Lincoln Continental Pålitelighet

Lincoln er kjent for å produsere noen av de beste luksusbilene, inkludert SUVer, sedans og andre klasser kjøretøy. Lincoln Continental er en veldig god brukt luksus sedan som det tilbyr ganske komfortabel kjøring. Lincoln Continental er en serie luksusbiler i mellomstor og full størrelse. Modelllinjen er en av de eldste produksjonsbilene, den startet produksjonen i 1939 og ble avviklet ved utgangen av 2020.

Oversikt

Luksusbillinjen i full størrelse har vært i produksjon i over 70 år, Lincoln Continental har blitt produsert i ti generasjoner. I mange år var Continental flaggskipssedanen til Lincoln. I 2020-modellen av Lincoln Continental driver en 3,7-liters V6-motor opp denne turen som standard, og produserer 305 hestekrefter. Imidlertid er det to valgfrie motorer også i form av 2,7-liters V6- og 3,0-liters V6-motorer, som gir henholdsvis 335 og 400 hestekrefter. Alle motorer på Continental er paret til en seks-speed automatisk kraftoverføring.

Pålitelighet

Den høye holdbare Continental var så god når det gjelder pålitelighetspoeng og tilfredsstiller kundene. Det er en av grunnene til at den holdt seg i produksjon i så lang tid og hadde etterspørsel i markedet. 2020 Lincoln Continental har en 4 av 5-stjerners rating. Ifølge J.D. Power scorer Continental 85 av 100, noe som er flott.

Sikkerhet

Den pålitelige mest bilen fra Lincoln skuffer ikke når det gjelder sikkerhetsvurdering også. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har 2020 Continental en 5-stjerners poengsum i krasj- og sikkerhetstesting. Den er utstyrt med alle de obligatoriske sikkerhetsfunksjonene.

  Hva er de beste kompakte bilene for sikkerhet og pålitelighet?

Avskrivningsrate

Avskrivningsraten for luksusbiler er vanligvis ikke av hovedbekymringen, da de kommer opp til en god prislapp og en bilelsker kjøper den. Avskrivningsraten kan imidlertid være av viktig verdi hvis du vurderer å tjene gode penger på kjøpet etter noen år. Avskrivningsraten for Lincoln Continental er 52% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene for Lincoln Continental er anslått til å være rundt $ 8,833 i løpet av de første 10 årene med service. Dette er fortsatt mindre enn bransjegjennomsnittet av luksus sedan modeller med en margin på $ 2,871.

FAQ

Er Lincoln Continental en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lincoln Continental er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Lincoln Continental?

Lincoln Continental er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Lincoln Continental og har den en turbo?

Lincoln Continental har 335 hestekrefter og 380 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 2.7 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Lincoln Continental?

16,7 kubikkfot ( 0,473 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Continental har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter