Mercedes AMG C43 Pålitelighet

Mercedes er en av de største og mest pålitelige bilprodusentene i verden. Påliteligheten til Mercedes er matchless og C43 er en eiendomsvariant av Mercedes-Benz C-klasse biler. Bilen er laget for å vare i mange år med mange gode komfortnivåer.

Oversikt

C43 er en eiendomsmodell med en stor motor av twin-turbocharged 3.0 L som genererer store hestekrefter på 362 hestekrefter. Bilen kan gi en akselerasjon fra 0 til 60 mph på bare 4.1 sekunder. Det gir gode komfortnivåer for passasjerene, som Mercedes er ganske kjent for.

Pålitelighet

Pålitelighet er en av de viktigste faktorene før du kjøper bil fordi folk ikke vil investere pengene sine i en bil som vil tømme alle pengene sine etterpå. Mercedes regnes som en av de mest pålitelige bilene. C43 har en stor pålitelighetspoengsum på 81 av 100 av J.D Power, og den betegnes som flott.

Sikkerhet

Sikkerhetsalternativer er alltid ganske brede i tyske biler, og de blir også regelmessig krasjtestet av mange organisasjoner. C43 har blitt krasjtestet av både IIHS og NHTSA, og får god vurdering av begge deler. Bilen har sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, automatiske nødbremser, fotgjengerdeteksjon, kollisjonsputer, kjørefeltvarsel, etc.

Avskrivningssats

Å kjøpe en tysk bil er alltid en stor investering for fremtiden fordi de ikke mister verdien når som helst før. Mercedes biler vanligvis avskrive rundt 45% etter 5 år. AMG C43 avskriver rundt 53% etter 5 år i gjennomsnitt, noe som er flott.

  Ford Mustang Mach-E Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de største bekymringene blant bileierne. Mercedes-biler er alltid ganske solide, og de koster gjennomsnittet sammenlignet med andre tyske oppføringer. AMG C43 koster rundt $ 500 årlig for alt vedlikehold og andre reparasjoner avhengig av type reparasjoner.

FAQ

Er Mercedes-AMG C43 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG C43 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG C43?

Mercedes-AMG C43 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG C43 og har den en turbo?    

Mercedes-AMG C43 har 385 hestekrefter og 384 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG C43?

12,6 kubikkfot ( 0,357 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-AMG C43?

8,89 cm (3,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG C43 har 18 X 7,5 tommers aluminium forhjul og 18 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge varer Mercedes C43?

Din Mercedes-Benz C43AMG vil ta godt vare på seg selv. Din Mercedes-Benz C43 AMG vil vare i minst 200,000 miles hvis du gjør ditt beste for å opprettholde den. Du vil ta vare på bilen din, men er ikke sikker på når du skal gjøre det.

Er C43 en god daglig sjåfør?

Ja, Mercedes-AMG er en flott daglig sjåfør. Det er komfortabelt, trygt og kraftig. Det er perfekt for pendling til jobb, skole eller hvor som helst ellers du trenger å gå. C43 er en sport sedan som tilbyr den beste kjøredynamikken. Fordi C43 er så fokusert på ytelse, er det noen kompromisser i hverdagens sjåførkomfort så vel som livbarhet.

  Hvilken Mercedes-modell er relatert til Chrysler Crossfire?

Har C43 AMG luftfjæring?

Ja, C43 AMG har luftfjæring.

Hva er AMG aktiv turkontroll?

AMG ACTIVE RIDE CONTROL bruker aktiv fjæringsfjæring kombinert med kontinuerlig justerbar demping for å oppnå dette. Ved hjelp av et stereokamera skanner systemet veien fremover for å justere dempingen for hvert hjul til støtene fremover.

Har C43 adaptiv cruisekontroll?

Ja, den er tilgjengelig med adaptiv cruisekontroll med semi-autonom kjøremodus. DISTRONIC PLUS® er en adaptiv cruise control teknologi fra Mercedes-Benz.

Har Mercedes C43 kjørefeltsassistanse?

Du kan få Lane Keep Assist med Mercedes-AMG. Det hjelper sjåfører med å holde seg innenfor kjørefeltene sine ved å bruke kameraer, radarsensorer og GPS-data for å forhindre utilsiktede kjørefeltavganger.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter