Mazda CX-30 Pålitelighet

Japanske bilmerker er ofte kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, og Mazda er heller ikke unntaket. Mazda CX-30 er en subcompact crossover SUV og det er etterfølgeren til den forrige CX-3 SUV. CX-30 er en flott bil å kjøpe, og den er også en av de mest pålitelige. 

Oversikt

CX-30 ble introdusert i 2019, og har gode funksjoner og komfort for å lokke folk til å kjøpe den. Bilen har tre typer drivlinjer på 2,0 L, 2,5 L og 2,5 L turbomotor. Den er også til stede i et AWD-system for ekstra jevn kjøring og sporadiske terrengopplevelser.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig bekymring for folket før de kjøper bil, og Mazda betegnes som et av de mest pålitelige bilmerkene. Det har også et godt rykte i pålitelighet, og det har rangert på femte mest pålitelige merke av 32 bilmerker. Mazda CX-30 har en stor pålitelighet score på 75 av 100 av J.D Power og 4.0 ut av 5.0 stjerner av RepairPal.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsalternativer, har Mazda hatt noen anstendige rangeringer gjennom fortiden. Bilene krasjer også regelmessig. Mazda CX-30 har blitt krasjtestet av både NHTSA og IIHS, og de har gitt bilen sine beste score. NHTSA har vurdert bilen med 5-stjerner og IIHS har valgt bilen i sin «Top Safety Pick Plus» -pris. Bortsett fra dette har bilen sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, nødbremser, kjørefeltsassistansesystem, etc. 

  Mazda 2 Pålitelighet

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. Mazda CX-30 avskriver rundt 43% etter 5 år, noe som gjør det til en flott bil å kjøpe.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er en betydelig faktor i påliteligheten til biler. Jo mindre vedlikeholdskostnaden er, jo større er påliteligheten til en bil. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Mazda CX-30 har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 462 årlig, med sine flotte kvalitetsdeler som gjør det enda sjeldnere å ha noen større reparasjoner.

FAQ

Er Mazda CX-30 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mazda CX-30 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mazda CX-30?

Mazda CX-30 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Mazda CX-30 og har den en turbo?    

Mazda CX-30 har 227 hestekrefter og 310 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en forskyvning på 2,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-30 har 18 X 7 tommers aluminium forhjul og 18 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Mazda CX-30?

Mazda tilbakekaller 13,857 CX-30 modeller på grunn av et liftgate problem som kan forårsake skade. Mazda ga ut en pressemelding om at noen 2020-2021 CX-30s hadde en feil. Når crossoveren er i skrå stilling, kan liftgaten være uventet lavere.

  Er BMW 328i pålitelig?

Hvor pålitelig er 2021 Mazda CX-30?

Consumer Reports sier at den nye CX-30 i år har en fem av fem anslått pålitelighetsvurdering. SUV-ens drivlinje var det eneste problemområdet, og tjente den en fem-av-fem pålitelighetsvurdering.

Er 2020 Mazda CX-30 en god bil?

Consumer Reports rangerte 2020 CX-30 #1 blant 2020 SUVer i pålitelighet. Generell pålitelighet scoret en perfekt 8. Selv om CX-30 ble påvirket av tilbakekallinger og kraftutstyr, forblir det et pålitelig kjøretøy.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter