Mazda CX-3 Pålitelighet

Japanske bilmerker er ofte kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, og Mazda er heller ikke unntaket. Mazda CX-3 er en subcompact crossover SUV, som ble introdusert i 2016, men det ble avviklet nylig i 2021 og erstattet med CX-30.

Oversikt

Mazda CX-3 er fortsatt en flott bil å kjøpe selv etter opphør. Bilen hadde to typer drivlinjer med sin 1,5 L motor og en 2,0 L motor. Den er også til stede i flere trim nivåer av og det er også en all-hjulet-stasjonen alternativet tilgjengelig for bilen.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig bekymring for folket før de kjøper bil, og Mazda betegnes som et av de mest pålitelige bilmerkene. Det har også et godt rykte i pålitelighet, og det har rangert på femte mest pålitelige merke av 32 bilmerker. CX-3 har gode pålitelighetsvurderinger og anmeldelser. Consumer Reports vurderte bilen med 5 av 5 stjerner og J.D Power vurderte bilen med 72 av 100 score.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsalternativer, har Mazda hatt noen anstendige rangeringer gjennom fortiden. Bilene krasjer også regelmessig. CX-3 har blitt krasjtestet av både IIHS og NHTSA, og de har vurdert bilen med gode score. I tillegg til dette har bilen mange flotte sikkerhetsfunksjoner som blindsoneovervåking, smart bremsesystem, cruisekontroll, kjørefeltsadvarsel, etc.

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. Mazda CX-3 har en lav avskrivningsrate på 39% selv etter 5 år, noe som gjør det fortsatt en flott bil å kjøpe.

  Audi A8 pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er en betydelig faktor i påliteligheten til biler. Jo mindre vedlikeholdskostnaden er, jo større er påliteligheten til en bil. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Mazda 2 har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 345 årlig, og sjansene for å få noen større reparasjoner er også lave.

FAQ

Er Mazda CX-3 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mazda CX-3 er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mazda CX-3?

Mazda CX-3 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mazda CX-3 og har den en turbo?

Mazda CX-3 har 148 hestekrefter og 146 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mazda CX-3?

56,7 kubikkfot ( 1 606 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mazda CX-3?

15,49 cm (6,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-3 har 16 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 16 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Hva er galt med Mazda CX-3?

Consumer Reports rangerer 2017 Mazda CX-3 på 20% i pålitelighet. De mest sårbare komponentene i den lille SUV-en er klimasystemet og kraftutstyret. Eiere rapporterte mer enn gjennomsnittlige problemer med suspensjonssystemet.

Hvorfor avviklet Mazda CX-3?

Mazda ga ingen forklaring på beslutningen om å avslutte produksjonen av disse to modellene. Mazda uttalte at det ikke ville tilby CX-3 eller Mazda6 i 2022 fordi «forbrukerinteressen fortsetter å utvikle seg.» Vi har følt at CX-3-dagene er over siden innføringen av CX-30 i 2020.

  Mercedes vs BMW pålitelighet, som er mer pålitelig?

Hvilket år Mazda CX-3 er best?

De beste årene for Mazda CX-3 var 2016-2018 og 2020-2021. Selv om Mazda CX-3 har få problemer, de er kjent for sine høy pålitelighet rangeringer og gjennomsnittlig pålitelighet. NHTSA har gitt Mazda CX-3 en høy sikkerhetsvurdering hvert år.

Hvor mange miles vil en Mazda CX-3 vare?

Bilen er holdbar og kan enkelt vare mellom 150.000 og 200.000 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter