Lincoln Corsair pålitelighet

Luksusbilene fra Lincoln er vanligvis gode når det gjelder pålitelighet. Lincoln Corsair er en kompakt luksus crossover SUV produsert av Lincoln, luksusmerket til Ford Motor Company. Det startet produksjonen i 2020, og erstattet Lincoln MKC.

Oversikt

Lincoln Corsair er noen ganger forvekslet med Ford Corsair på grunn av likheten i navnet. Det er imidlertid mange forskjeller. 5-dørs SUV er tilgjengelig i både forhjuls- og firehjulsdriftoppsett. En 2,0-liters EcoBoost Turbo I4-motor driver Corsair, og produserer 250 hestekrefter. Motoren er paret til en 8-trinns automatisk girkasse som hjelper Corsair til å akselerere fra 0 til 60 på 6,2 sekunder.

Pålitelighet

Luksusbiler skal få full vurdering i alle avdelinger. Det er imidlertid ikke tilfelle med alle luksusbilene fra forskjellige merker. Heldigvis er Corsair en av de luksusbilene som er verdt hver brukt krone. Ifølge J.D. Power har Lincoln Corsai i 2021  en forventet poengsum på 87 av 100.

Sikkerhet

Ytelsen til Lincoln Corsair er utmerket i alle parametrene for å bestemme pålitelighet. Ifølge NHTSA fikk Corsair en femstjerners total sikkerhetsvurdering i krasj- og sikkerhetstester.

Avskrivningsrate

Avskrivningsraten for nesten alle kjøretøyene fra Lincoln-merket ligger i samme prosentandel, de holder vanligvis ikke verdien så godt med tiden. Lincoln Corsair er ikke noe unntak, den har en estimert avskrivningsrate på 51% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Luksusbilene krever vanligvis litt ekstra å vedlikeholde, da de er dyre. Lincoln Corsairrr vil koste rundt $ 11,121 når det gjelder vedlikeholds- og reparasjonskostnader i løpet av de første 10 årene med service.

  Lincoln Town Car pålitelighet

FAQ

Er Lincoln Corsair en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Lincoln Corsair er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Lincoln Corsair?

Lincoln Corsair er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Lincoln Corsair og har den en turbo?    

Lincoln Corsair har 266 hestekrefter og NA lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass/Elektrisk I-4 med en forskyvning på 2,5 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Lincoln Corsair?

19,81 cm (7,8 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Corsair har 19 X 8,5 tommers aluminiums forhjul og 19 X 8,5 tommers bakhjul i aluminium.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter