Lincoln MKS Pålitelighet

Lincoln MKS er en luksus sedan i full størrelse som startet produksjonen i 2008. MKS var den andre Lincoln som tok i bruk MK-navnet. MKS var også den lengste produksjonen sedan solgt av en american automaker (Ford Motor Company) gjennom 2016. Denne 4-dørs sedan fortsatte sin produksjon til 2016. 4-dørs SUV er tilgjengelig i både forhjuls- og firehjulsdriftoppsett.

Oversikt

Den luksuriøse sedanen i full størrelse, MKS imponerte kunden med en god kraftig motor og ekstra størrelse sammenlignet med andre kjøretøy i «MK» -sektoren.  I den nyeste modellen av Lincoln MKS, en 3,6-liters EcoBoost V6 motor driver denne slanke og stilig luksuriøse sedan, produserer 365 hestekrefter. MKS kan gå fra null til 60 mph på 5.8 sekunder og

Pålitelighet

Flere faktorer påvirker direkte pålitelighetsvurderingen til ethvert kjøretøy. Kjøretøyene fra Lincoln er et godt valg å eie i tilfelle en bruktbil de kan være helt pålitelige. Lincoln MKS-pålitelighetsvurderingen er 3,0 av 5,0. noe som er ganske bra. Selv med denne vurderingen er Lincoln MKS rangert som nummer tre av 19 luksuriøse SUVer i full størrelse.

Sikkerhet

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration fikk 2016 MKS en femstjerners totalvurdering, noe som er ganske imponerende. Luksus sedan er full av komfort og sikkerhetstiltak, noe som gjør det til en av de mest ønskelige luksusbiler å eie. MKS er også vurdert som god i den samlede evalueringen av sikkerhetstesting av IIHS.

  Mercedes-Benz GLA - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Avskrivningsrate

Lincoln har et dårlig rykte når det gjelder å holde verdien, den har den femte verste videresalgsverdien på listen over alle bilprodusenter med kjøretøy som mister mer enn seksti prosent av sin opprinnelige verdi innen bare 5 år. Lincoln MKS ligner også på de andre kjøretøyene og har en høy avskrivningsrate på 34,5% i løpet av bare 1 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene bidrar til å bestemme de totale eierkostnadene for ethvert kjøretøy. Denne kostnaden er vanligvis høy når det gjelder luksusbiler. Ifølge Consumer Reports indikerte undersøkelser imidlertid at en Lincoln-bil koster langt mindre å eie enn noen av sine luksusrivaler. Den gjennomsnittlige totale årlige kostnaden for reparasjon og vedlikehold av en Lincoln MKC er $ 886.

FAQ

Er Lincoln MKS en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lincoln MKS er en All Wheel bil.

Hvor mange seter er det i Lincoln MKS?

Lincoln MKS er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Lincoln MKS og har den en turbo?    

Lincoln MKS har 305 hestekrefter og 280 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,7 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Lincoln MKS?

19,2 kubikkfot ( 0,544 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKS har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

  Buick Verano Pålitelighet

Hvor lenge vil en Lincoln MKS vare?

Hvor godt du tar vare på din 2009 Lincoln MKS vil bestemme sin forventede levetid. Det kan vare mellom 200,000 og 400,000 miles hvis det opprettholdes riktig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter