Lincoln MKC pålitelighet

Lincoln har en stor flåte av gode luksus crossover SUVer og MKC er en av sine gode kompakte luksus crossover SUVer som startet produksjonen i 2014. 5-dørs SUV er tilgjengelig i både forhjuls- og firehjulsdriftoppsett.

Oversikt

Den kompakte luksus crossover SUV er beriket med kvalitetsfunksjoner som gjør det til en av de gode kjøretøyene å eie. En 2,0-lite EcoBoost turbo I4-motor driver MKC som produserer 245 hestekrefter. Motoren er paret til en 6-trinns automatgirkasse. Motoren kan akselerere fra 0 til 60 på rundt 7,3 sekunder og har en topphastighet på 155 mph.

Pålitelighet

Lincoln MKC er nå avviklet. Imidlertid var den kompakte luksusovergangen et godt tillegg til SUV-flåten til Lincoln. Den ble rangert som nummer 7 av 11 luksuriøse kompakte SUV-er på tvers av alle merker. Pålitelighetsvurderingen til MKC er 3,5 av 5,0, noe som er mer enn bare gjennomsnittet.

Sikkerhet

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration scorer MKC en 4-stjerners totalscore og 5-stjerners i sidekollisjon. IIHS markerte også MKC som bra for kollisjoner og en god totalscore, takket være det brede spekteret av sikkerhetsfunksjoner, inkludert automatisk nødbremsing.

Avskrivningsrate

Lincoln holder vanligvis ikke verdien så godt. Avskrivningsraten for MKC er anslått til å være rundt 44,3% etter bare 3 års bruk, noe som er ganske høyt med tanke på at videresalgsverdien er ganske lav sammenlignet med en vanlig kompakt SUV.

  Ford Bronco Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene bidrar til å bestemme de totale eierkostnadene for ethvert kjøretøy. Denne kostnaden er vanligvis høy når det gjelder luksusbiler. Imidlertid er den gjennomsnittlige totale årlige kostnaden for reparasjon og vedlikehold av en Lincoln MKC $ 853.

FAQ

Er Lincoln MKC en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lincoln MKC er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Lincoln MKC?

Lincoln MKC er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Lincoln MKC og har den en turbo?    

Lincoln MKC har 245 hestekrefter og 275 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKC har 19 X 8,5 tommers aluminium forhjul og 19 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Lincoln MKC?

  • 2015 MKC-batteri holder ikke lading 7 (100%)
  • 2015 MKC sirius radio dråper, fungerer ikke hele tiden 5 (71%)
  • 2015 MKC innebygd datamaskin, elektronikk sluttet å fungere 3 (43%)
  • 2015 MKC service forhånd trac varsellampe på 3 (43%)
  • 2016 MKC batteri død 2 (29%)

Har Lincoln MKC overføringsproblemer?

Dette er et vanlig problem i biler og lett å få øye på. 2018 Lincoln MKC overføring problemer kan omfatte skiftende forsinkelser eller hopping eller sliping mens akselerasjon, følelse av shakiness eller plystrende lyder kommer fra under panseret.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter