Mazda 2 Pålitelighet

Mazda, akkurat som flere andre japanske bilmerker, er et av de mest pålitelige merkene i verden. Mazda 2 er en subcompact bil, men tredje generasjons modell er også til stede i en sedan form. Bilen er også omprofilert som Toyota Yaris eller Mazda Demio.

Oversikt

I USA ble det solgt av Toyota-motorer. Den er til stede i 4 motortyper med en modell som en hybridmodell. de tilgjengelige drivverkene er 1.3L, 1.5L, 1.5L turbo og 1.5L hybrid. Bilen er også til stede i et manuelt girkassesystem med et 6-trinns automatgirsystem.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig bekymring for folket før de kjøper bil, og Mazda betegnes som et av de mest pålitelige bilmerkene. Det har også et godt rykte for pålitelighet, og det er rangert på femte mest pålitelige merke av 32 bilmerker. Mazda 2 er også en pålitelig bil med en pålitelighet score på 3 ut av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsalternativer, har Mazda hatt noen anstendige rangeringer gjennom fortiden. Bilene krasjer også regelmessig. Mazda 2 har også blitt krasjtestet av mange organisasjoner som IIHS og EURO NCAP, og det har fått gode resultater fra dem alle. Bilen har også mange sikkerhetsfunksjoner som blind-spot overvåking, kjørefelt-avgang advarsel, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. Mazda 2 avskriver rundt 43% etter 5 år og 53% etter 6 år, noe som er flott når det gjelder biler.

  Mazda 5 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er en betydelig faktor i påliteligheten til biler. Jo mindre vedlikeholdskostnaden er, jo større er påliteligheten til en bil. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Mazda 2 har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 277 årlig, og den har også gode deler og en mindre sjanse for å få noen store reparasjoner ofte.

FAQ

Er Mazda 2 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Mazda 2 er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mazda 2?

Mazda 2 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mazda 2 og har den en turbo?    

Mazda 2 har 100 hestekrefter og 98 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvilken type hjul har den?

Mazda 2 har 15 X 6 tommers aluminium forhjul og 15 X 6 tommers aluminium bakhjul.

Er en Mazda 2 god i snøen?

Snø er det eneste som vil skape problemer på veiene våre. Mazda2 viste seg å være i stand under alle forhold. Mazda2s velvektede styring gjorde det enkelt å dreie bilen jevnt og ikke for raskt.

Varer Mazda 2-motorer lenge?

Motoren på Mazda3 skal vare mellom 150,000 og 200,000 miles. Bilens kjørelengde kan variere avhengig av hvordan den brukes, vedlikeholdes og ivaretas. Det kan lett overstige 250,000 til 300,000.

  Mazda CX-7 Pålitelighet

Er Mazda bedre enn Toyota?

Consumer Reports har oppdatert sin topp ti mest pålitelige bilmerkeliste med Mazda øverst. Mazda fikk en samlet poengsum på 83 fra Consumer Reports. Med score på henholdsvis 74 og 71 kommer Lexus og Toyota på andre og tredjeplass. På grunn av deres tradisjonelle måte å bygge biler på, gjør disse bilprodusentene bedre enn andre.

Hvorfor avskrives Mazdas så raskt?

Avskrivningsraten deres er raskere enn Toyotas fordi de ikke har samme merkegjenkjenning. Mazda har alltid vært orientert mot entusiaster og har måttet ofre noen markedsandeler som et resultat.

Er en Mazda 2 en god bil?

Det romslige interiøret i Mazda 2 er godt designet og har en høy kvalitet følelse. Det er også trygt og rimelig. Mazda 2 er en supermini bil som appellerer til både hjertet og hodet. Den har lave driftskostnader, sterk etterspørsel etter brukte modeller, så restverdier bør forbli ganske sunne.

Er Mazda 2 det samme som Ford Fiesta?

Nei, Mazda 2 er forskjellig fra Ford Fiesta. Fiesta er en morsom bil å kjøre på en B-vei. Den har et godt grep og et smidig chassis. Mazda 2 er mindre reservert og krever at du arbeider motoren hardere. Fiesta belønner de som liker å kjøre rundt hjørner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter