Mercedes A Class år å unngå

Mercedes A-klasse er inngangsnivå Mercedes premium hatchback / sedan laget for de som ønsker å nyte en Mercedes Benz opplevelse uten å betale Mercedes Benz penger. Dette betyr i seg selv at opplevelsen i seg selv ikke kommer til å bli så high-end som de fleste håper på, men A-klasse er en Mercedes.

Noen Mercedes Benz A-klasse modeller er verre enn andre på grunn av pålitelighetsproblemer, tilgjengelighetsproblemer og bare lave kundetilfredshetsresultater. Det virker som om 2019-modellen er den med høyest antall klagerogdet høyeste antallet tilbakekallinger av alle Mercedes Benz A-klasse-modeller ennå.

Ikke bare er 2019-modellen den verste A-klassen når det gjelder tilbakekallinger, men det er også en av de verste Mercedes-modellene i slektl.  2014-modellen ser også ut til å ha mange pålitelighetsproblemer, og noen av dem er så alvorlige at de enkelt kan totalisere bilen uten forvarsel.

Til slutt bør alle eldre Mercedes Benz A-klasse modeller før de to siste generasjonene unngås fordi de er dårlige på hver eneste måte. Ikke bare ser de dårlige ut, føler seg dårlige å kjøre, og er ikke i nærheten av spesialnivåene du forventer av en Mercedes, men de mangler også plass, funksjoner og stadigything annet.

2019 Mercedes A-klasse

2019 var året da Mercedes kom ut med 2. generasjon av A-klasse som er en stor oppgradering til forrige generasjon på alle måter. For det første ser bilen bedre ut, spesielt på innsiden der den klarer å slå de fleste av konkurrentene. Den forrige generasjonen av A-Klasse gjorde det egentlig aldri for noen når det gjelder interiørkvalitet og design.

  Mercedes Benz GLC - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Imidlertid hadde 2019 A-klasse mer enn et dusin tilbakekallinger som rett og slett er for mange for alle typer biler der ute, enn si en fra et premiummerke.  Bremsepedalen var sveiset dårlig, noe som ble en sikkerhetsfare som førte til en tilbakekalling i det øyeblikket bilen kom ut.  Ryggekameraet var også problematisk og  forårsaket dermed en ny tilbakekalling.

Kommunikasjonsmodulen var også defekt og førte til en tilbakekalling. Andre grunner til at 2019 A-klasse ble tilbakekalt er knyttet til en forakselkorrodering, drivstofflekkasjer, defekte frontlykter  og feil plasserte og festede klimaanlegg.

2014 Mercedes A-klasse

2014 Mercedes A-klasse hadde «bare» fem tilbakekallinger som i seg selv er mer enn de fleste biler. Årsakene til at 2014-modellen også er en del av denne listen er imidlertid mye mer enn det. For det første hadde 2014 A-klasse problemer med motoren som var så problematisk at den til og med kunne blåse motoren helt. Kostnadene for å erstatte en hel motor kan være mer enn noen 2014 A-klasse modeller koster generelt.

Bilen er også kjent for å stoppe problemer som kan skje selv ved motorveihastigheter, og dermedvære veldig farlige.  Blåsesikringer, problemer med motorfeil  og et defekt takpanel  er bare toppen av isfjellet, og det er en dårlig beslutning å kjøpe en A-klasse i 2014.  Når du legger til alle disse problemene, føles luksusdelen av A-klasse plutselig ikke så luksuriøs.

Andre problemer med 2014 Mercedes A-klasse skyldes at bilen ikke er like godt bygget som andre biler fra dette segmentet. 2014 Audi A3 er en mye bedre bil enn 2014 A-klasse. Den er bygget bedre, den varer lenger, den føles mer luksuriøs, og den lider ikke av så mange problemer som A-klasse. Den samme historien gjelder både VW Golf 7 og BMW 1-serie fra denne epoken.

  Hvorfor Mercedes er dårlige biler

1997-2012 Mercedes-Benz A-klasse

For å avslutte listen, vil vi også nevne de to første generasjonene av A-klasse som subpar fordi de virkelig er noen av de rareste bilene Mercedes noensinne har laget. Grunnen til at begge disse generasjonene er dårlige er at de ikke gjør noe bra. For det første er de egentlig ikke pålitelige i det hele tatt, noe som gjør dem problematiske selv for en så lav pris.

For det andre føler de seg ikke som en Mercedes fordi de ser heslige ut. Interiøret har noen fine detaljer her og der, men ikke nok til å gjøre opp for appalling utvendig design.  Disse kjører også som skobokser fordi de ikke er så stabile, og de føler seg heller ikke spesielt komfortable å kjøre.

De mangler sitteplass, de mangler bagasjerom, og de mangler innvendige oppbevaringsplasser. Det er egentlig ikke noe attraktivt med de to første Mercedes Benz A-klasse generasjonene.  Selv om 2012 og på A-klasse ikke er de beste,  kan de fortsatt kjøre sirkler rundt de to første generasjonene.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe en Mercedes Benz A-klasse?

Du bør hoppe over å kjøpe de to første generasjonene av A-klasse fordi de rett og slett suger. 2012-2018 A-klasse kan være et godt kjøp hvis du er i stand til å finne en i god stand og til riktig pris. I så fall er det beste alternativet å kjøpe 3. generasjon A-klasse etter ansiktsløftning,  da det er litt mer interessant og moderne sammenlignet med pre-facelift 3rd gen A-klasse.

  Hvilken Mercedes har de beste og mest komfortable setene?

Den nåværende A-klassegenerasjonen (2019 og videre) er mye bedre sammenlignet med alle andre A-klasse generasjons,  og den beste av dem alle er 2021-modellen, da den lider av minst mulig problemer totalt sett.

Hvilken Mercedes Benz A-klasse modell er best?

Det avhenger av hva du vil ha fra en bil. Hvis du bare vil ha en daglig sjåfør, er A200 sannsynligvis nok for de fleste.  Det er effektivt, glatt, og 163hp du får bør være nok for de fleste av dine behov. Men hvis du vil ha noe litt mer, bør du fokusere oppmerksomheten på enten A35 eller toppmodellen A45 AMG fordi disse to er mye mer underholdende på alle måter.

Er Mercedes Benz A-klasse en god familiebil?

Mercedes Benz A-klasse er en anstendig familiebil hvis familien din ikke er altfor stor. Du har plass til fire voksne i A-klasse, men de vil ikke være så spesielt komfortable. Hvis barna dine er små, bør A-klasse gjøre det uten problemer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter