Mazda 6 Pålitelighet

Japanske bilmerker er ofte kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, og Mazda er heller ikke unntaket. Mazda 6 er en mellomstor bil tilgjengelig i en 4-dørs sedan eller 5-dørs vogn form, og det er også en flott pålitelig bil tilgjengelig i markedet.

Oversikt

Mazda 6 er en stor verdi-til-pengene bil å kjøpe, og den har mange flotte funksjoner. Bilen er tilgjengelig i en 2,5 L Skyactiv-G I4-motor som produserer 184 hestekrefter. I USA er bilen til stede i flere trimnivåer.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig bekymring for folket før de kjøper bil, og Mazda betegnes som et av de mest pålitelige bilmerkene. Det har også et godt rykte i pålitelighet, og det har rangert på femte mest pålitelige merke av 32 bilmerker. Mazda 6 har en stor pålitelighet score. J.D Power har gitt bilen 83 av 100 score for påliteligheten, og RepairPal har revet bilen med 4.0 av 5.0 stjerner.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsalternativer, har Mazda hatt noen anstendige rangeringer gjennom fortiden. Bilene krasjer også regelmessig. Mazda 6 har blitt krasjtestet av både NHTSA og IIHS, og de har gitt bilen sine beste score. NHTSA har vurdert bilen med 5-stjerner og IIHS har valgt bilen i sin «Top Safety Pick Plus» -pris. I tillegg til dette har bilen mange flotte sikkerhetsfunksjoner.

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. Mazda 6 avskriver rundt 48% etter 5 år, og den har en stor videresalgsverdi etter 5 år.

  Cadillac DTS pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon er viktige faktorer for påliteligheten til biler. Jo mindre vedlikeholdskostnaden er, jo større er påliteligheten til en bil. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Mazda 2 har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 481 årlig, og kvaliteten på deler og bil er også flott.

FAQ

Er Mazda 6 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Mazda 6 er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mazda 6?

Mazda 6 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Mazda 6 og har den en turbo?

Mazda 6 har 187 hestekrefter og 186 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mazda 6?

14,7 kubikkfot ( 0,416 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mazda 6?

16,51 cm (6,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mazda 6 har 17 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Er en brukt Mazda 6 pålitelig og varer det lenge?

Hvis du opprettholder en regelmessig vedlikeholdsplan og følger riktig serviceplan, vil Mazda 6 vare opptil 200,000 miles uten problemer. RepairPal vurderte Mazda 6 som en 4/5 og plasserte den sjette blant 24 mellomstore biler for pålitelighet.

Har Mazda 6 motorproblemer?

Bil klager sier at Mazda 6 mest alvorlige problemet er motorsvikt. Den 2004 Mazda 6 har det høyeste antallet forekomster av motorsvikt. Motorfeil oppstår i gjennomsnitt hver 98.000 miles. Noen eiere rapporterer å høre en bankende lyd før motoren svikter, mens andre hevder at det skjedde uten forvarsel.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter