Mazda CX-7 Pålitelighet

Mazda, akkurat som flere andre japanske bilmerker, er et av de mest pålitelige merkene i verden. CX-7 er en mellomstor crossover SUV, som var mindre enn CX-9 og større enn CX-3. Det ble avviklet i 2012, og erstattet av CX-5.

Oversikt

CX-5 er fortsatt en flott bil å kjøpe selv etter 9 år av avviklingen, og det er på grunn av den gode kvaliteten på Mazda biler. Bilen ble solgt i diesel- og bensinalternativer. Det var til og med et turboalternativ for denne bilen. Bilen har både automatiske og manuelle girkassesystemer.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en betydelig bekymring for kjøpere før du kjøper et kjøretøy, og Mazda er navngitt som et av de mest solide kjøretøymerkene. Den har i tillegg en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og den har plassert seg på femte mest pålitelige merke av 32 kjøretøymerker. Mazda CX-7 har også en god pålitelighet vurdering av 3 stjerner ut av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsmålinger, har Mazda hatt noen respektable evalueringer gjennom hele fortiden. Kjøretøyene krasjer også rutinemessig. Mazda CX-7 har også blitt krasjtestet av både IIHS og NHTSA og fått gode poeng. Bilen har også mange sikkerhetsfunksjoner som stabilitetskontroll, ABS, trekkraft kontroll, etc.

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. Mazda CX-7, som er en gammel bil, har avskrevet nok.

  Lamborghini Urus Pålitelighet 

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de viktigste faktorene for påliteligheten til biler. Folk vil ikke kjøpe en bil som kommer til å tømme alle pengene sine på grunn av vedlikeholdet. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Mazda CX-7 har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 470 årlig, og den har også gode deler og en mindre sjanse for å få noen store reparasjoner ofte.

FAQ

Er Mazda CX-7 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mazda CX-7 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mazda CX-7?

Mazda CX-7 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sport Utility Vehicles

Hva er hestekreftene i en Mazda CX-7 og har den en turbo?    

Mazda CX-7 har 244 hestekrefter og 258 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.3L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Mazda CX-7?

20,83 cm (8,2 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-7 har 19 x 7,5 tommers aluminium forhjul og 19 x 7,5 tommers aluminium bakhjul.

Hva er problemene med Mazda CX-7?

Mazdas L-serie motorer har et rykte for VVT defekter. Disse kan føre til oljelekkasje, overdreven røyk fra tailpipe, løs timingkjede og til og med katastrofal motorsvikt.

Hvor mange miles vil en Mazda CX-7 vare?

Med regelmessige vedlikeholdsbesøk og omsorg, Mazda CX7 kan vare 150,000 til 200,000 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter