godt med tiden. Lincoln MKX er imidlertid bedre enn de andre søsknene i ‘MK’ -familien. 2018 Lincoln MKX har en anslått avskrivningsrate på 35% etter 5 år, som er den laveste sammenlignet med de andre luksusbilene fra Lincoln.

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Luksusbiler er ganske dyre når det gjelder vedlikeholds- og reparasjonskostnader. Lincoln MKX har imidlertid årlige vedlikeholdskostnader på rundt $ 811, som fortsatt er lavere enn den gjennomsnittlige industribilen.

FAQ

Er Lincoln MKX en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lincoln MKX er en All Wheel bil.

Hvor mange seter er det i Lincoln MKX?

Lincoln MKX er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Lincoln MKX og har den en turbo?

Lincoln MKX har 303 hestekrefter og 278 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,7 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKX har 20 X 9 tommers aluminium forhjul og 20 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles kan en Lincoln MKX vare?

Lincoln MKX skal vare så lenge som mulig. MKX vil vare 200 000 miles hvis du gjør ditt beste for å opprettholde den.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter