Mercedes Benz GLC – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske bilgigantene, og de er godt kjent over hele verden for sine ekstravagante biler. GLC-klasse Mercedes omhandler luksuriøse subcompact SUVer og Coupe SUV-modeller. Denne klassen tilsvarer C-klassen av Mercedes.

Oversikt

Mercedes GLC-klasse ble først introdusert i 2015, og det har vært ganske kjent. Bilen kommer i mange trim nivåer, to kroppsformer og det er også mange forskjellige drivlinjer for alles valg. Det er også en hybridmodell til stede. Bensinmotorvarianten kommer med en 2,0 L turbomotor, men det er forskjellige varianter som har flere funksjoner. 

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. GLC-klassen har en ganske god pålitelighetspoengsum på 78 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. GLC-klassen har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og den har fått en god sikkerhetsvurdering. Bilen har også mange sikkerhetsfunksjoner som blindpunktovervåking, kollisjonsvarsel, nødbremser, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og GLC-klassen devaluerer rundt 52% etter 5 år, noe som er nesten standard for mange Mercedes-biler.

  Volvo mot Mercedes: Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. GLC-klassen har høye vedlikeholds- og reparasjonskostnader på nesten $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-Benz GLC-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz GLC-klasse er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz GLC-klasse?

Mercedes-Benz GLC-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz GLC-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz GLC-klasse har 255 hestekrefter og 273 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz GLC-klasse?

61,3 kubikkfot ( 1 736 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz GLC-klasse?

14,99 cm (5,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLC-klasse har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år Mercedes GLC er best?

  • 2019 Mercedes-Benz AMG GLC 63.
  • 2018 Mercedes-Benz AMG GLC 63.
  • 2019 Mercedes-Benz GLC 350e.
  • 2018 Mercedes-Benz GLC 350e.
  • 2017 Mercedes GLC klasse kupé.
  • 2018 Mercedes Benz AMG GLC 63.
  • 2018 Mercedes-Benz AMG GLC 43.
  • 2016 Mercedes-Benz GLC klasse.

Hvor lenge varer Mercedes GLC-dekkene?

Gjennomsnittlig dekks forventede levetid er 3 år hvis du kjører en konsekvent kjørestil og omtrent 12 000-15 000 miles per år. Hvis du kjører mindre enn 12 000 m/år, kan dette ta lengre tid. Det vil imidlertid være kortere hvis kjørevanene dine er mer aggressive.

  2022 Mercedes GLE vs Audi Q7

Hva er den mest pålitelige Mercedes-Benz-modellen?

GLC-klassen, tidligere kjent som GLK, var den siste Merc på denne listen. GLC-klassen er tilgjengelig i tradisjonell og «coupe», med en rekke motorer, fra en effektiv fire-banger, til en høy, twin-turbocharged, V6. Det er en variant for alle.

Er Mercedes GLC verdt å kjøpe?

Mercedes-Benz GLC 300 luksus kompakt SUV er verdt en titt hvis du er ute etter noe lite og luksuriøst. GLC 300 starter fra $ 43,200 Selv om dette kan virke høyt for en liten SUV, tilbyr Mercedes mer enn nok verdi at det gjør prisen verdt.

Hvilken er bedre Mercedes GLC eller Audi Q5?

GLC 300 vs. Q5 er forskjellig på den viktigste måten. Dette skyldes mangfoldet av drivlinjealternativer som er tilgjengelige med den nye Mercedes-Benz GLC-klassen. GLC 300 base SUVer leveres med en 2,0-liters turbo-fire motor som produserer 255 hestekrefter og 273 lb.ft. GLC SUV kjøpere kan velge mellom enten en RWD eller 4MATIC AWD drivlinje. En ni-trinns automatisk girkasse er også tilgjengelig.

Hvilken er bedre GLC eller GLE?

Den nye Mercedes-Benz GLC, og GLE er ekstremt kraftig og effektiv for mellomstore SUVer. Begge modellene deler Intercooled Turbo Premium blyfri I-4 2.0 L/121. GLE har mer slepekraft enn GLC. GLE kan slepe opp 7,700 lbs, mens GLC er begrenset til 3,500.

Hvilken er bedre BMW X3 eller Mercedes GLC?

MotorTrend-testing har vist at GLC overgikk X3 i akselerasjon og bremsing. X3 xDrive30i akselererte fra 0-60 mph på 6.3 sekunder. En 2017 GLC300 som vi hadde i et år var i stand til å gjøre det samme på 6.9 sekunder. Imidlertid tok en 2020-modell  bare 5,4 sekunder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter