Mazda MX-5 Miata Pålitelighet

Mazda, akkurat som flere andre japanske bilmerker, er et av de mest pålitelige merkene i verden. MX-5 Miata er en roadster sportsbil av Mazda, som først ble introdusert i 1989, og det har vært ganske kjent blant folket. Det er i fjerde generasjon, som ble avduket i 2014.

Oversikt

MX-5 er en 2-dørs sportsbil som har en rask 2.0 L motor som produserer 181 hestekrefter og kan gå fra 0 til 60 mph på bare 5.7 sekunder. Bilen er tilgjengelig i både automatiske og manuelle girkassesystemer. Formen på denne bilen er ekstremt attraktiv med sin lille og sporty kroppsdesign.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en betydelig bekymring for kjøpere før du kjøper et kjøretøy, og Mazda er navngitt som et av de mest solide kjøretøymerkene. Den har i tillegg en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og den har plassert seg på femte mest pålitelige merke av 32 kjøretøymerker. MX-5 Miata har en stor pålitelighetsvurdering, og den ble vurdert med 5-stjerner av Consumer Reports.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsmålinger, har Mazda hatt noen respektable evalueringer gjennom hele fortiden. Kjøretøyene krasjer også rutinemessig. MX-5 har ikke blitt krasjtestet av IIHS eller NHTSA, men når vi ser på resultatene fra andre land, er det en ganske solid bil. Den har også mange sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsadvarsler, blindpunktovervåking, nødbremser, etc.

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. MX-5 avskriver rundt 38% etter 5 år med å eie denne bilen.

  Jeep Wagoneer Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de viktigste faktorene for påliteligheten til biler. Folk vil ikke kjøpe en bil som kommer til å tømme alle pengene sine på grunn av vedlikeholdet. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Å være en gammel bil, avhenger det hovedsakelig av tilstanden til bilen. MX-5 har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på $ 429, noe som ikke er så mye som sammenlignet med mange andre biler.

FAQ

Er Mazda MX-5 Miata en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mazda MX-5 Miata er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mazda MX-5 Miata?

Mazda MX-5 Miata er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To seter

Hva er hestekreftene i en Mazda MX-5 Miata og har den en turbo?    

Mazda MX-5 Miata har 181 hestekrefter og 151 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mazda MX-5 Miata?

4,6 kubikkfot ( 0,13 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mazda MX-5 Miata?

13,46 cm (5,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mazda MX-5 Miata har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Er Mazda Miata verdt det?

De er en fantastisk liten halvidrettsbil og vil bli verdsatt over tid. De er praktiske fordi de bare kan holde to personer og har begrenset bagasjeplass. Mazda 3 er et solid, pålitelig kjøretøy.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter