Lincoln MKT Pålitelighet 

Kjøretøyene fra Lincoln er vanligvis gode når det gjelder pålitelighet og sikkerhetsvurderinger, noe som gjør dem til et av de fine valgene å ta mens de kjøper fra hvilken som helst klasse. «MK» -sektoren i Lincoln inkluderte forskjellige typer luksusbiler. Lincoln MKT er en mellomstor 3-rads luksus crossover SUV som ble produsert av Lincoln under ‘MK’ nomenklaturen’ fra 2010 til 2019.

Oversikt

5-dørs SUV er tilgjengelig i en firehjulsdrift layout. Det ble avviklet i 2019 og Lincoln Aviator erstattet det. Lincoln MKT drives av en kraftig 3,5-liters Ecoboost/Twinturbo GTDI V6-motor. V6-motoren legger ut 365 hk som hjelper MKT til å akselerere fra 0 til 60 på 7 sekunder. MKT er et anstendig SUV-alternativ å eie , og det ble avviklet bare på grunn av en strategisk plan for å fornye kjøretøyene av Ford.

Pålitelighet

Lincoln er et uforutsigbart merke med noen av sine luksusbiler er på toppen av vurderingen i sine klasser, mens noen bare er gjennomsnittlig rangert. Ifølge RepairPal er Lincoln MKT-pålitelighetsvurderingen 2,5 av 5,0, som rangerer MKT 7th av 19 luksus-SUVer i full størrelse. MKT er fortsatt et godt kjøretøy å eie, da det ikke hadde noen store feil.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er av avgjørende betydning i både pålitelighet og kundetilfredshet. Ifølge IIHS har Lincoln MKT en god samlet evaluering av krasj- og sikkerhetstesting. Den gjorde det bra i både front- og sidekollisjonstesting som sikret seg godt i begge.

  Mitsubishi Eclipse - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Avskrivningsrate

Lincoln-kjøretøy holder ikke verdien godt, og MKT er verst i dette scenariet. Den gjennomsnittlige avskrivningsraten til Lincoln MKT er ganske høy sammenlignet med til og med søskenbilene fra «MK» -serien. Den har en avskrivningsverdi på 66,1 % etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Lincoln MKT er til og med dyrt å vedlikeholde også. Den totale estimerte vedlikeholds- og reparasjonskostnaden for Lincoln MKT er rundt $ 996 årlig, noe som er mer enn den gjennomsnittlige luksus-SUV-en.

FAQ

Er Lincoln MKT en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lincoln MKT er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Lincoln MKT?

Lincoln MKT er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Lincoln MKT og har den en turbo?    

Lincoln MKT har 365 hestekrefter og 350 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Lincoln MKT?

14,99 cm (5,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKT har 20 X 8 tommers aluminium forhjul og 20 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge varer en Lincoln MKT?

I gjennomsnitt varer en Lincoln MKZ mellom 180.000 – 200.000 miles. Det vil vare deg i ca 16 år hvis du tar vare på kjøretøyet ditt riktig.

  Lincoln Corsair pålitelighet

Hvorfor sluttet Lincoln å lage MKT?

Ford avvikler Ford Flex og Lincoln MKT som en del av sin større strategiske plan om å overhale eller erstatte 75 prosent (eller mer) av kjøretøyene innen 2020. Dette er kjent lokalt da kjøretøy i crossover-stil overlevde Fords Louisville Assembly Plant.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter